بله درسته همه ناراحتیم .منم دوست دارم شادمهر برگرده به دوران اوجش ولی فکر کنم کلا بعضیا کلا با شادمهر مشکل دارند و فکر میکنند فقط شادمهر اشتباه میکنه... اونم به نظرم مقصر کنسرت گذاره نه خواننده و البته اونایی که اون هزینه را میدند و میرند کنسرت. وقتی کنسرت گذار میبینه مثلاً دوتا کنسرت شادمهر در عرض چند روز فاصله سولد اوت میشه سال دیگه بازم بیشترش میکنه
اگه منظورت منه هیچ فرقی برام نمیکنه ابی به واسطه ی تصمیمات غلط خودش و مدیر برنامه ش مهشید و فرشید گند زد به اعتبارش در این هیچ شکی نیست خوبه گه یاد بگیریم اشتباهات همه رو قبول کنیم نه اینکه برای سرپوش گذاشتن رو اشتباه هنرمند مورد علاقمون از اشتباهات دیکر هنرمندان مایه بذاریم ضمن اینکه ابی با صدایی که تبدیل به جارو برقی شده بازم داره لایو میخونه در حالی که میتونست مث شادمهر پلی بک کنه و آبروشم حفظ بشه اینم یه روی سکه س
دوستان که ابی رو سوژه کزدن،فیلم اجرای کی اشکاتو پاک میکنه رو نگا کننن،ببینن چی اجرا میکنه،،اون قسمت اخر کنسرت بوده معلوم نبوده چی شده که بد اجرا کرد همونو سوژه کردن،،لااقل ابی واقعا کنسرت میزاره زنده میخونه،،شو اجرا نمیکنه که
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 82 مهمان ها)