من فکر میکنم اینجا فقط به شادمهر میشه بد و بیراه گفت از خواننده ها دیگه فقط باید تعریف کنی
من فکر میکنم اینجا فقط به شادمهر میشه بد و بیراه گفت از خواننده ها دیگه فقط باید تعریف کنی
شادمهر به معنای واقعی الان ریده
من خودم طرفدار درجه یک شادمهرم
فقط از اهتگ عوض نمیشی خوشم اومده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ جدید علی لهراسبی با آهنگسازی حسین قربانپور که قبلا با صدای خود قربانپور هم پخش شده بود یکی از دلنشین ترین آهنگهایی هست که این چند ساله شنیدم و همیشه حسرت اینو خوردم چرا شادمهر نخوندش. هر دوشون عالی اجرا کردن.
هردو کار خوب هستن
ولی کار قرباپور دلچسب تر بود
حالا تصور کنید این با صدای شادمهر پخش میشد
بدون شک شاهکار میشد
قربانپور فوق العادست
فکر کنم اینم اول به شادمهر پیشنهاد شده بوده، کار کلا شادمهریه. شادمهر به این آهنگ و شعرا دست رد میزنه که یخ زدم بخونه
آهنگ قربانپور اسمش جیه ؟؟؟
Destiny
با احترام به نظر عزیزان به نظر من آهنگ میثم ابراهیمی از لحاظ ملودی و تنظیم قشنگ تر بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این آهنگی که لهراسبی خونده با این میثمه چه تفاوتی داره ؟!! اینقد شبیه به همه که خودشون هم تشخیص نمیدن !
اینجور خودن لهراسبی از وقتی شروع شد که شادمهر وارث رو خوند ... کلاً تحول در تنظیم و دو وکال و اینجور پلاگین های مزخرف از همونجا شروع شد ... حالا یکی با جیغ و داد گام بالا گازشو میگیره تا برسه به کوروس ، یکی هم با ناله ژیان طور ...
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 39 مهمان ها)