هرچه قدر زمان بیشتر میگذره زیبایی و جذابیت آهنگ بدون کلام Tourner La Page بیشتر میشه
اگر یک آرتیست سرشناس رومانیایی یا اهل بالکان اینو با یه موزیک ویدیو به اسم خودش بیرون میداد تو سطح اروپا هیت میشد و ویدیوش چند میلیون بازدید پیدا میکرد
حیف که اینجا به ارزشش واقف نیستن و همش دنبال کلام های بی محتوا با ملودی های روضه وار هستن
اتفاقا من هیچ تعصبی روی کار جدید شادمهر ندارم و میدونم نسبت به روزای اوجش خیلی ضعیف شده اما دقت نکردی گفتم همونا نسبت به کارای پوچ و بی سر و ته امثال احمدوند
بازم لولش چند برابر بالاتره شاید بی احساس رو بشه یه بار گوش کرد و حتی دفعه ی اول لذت هم برد اما کارای احمدوند رو یه بارم نمیشه شنید....
در کل به نظر من اصلا احمدوند خواننده نیس که بخام راجبش بحث کنم توی مارکت ما و موسیقی ما به زور میشه لقب یه خواننده ی درجه 3 بهش داد
این نظر شخصی شماست ابی جان
منم کاری مثل برنده را تا نصفه شنیدم و بقیه اش را ول کردم باور کنید اسم های کارهای آخر شادمهر رو هم تو ذهنم نمیمونه و اگر مثل الان بهشون بخوام اشاره کنم باید برم تو سایت نگاه کنم
با این آهنگای آخر شادمهرم رفته در سطح خواننده های درجه ۲
آهنگسازی و تنظیم قوی همیشه از از همون اول بهار من تا چند سال پیش خصوصیت و مشخصه اصلی آهنگای شادمهر بود چیزی که الان اثری حتی کمرنگ هم ازش در کاراش دیده نمیشه و اینو امثال پدر مادرهای ماها هم دارن اینُ تشخیص میدن
اون مرتیکه احمق(با اینکه بعضی تنظیماشُ قبول دارم و علاقه هم دارم) اومده با کمال پررویی جلسه تحلیل تنظیم بی احساس برگزار میکنه مثل اینکه مردم بلانصبت خرن هیچ چیو تشخیص نمیدن
اگه برای بی احساس جلسه تحلیل یک ساعته برگزار میکنید برای تحلیل عادت و انتخاب و سبب و ترس هم باید سمینار تخصصی تحلیلی چند روزه تشکیل بدین ...
آهنگ جدید نیما مسیحا با آهنگسازی حسین قربانپور میاد
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)