این بحثارو ولش کنید
من اینقدی که منتظرم ترک اعتراف با شعر مونا بیاد، منتظر کراشم نیستم
کنسرت دیشب شادمهر عقیلی در استانبول (که سانس تمدیدی تور تابستانه امسالش بود)، مورد توجه رسانه های ترکیه قرار گرفته و این استقبال را «غیرمعمول برای کنسرت های ایرانی» لقب داده اند.
۲۲ سال پس از آلبوم دهاتی، شادمهر هنوز پرطرفدارترین، محبوب ترین و پرفروش ترین خواننده ایرانی است.
اگه صد دفعه باز به دنیا بیام، میدونم تو رو انتخاب میکنم ......
Destiny
اکثر کسایی که میرند کنسرت اول بخاطر دیدن هنرمند مورد علاقشون از نزدیک و دوم بخاطر عشق و حالشونه کاری به پلی بک و این چیزا هم ندارند.اگه به پلی بک باشه که سیاوش قمیشی هم پلی بک میخونه تو کنسرتاش. اگر هم کنسرتای شادمهر سوژه و مسخره بود دوتا کنسرتش سولد اوت نمیشد
یه ملت طرفداره شادمهرن حتی رسانه های ترکیه انگشت به دهن موندن از این استقبال اونوقت ۴ نفر که هنوز توو سال ۷۹ گیر کردن اینجا صبح تا شب ایراد میگیرن. خود شادمهر هزار بار گفته اتفاقا چند شب پیش باز گفت هیچ علاقه ای بع خوانندگی نداره خود ماهم میدونیم اجرای لایو قوی نداره ضمن اینکه بزرگترین کنسرتای جهان پلی بک هستش هرچند من خودمم واقعا حالم گرفته میشه از این کارش ولی باید یکمم نیمه پر لیوان رو دید
یکشنبه آهنگ پایان حرفات از نیما مسیحا با آهنگسازی علیرضا افکاری و ترانه ی افشین مقدم
مسعود جان خیلی ببخشید دوست عزیز اما اینکه از روی تعصب چشم روی ایراد هنرمند مورد علاقت ببندی زیاد جالب نیست ... ضمنا یه زمانی زنده اجرا کردن یه هنر محسوب میشد و خیلیا هدفشون از رفتن به کنسرت دیدن توانایی هنرمندشون در اجرای زنده بود ولی خوب الان کنسرتهای شادمهر دیگه بر عکس سالهای پیش فقط شده محل خوش گذروندن مردمی که فقط میان برای چند ساعت خوش باشن و خود موسیقی اصلا براشون مهم نیست ضمن اینکه حتی سیاوش قمیشی هم اگه پلی بک کنه این توجیه نمیکنه کار شادمهر رو سیاوشم اشتباه میکنه که پلی بک میکنه از نظر تو شاید پلی بک خیلی چیز طبیعی باشه اما از نگاه موزیسین ها و کسایی که هدفشون از رفتن به کنسرت لذت بردن از موسیقیه خیلی کار زشتیه و یجورایی سرمردم رو کلاه گذاشتنه لااقل کاش شادمهر میومد یه وکال جدید میگرفت واسه یخ زدم و بی احساس و بارون دلم خواست نه اینکه وکال آهنگ اصلی رو لب بزنه