صفحه 3848 از 4116 نخستنخست ... 2848334837483798383838463847384838493850385838983948 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 38,471 به 38,480 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    یکی دو تا پیج اینستاگرامی دیدم ،چند تا پست راجع به چند تا از اهنگ های شادمهر گذاشته بودن و ادعا میکردن که اون اهنگ ها کاوره .
    اهنگ اول که البته به شکل رسمی پخش نشد اهنگ سفر بود که ظاهرا از یک اهنگ یونانی کاور شده ،الان اسم اهنگ رو یادم نیست ولی درباره کاور بودنش درست میگفت ،البته که چون اهنگ به شکل رسمی پخش نشده ایرادی به شادمهر واقع نیست ،من خودم هم وقتی این اهنگ رو شنیدم راستش خیلی هیجان زده شدم که شادمهر عجب اهنگی ساخته ولی خب بعدا که فهمیدم اهنگ کاوره یه کم نا امید شدم .
    اهنگ دوم اهنگ انتخاب هست که یک پیج عنوان میکرد که از اهنگ ابرو گوندش کاور شده ،من اون اهنگ رو هم شنیدم ،به غیر از اینتروی کار هیچ شباهتی به اهنگ انتخاب نداشت ،البته من نظر خودم رو گفتم ،اون پیج ادعا میکرد که اگر نت های دو تا اهنگ رو با هم قیاس کنیم متوجه میشیم کاوره و من چون خیلی در این زمینه تخصصی ندارم ،فقط با گوش یک محاطب عادی نظرم رو گفتم ،شما هم اگه خواستید برید اون دو تا کار رو مقایسه کنید .
    کار سوم هم گل یاس هست که یکی از این پیج ها ادعا میکرد بخشی از ملودیش شباهت زیادی به اهنگ مسافر از معین داره که به نظر من هم بی شباهت نیست ولی اینکه بگیم حتما شادمهر از روی عمد چنین شباهتی رو بوجود اورده رو نمیتونیم با قاطعیت راجع بهش حرف بزنیم .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    خب مثل اینکه پخش موزیک ویدئو افتاده واسه اون هفته
    از کجا خبر آوردی مسعود

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    از کجا خبر آوردی مسعود
    یه کانال تلگرامی. قرار بود این هفته پخش بشه ولی افتاده اون هفته. فکر کنم واسه همینم هنوز شادمهر دمویی ازش نذاشته. البته این دوستمون� @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خبراش خیلی خیلی دقیقه. منبعش هرکی و هرجا هست واقعا معتبره @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط masoud741 : 10-17-2021 در ساعت 10:02 PM

4. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    معرفی چند اهنگ خارجی خوب از نظر خودم
    اهنگ اول از خواننده بزرگ یونانی دمیس روسس که شاید خیلی ها شنیده باشند ولی خب چون من خودم به تازگی باهاش اشنا شدم میذارمش تا اگر کسی نشنیده ،استفاده کنه ،به نظرم ملودیش شاهکاره واقعا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اهنگ دوم هم یک اهنگ ایتالیایی هست که ازش خوشم میاد مخصوصا از تنظیمش .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اهنگ سوم هم یک اهنگ زیبای یونانی که همه چیزش عالیه به نظرم ،
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. 2 کاربر مقابل از ساعد باقری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    از کجا خبر آوردی مسعود
    حسین جون این سعید ادمین شادمهر لایو که پیج اینستاش شده صدای ماندگار تمام خبرها رو داره و کلا چند وقته که خبر پخش آهنگای جدید رو میده

8. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    حسین جون این سعید ادمین شادمهر لایو که پیج اینستاش شده صدای ماندگار تمام خبرها رو داره و کلا چند وقته که خبر پخش آهنگای جدید رو میده
    ابی جان خبراش دقیقه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساعد باقری نمایش پست ها
    معرفی چند اهنگ خارجی خوب از نظر خودم
    اهنگ اول از خواننده بزرگ یونانی دمیس روسس که شاید خیلی ها شنیده باشند ولی خب چون من خودم به تازگی باهاش اشنا شدم میذارمش تا اگر کسی نشنیده ،استفاده کنه ،به نظرم ملودیش شاهکاره واقعا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اهنگ دوم هم یک اهنگ ایتالیایی هست که ازش خوشم میاد مخصوصا از تنظیمش .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اهنگ سوم هم یک اهنگ زیبای یونانی که همه چیزش عالیه به نظرم ،
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    سلام ساعد جان پر قدرت ادامه بده

منم اهنگ یونانی زیاد گوش میکنم
    ویرایش توسط Hosein333 : 10-18-2021 در ساعت 01:43 PM

11. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    ابی جان خبراش دقیقه
    آره تقریبا تنها مرجع شادمهریه که این یکی دو سال اخیر هر چی گفته درست از آب در اومده

13. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    سلام ساعد مان پر قدرت ادامه بده

منم اهنگ یونانی زیاد گوش میکنم
    سلام ،چقدر خوب ،اتفاقا یکی از اهنگ های یونانی که معرفی کردید رو دیشب دانلود کردم ،خیلی خوشم اومد ازش ،واقعا این اهنگ های یونانی ها زیباست ،من خودم خیلی با موزیک های غربی که بیشتر حالت الکترونیک دارند ارتباط برقرار نمیکنم ولی در عوض عاشق اهنگ های یونانی هستم ،یک جورایی این اشنایی رو مدیون شادمهر و سایر خواننده هایی که بعضا اهنگ های یونانی رو کاور میکردن هستم ،ولی بین اهنگ های یونانی که تا الان شنیدم ،به نظرم بهترینش اهنگ تانوس پترلیس بود ،همون اهنگی که شادمهر به اسم بی تو کاور کرد ،اصلا بار احساسیه این اهنگ خیلی زیاده لعنتی .

15. کاربر مقابل از ساعد باقری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساعد باقری نمایش پست ها
    سلام ،چقدر خوب ،اتفاقا یکی از اهنگ های یونانی که معرفی کردید رو دیشب دانلود کردم ،خیلی خوشم اومد ازش ،واقعا این اهنگ های یونانی ها زیباست ،من خودم خیلی با موزیک های غربی که بیشتر حالت الکترونیک دارند ارتباط برقرار نمیکنم ولی در عوض عاشق اهنگ های یونانی هستم ،یک جورایی این اشنایی رو مدیون شادمهر و سایر خواننده هایی که بعضا اهنگ های یونانی رو کاور میکردن هستم ،ولی بین اهنگ های یونانی که تا الان شنیدم ،به نظرم بهترینش اهنگ تانوس پترلیس بود ،همون اهنگی که شادمهر به اسم بی تو کاور کرد ،اصلا بار احساسیه این اهنگ خیلی زیاده لعنتی .
    کدومش بود یادته

انقدر اهنگ یونانی زیبا دارم که حال میکنی باهاشون

من این اهنگهای یونانی ایی که داری کیفیت فلک اصلی دانلود کردم و با این کیفیت لذت بخش تر هم میشن این اهنگها

این اهنگ که معرفی کردی ������ : To Tango Tis Nefelis
    ������ Artist: Haris Alexiou
    ������

صفحه 3848 از 4116 نخستنخست ... 2848334837483798383838463847384838493850385838983948 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 66 مهمان ها)

1. ali1367ka،
  2. masoud741،
  3. mojtabaa

کلمات کلیدی این موضوع