یکی از کارهای افکاری که منتظرش بودم بالاخره داره میاد. خواننده رو تا حالا اسمشو نشنیده بودم!! اما واقعا خوب اجرا کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از کارهای افکاری که منتظرش بودم بالاخره داره میاد. خواننده رو تا حالا اسمشو نشنیده بودم!! اما واقعا خوب اجرا کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر لایو
دوست مشترک ؟! از من داشته باشین حتی بهداد هم نمیتونه برگرده به شادمهر همچین حرفی بزنه چه برسه به بقیه ... تازشم شادمهر همچین حرفایی رو بدون جواب گذاشته میزاره خواهد گذاشت ! ... دیگه فکر کنم اخلاق شادمهر دست همه اومده ...
آخه اینکارا چیه سنی ازتون گذشته خجالت بکشین ...
من تو عمرم عضو هیچ فن پیجی نشدم به خاطر همین مسائل ... فقط یه بار سالها پیش فن پیج مدرن تاکینگ به زور رفتم باور کنین هنوز باز نکردم دیدم طرفدار توماس و دیتر پریدن به هم همونجا بوسیدم گذاشتم کنار تا الان ... حالا هم این فن پیجای شادمهر سنی ازشون گذشته ول کن نیستن ...
فن پیج یعنی خواننده بازیگر یا هر کوفت زهرمار دیگه هر کاری کرد به به چه چه کنی ...
دیشب طی یک حرکت هماهنگ هوادارا یک متن مشترک رو زیر اخرین پست میا همسر شادمهر کامنت گذاشتن به نشانه اعتراض به اتفاقات چند سال اخیر با هماهنگی همین پیج شادمهرلایو که حدود هفت هزارتا کامنت یکسان گذاشته شد! چند سال بود شادمهر پیج شادمهر لایو رو بلاک کرده بود امروز خبر گذاشته آنبلاک شده پیجش! حالا شما خودتون ربطش بدین به اتفاق دیشب تحلیل کنید....
اوضاع جالبی شده
شادمهر روحشم از این چیزا خبر نداره
بعد این جیره خورا الان افتادن به جون هم
بیچاره ما آدم های معمولی . . .
دوستان احتمالا آنبلاک شدن پیج من دلیلش همین بوده بهداد کاموری اینکار و کرده که با پیج خود شادمهر پیج من و ریپورت کنه و موج جدیدی ام از ریپورت شدن فن های دیگه احتمالا تو راه باشه مراقب باشید قطعا اینا به همین راحتی کوتاه نمیان
ینی خاک بر سر بهداد کنن که عقلشو داده دست اینا ...
مثه اینکه قضیه جدیه ... میگن هدف شادمهر اینه همه رو یه کاسه کنه و دیگه خبری از باج دادن به فسیل های مجیز گو نیست و نخواهد بود ... آخر عاقبت فن پیج کسی که تو باتلاق گیر کرده همینه بقیه رو هم میکشه پایین ...
در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)