صفحه 3724 از 4105 نخستنخست ... 2724322436243674371437223723372437253726373437743824 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 37,231 به 37,240 از 41046

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    واقعیت اینه که تقریبا هر ده سال یکبار نسل خواننده‌ها و طرفداراشون عوض میشه شاید واسه همینه اهنگهای امروزی به ذوق ما خوش نمیاد همونطور که اهنگهایی که پدرامون گوش میدادن خیلی به مذاق ما خوش نمیومد و این روال همیشه ادامه داره و هر دوره‌ای خواننده و طرفدارای خاص خودشو داره و خیلی کم هستن خوانندهایی که بتونن چند نسل رو پشت سر هم جذب کنن
    دقیقا موافقم انتهاجان.... من نمی‌دونم چرا همه آهنگا یه نواخت و تکراری شدند. هیچ چیز جدیدی نیست توشون

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    دقیقا موافقم انتهاجان.... من نمی‌دونم چرا همه آهنگا یه نواخت و تکراری شدند. هیچ چیز جدیدی نیست توشون
    تقریبا اشباع شده دیگه مخصوصا در زمینه ملودی به یه نفر مثل شادمهر الان نیازه همونطور که اون زمون اومد و یه مسیر جدیدی باز کرد

فعال
    تقریبا اشباع شده دیگه مخصوصا در زمینه ملودی به یه نفر مثل شادمهر الان نیازه همونطور که اون زمون اومد و یه مسیر جدیدی باز کرد
    با این روندی که من از شادمهر و آدمای اطرافش میبینم بعیده شادمهر دوباره شروع کنه به ساختن... البته الآنم کار ساخته شده از خودش داره ولی نمی‌دونم چه سیاستی پشت ماجراست که پخش نمیکنه

نیمه فعال
    آهنگ چاوشی واقعا خوب بود،،حالا کار ندارم تکراری یا هرچی دیگع،کلا به نظرم تکرار کار خوب از کار متفاوت دادن و گوش خراش بهتره...مدرن تاکینگم همه اهنگاش شبیه به هم بود ولی همشونم موندگار شد،،افکاری ام ملودیاش یه مدله شاید ولی اکثریتشون فوق العاده و خاطره سازن...یگانه و چاوشی ام باز بدن کس دیگه بسازه میشه داستان شادمهر باز بعدن میگن خودت که بهتر از همه میسازی و خودت میدونی چی خوبه واسه صدات چرا میدی بقیه بسازن.
    کلا همیشه قضاوت هس هر کار بکنن،اهنگارو باید بعد از چندسال ببینین کدوم تو ذهنتون مونده،ممکنه کاری که پنج سال پیش انتقاد میکردین الان جزه کارای موندگار ذهنتون باشه،،باید زمان داد.

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

نیمه فعال
    الان خواننده ها فقط کار میدن که فراموش نشن وگرنه دیگه هیچکس وسواسی رو کاراش نداره.
    و اینکه سلیقه ها هم عوض شده بی تاثیر نیست.به نظر من بدترین دوران موسیقی داره سپری میشه و کار خوب به اندازه انگشتان یک دست هم نمیرسه.ماندگاری کارها که دیگه پیشکش.

نیمه فعال
    یه فرقی که بین چاوشی و یگانه با شادمهر وجود داره اینه که اگه افتی تو کارشون باشه لااقل هنوز دارن کار خودشونو انجام میدن و تحت تاثیر کارهای مارکت قرار نگرفتن مثال بزنم بهتره همین آهنگ دیشب یگانه شاید به آهنگ بیت آخر و امثالهم نرسه ولی نیومده از سبک های جدید و مزخرف الهام بگیره و داره هنوز کار و سبک خودشو جلو میبره چاوشی هم همینطور ولی شادمهر دنباله ی روی مارکت شده و احتمالا این فر رو کرده که با سبک خودش افت نکنه که متاسفانه افت کرد بدم کرد پس ای کاش لااقل اونم لااقل هنوز داشت مثل قبلا سبک و روال قبلی خودشو پیش میبرد

7. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    اهنگهای دهه 60 با اینکه واسه پدرامون بودن ولی الان هم زیباست دهه 70 و 80 هم کارای خوبی میومد

ولی از نیمه دوم دهه 90 یه دفعه مارکت نابود شد

فقط سالی چند تا ترک خوب داریم

مثال اهنگ بهت قول میدم یگانه در مقابل اخرین کارش که منتشر شد

نیمه فعال
    واقعیت اینه که تقریبا هر ده سال یکبار نسل خواننده‌ها و طرفداراشون عوض میشه شاید واسه همینه اهنگهای امروزی به ذوق ما خوش نمیاد همونطور که اهنگهایی که پدرامون گوش میدادن خیلی به مذاق ما خوش نمیومد و این روال همیشه ادامه داره و هر دوره‌ای خواننده و طرفدارای خاص خودشو داره و خیلی کم هستن خوانندهایی که بتونن چند نسل رو پشت سر هم جذب کنن
    من با قسمتی از فرمایش شما مخالفم...اهنگ هایی که پدر های ما گوش میدادن مثل هایده،مهستی، ابی،سیاوش قمیشی،ستار واقعا مفهوم داشتن...یعنی وسواسی که برای شعر به کار میبردن واقعا ادم به فکر فرو میبرد..حتی بیا عقل تر سوسن،مرضیه. ویگن یا مثلا دلکش.......

ببین ما دهه هشتاد چند تا خواننده به نظرم با سواد رو کردیم..ناصر خدابیامرز.خشایار اعتمادی، خود شادمهر عقلیلی..محسن چاوشی. یگانه..و چندین نفر دیگه..بعدش هم که سال 85بنیامین اومد .حمید عسکری اومد..به نظرم تا سال 86.87روند خوبی داشتیم..ولی چه اتفاقی افتاد که دهه نود فاجعه بود واقعا باید بررسی بشه..این که نظارتی نیست. این همه همه میخوان بخونن..این که رقابتی نیست

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    دقیقا مسعود

تو الان برو اهنگ آخه دله من از علی اصحابی رو گوش کن

بعد بیا این اخرین اهنگ علی اصحابی که چند روز پیش منتشر شده رو هم گوش کن

اصلا آدم باورش نمیشه که از نمره ۱۸ اومده به ۵

خیلی افت کرده

سامان جلیلی
    رامین بی باک
    حمید عسگری
    احمدوند
    رضا صادقی
    و غیره ....
    همشون نابود شدن

فقط طلیسچی زیاد افت نکرده
    طلیسچی برو البوم که با حمیدرضا خوندن سال 82بود اگر اشتباه نکنم گوش بده ببین افت کرده یا نه!!!!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    اهنگهای دهه 60 با اینکه واسه پدرامون بودن ولی الان هم زیباست دهه 70 و 80 هم کارای خوبی میومد

ولی از نیمه دوم دهه 90 یه دفعه مارکت نابود شد

فقط سالی چند تا ترک خوب داریم

مثال اهنگ بهت قول میدم یگانه در مقابل اخرین کارش که منتشر شد
    البته دهه ی پنجاه رو ازقلم نندازیم که ازش به عنوان عصر طلایی موسیقی ایران یاد میشه

صفحه 3724 از 4105 نخستنخست ... 2724322436243674371437223723372437253726373437743824 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 107 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 107 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع