صفحه 3381 از 4105 نخستنخست ... 23812881328133313371337933803381338233833391343134813881 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,801 به 33,810 از 41046

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    بعد از مدتها اومدم .. نمیدونم چیا گفتید و چه اتفاقایی اینجا افتاده ولی از کامتهای آخر به نظر میاد بازم بحث و دعوا بوده پس باعث شد دیگه کامنتهایی که ندیده بودم رو اصلا نخونم .. فعلا حوصله دیدن دعوای دوستامو ندارم .
    راستی این اهنگ جدید بهروز صفاریان خیلی قشنگه .. لینک دانلود کامل اهنگ :
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    نه هیچ دعوایی نیست نظرات رو بخون جالب شده
    ویرایش توسط Hosein333 : 12-22-2019 در ساعت 02:14 AM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    والا قطعا سبک و سیاقش شادمهری نیست وحید پویان واسه همین کارهاش واسه شادمهر به اندازه ی کارهاش واسه معین نگرفت البته چند تاش انصافا خوب بود ولی بازم هر چی هست من چند برابر به سینا پارسیان ترجیحش میدم چون که حداقل سبک خودشو داره ولی پارسیان چه به لحاظ آهنگسازی چه خوانندگی یه بدل دست چندم از شادمهره
    موافقم

نیمه فعال
    راستی در جوابت سیاوش قمیشی آهنگ پاییز رو برای شادمهر ساخت و واقعا دوستش داشتم .. عالی بود و الانم عالیه .. سیاوش قمیشی هم مثل شادمهر جدیدا مثل قدیما برای آهنگاش وقت نمیزاره
    البته ناصر جان سیاوش قمیشی رو مثال زدم منظورم این بود حتی غول های آهنگسازی هم برای شادمهر بسازن باز ما منتظر خودشیم و اینکه آهنگ پاییز رو شادمهر بازسازی و تنظیم مجدد کرد و سیاوش اون کار رو مخصوصا واسه ی شادمهر نساخته بوده

نیمه فعال
    بچه ها من به فربد حق میدم ناراحت باشه و منم با این رویه که شادمهر در پیش گرفته مشکل دارم اما همینکه بازم با آرون همکاری کرده یعنی یک قدم رو به جلو و اگه باعث بشه از میلاد هاشمی فاصله بگیره که چند قدم رو به جلو به حساب میاد .. و یه نکته مثبتشم نوازندگی شادمهر اونم تو یه اهنگ بیکلام بود .. اکثر آهنگهای آلبوم بیکلام بهار من شادمهر عزیز هم همشون کاور و قدیمی بودن اما اولین البومش بود و خیلی هم ازش استقبال شد و بعد آلبوم مسافر منتشر شد و ترکوند .. همکاری وحید پویان با بهروز صفاریان میتونه زمینه رو برای همکاری شادمهر با بهروز صفاریان فراهم کنه و اینم خیلی خوبه .. این اتفاقات باعث شده یه ذره اما کوچولو به آینده شادمهر امیدوارتر بشم .. انشالله آهنگهای جدید باکلام بهروز صفاریان رو با اهنگسازی های شادمهر بشنویم و به نظرم دور از دسترس و نشدنی نیست و ممکنه از طریق کانال همین وحیدپویان بازم مثل گذشته با هم همکاری کنن و خاطره تجربه شنیدن شاهکارهای قدیمی شادمهر از آلبوم مسافر بگیر تا خیالی نیست رو برامون زنده کنن .. البته بد نیست شادمهر تو سبک یونانی هم آهنگی بسازه و بخونه
    ما یه جایی سال پیش با بهروز حرف میزدیم و راجب همکاری احتمالیش با شادمهر صحبت شد ولی از حرفهای بهروز اینجور برداشت کردیم همکاری مجددشون
    اون زمان تقریبا نزدیک به صفر بود چون یه سری مشکلات بینشون به وجود اومده بود سالها پیش و هنوزم سر جاشه

فعال
    ما یه جایی سال پیش با بهروز حرف میزدیم و راجب همکاری احتمالیش با شادمهر صحبت شد ولی از حرفهای بهروز اینجور برداشت کردیم همکاری مجددشون
    اون زمان تقریبا نزدیک به صفر بود چون یه سری مشکلات بینشون به وجود اومده بود سالها پیش و هنوزم سر جاشه
    این کار جدیدش با پویان خوبه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    نه هیچ دعوایی نیست نظرات رو بخون جالب شده

7. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    البته ناصر جان سیاوش قمیشی رو مثال زدم منظورم این بود حتی غول های آهنگسازی هم برای شادمهر بسازن باز ما منتظر خودشیم و اینکه آهنگ پاییز رو شادمهر بازسازی و تنظیم مجدد کرد و سیاوش اون کار رو مخصوصا واسه ی شادمهر نساخته بوده
    آره خب . حساس شدیم دیگه هیچ کسی رو اندازه شادمهر هنرمند نمیدونیم .. اگه خودش بسازه تو سبک خودش میخونه اما اگه بقیه بسازن میشه سبک یکی دیگه .. آهنگ پاییز منو یاد آهنگ دوراهی ابی میندازه که آهنگسازش استاد قمیشه ..( سر دوراهی میشنم خودمو تنها میبینم ... ) و این یعنی اون اهنگم تو سبک شادمهر نبوده اما چون قشنگ بوده قابل تحمله و شادمهر میتونه تو سبک یکی دیگه بخونه اما حداقل قابل تحمل باشه که نمونه اش همین آهنگ پاییزه .. خب زمانی که شادمهر این آهنگ رو خوند من فکر میکردم ساخته خودشه ولی اونموقع زیاد مشهور نبود

نیمه فعال
    من اونموقع یه مصاحبه از بهروز تو مجله اتفاق نو با علی بحرینی خونده بودم که بهروز میگفت شادمهر تنظیمهای من و شعرای شاهکاربینش پژوه رو دزدید و برد به نام خودش زد و شادمهر دزده و ... اتهام دزدی و اون مصاحبه جنجالی نشون دهنده اختلاف بزرگی بینشون بود که حدود 15 سال یا بیشتر ازش میگذره اما الان یه چند سالی میشه که همش اسم شادمهر و میاره و همه جا میگه بهترین آهنگساز جوون تاریخ موسیقی ایران شادمهره .. بهروز که یه غرور کوچولو داره میخواد اگه قراره یه همکاری بینشون باشه باید اولین قدم رو شادمهر برداره که شادمهر عمرا همچین کاری نمیکنه و بهروزم مطمئننا غرورش رو زیر پا نمیزاره و این همکاری شکل نمیگیره و به قول شما احتمال اینکه همکاری نکنن خیلی بیشتر از اینه که همکاری کنن ..

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    این کار جدیدش با پویان خوبه
    تلفیق سبک مهدی یراحی و علی لهراسبیه .. اسم علی لهراسبی رو نباید بیارم چون فقط اجرا کننده است و آهنگسازی بلد نیست ..وحید پویان نمیتونه تو سبک شادمهر اهنگسازی کنه اما اهنگساز خوبیه که از هر آهنگسازی مثل علیرضاافکاری یا مهدی یراحی و حتی شادمهر برای ساخت آهنگاش الگو میگیره و تقریبا تو آهنگسازی دستخط خودشو نداره و همش تقلیدیه اما فکر کنم یکی از دلایلی که شادمهر باهاش همکاری کرد همین بود که نمیتونه تو دستخط شادمهر آهنگ بسازه و چون شادمهر میخواسته از دستخط خودش فاصله بگیره و سبک های دیگه رو هم تجربه کنه

فوق حرفه ای
    آهنگ آخرش خواب خوش خیلی خوبه .

صفحه 3381 از 4105 نخستنخست ... 23812881328133313371337933803381338233833391343134813881 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 98 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع