آره خب . حساس شدیم دیگه هیچ کسی رو اندازه شادمهر هنرمند نمیدونیم .. اگه خودش بسازه تو سبک خودش میخونه اما اگه بقیه بسازن میشه سبک یکی دیگه .. آهنگ پاییز منو یاد آهنگ دوراهی ابی میندازه که آهنگسازش استاد قمیشه ..( سر دوراهی میشنم خودمو تنها میبینم ... ) و این یعنی اون اهنگم تو سبک شادمهر نبوده اما چون قشنگ بوده قابل تحمله و شادمهر میتونه تو سبک یکی دیگه بخونه اما حداقل قابل تحمل باشه که نمونه اش همین آهنگ پاییزه .. خب زمانی که شادمهر این آهنگ رو خوند من فکر میکردم ساخته خودشه ولی اونموقع زیاد مشهور نبود
من اونموقع یه مصاحبه از بهروز تو مجله اتفاق نو با علی بحرینی خونده بودم که بهروز میگفت شادمهر تنظیمهای من و شعرای شاهکاربینش پژوه رو دزدید و برد به نام خودش زد و شادمهر دزده و ... اتهام دزدی و اون مصاحبه جنجالی نشون دهنده اختلاف بزرگی بینشون بود که حدود 15 سال یا بیشتر ازش میگذره اما الان یه چند سالی میشه که همش اسم شادمهر و میاره و همه جا میگه بهترین آهنگساز جوون تاریخ موسیقی ایران شادمهره .. بهروز که یه غرور کوچولو داره میخواد اگه قراره یه همکاری بینشون باشه باید اولین قدم رو شادمهر برداره که شادمهر عمرا همچین کاری نمیکنه و بهروزم مطمئننا غرورش رو زیر پا نمیزاره و این همکاری شکل نمیگیره و به قول شما احتمال اینکه همکاری نکنن خیلی بیشتر از اینه که همکاری کنن ..
تلفیق سبک مهدی یراحی و علی لهراسبیه .. اسم علی لهراسبی رو نباید بیارم چون فقط اجرا کننده است و آهنگسازی بلد نیست ..وحید پویان نمیتونه تو سبک شادمهر اهنگسازی کنه اما اهنگساز خوبیه که از هر آهنگسازی مثل علیرضاافکاری یا مهدی یراحی و حتی شادمهر برای ساخت آهنگاش الگو میگیره و تقریبا تو آهنگسازی دستخط خودشو نداره و همش تقلیدیه اما فکر کنم یکی از دلایلی که شادمهر باهاش همکاری کرد همین بود که نمیتونه تو دستخط شادمهر آهنگ بسازه و چون شادمهر میخواسته از دستخط خودش فاصله بگیره و سبک های دیگه رو هم تجربه کنه
آهنگ آخرش خواب خوش خیلی خوبه .
در حال حاضر 126 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 126 مهمان ها)