همه کارا رو نباید به اسم خوننده نوشت، انتخاب بازیگر کلیپ چه ربطی به شادمهر داره.
اجرای شادمهر عالی بود واقعاً توی این کار شنیدنی شده
شعر خوب بود ولی آهنگ و تنظیم می تونست بهتر باشه
ویرایش توسط Elenaz : 11-26-2020 در ساعت 10:00 AM
Destiny
من به دوستمون انتها جان موافقم. شادمهر فقط خواسته از ریحانه حمایت کنه ولو با خراب کردن خودش. کلا شادمهر همیشه خودشو فدای دیگران کرده و قطعا در آینده هم میکنه. برید کامنتای رادیو جوان و خود شادمهر را بخونید. فقط انتقاد از حضور ریحانه تو ویدئوست وگرنه آهنگ آهنگ بدی نیست
😳😳😳اینهمه انتقاد چرا؟چندین ساله من دارم نظرات این جا رو دنبال میکنم.جز انتقاد کردن چیزه دیگه ای بلدین؟هر بار هر اهنگی اومد شما فقط انتقاد کردین.الانم گیر دادین به ریحانه پارسا که چرا تو تیزره.یعنی اگه کسه دیگه ای بود اتفاق دیگه ای می افتاد؟اتفاقا دم شادمهر گرم که حمایت کرده از پارسا.همینجوری پیش برین فردا پس فردا از شام و نهار شادمهرم انتقاد میکنید که چرا امشب این غذا رو خوردی.از لحاظ موسیقی هیچکدومتون سواد موسیقی و اعتبار موزیک شادمهر رو ندارید.یه جوری انتقاد میکنید نظر کارشناسانه میدین انگار دارید از حامد همایون انتقاد میکنید
ما یه زمانی اصرار کردیم که چرا شادمهر با رادیو جوان کار نمیکنه، اون زمان رادیو جوان تو اوج بود و کارای خوبی میومد بیرون.
اما از وقتی شادمهر با رادیو قرارداد همکاری بست که معلوم نیست دقیقا چجور قراردادی هست، رادیو جوان شروع به تغییر استراتژی خودش داد و هر روز بدتر از دیروز شد!.
دیگه خودتون کیفیت آهنگای خروجی رو میبینید روی صفحه رادیو جوان! حتی خواننده های داخلی هم کمتر باهاش کار میکنن این روزا.
حالا طبق همون قراردادی که رادیوجوان با شادمهر داره، رادیو شادمهر رو مجبور میکنه که با هر اسمی کار کنه! رادیوجوان پروداکشن شادمهر رو الکی بالابرده و فقط کار بیکیفیت داره از شادمهر میکشه!
شما حساب کن ما از اسمایی مثل محمد ناهیدی، سروش دادخواه، مونا بروزیی و .... رسیدیم به این اسمایی که اصلا نمیشناسیم! که اینا همشون با رادیو دارن کار میکنن.
شادمهر + رادیوجوان = نابودی هنر و هنرمند.
یه ایرادی هم از ترانه بگیریم که مقوا بودن ترانه رو درک کنین
دلم بارونو خواست، بارون دلم خواست
مثل این میمونه بگی
امیر کلم گیر کرده، امیر گیر کرده کلم!
اوج خلاقیت ترانه سرا شده این حرکت!
حرف اخر اینکه خودتونو زیاد اذیت نکنین، مارکت بی داستانی داریم این روزا
آقا من یه چیزی شنیدم پشمام ریخت. شادمهر میخواد سایت شرطبندی درست کنهامیدوارم این خبر دروغ باشه