صفحه 3864 از 4105 نخستنخست ... 2864336437643814385438623863386438653866387439143964 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 38,631 به 38,640 از 41046

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    کلا دیگه بیخیال بشید. ب قول معروف دیگه همه چیو دایورت کنید
    مسعود وقتی کسی میگه بیخیال شید خودش بیشتر درگیره مساله شده فقط دیگه حوصله نداره ... خودمم همینجوری هستم حوصله ندارم میگم بیخیال ...
    در مورد شادمهر واقعاً باید بیخیال شد ... باتلاق بدی گیر کرده ...

2. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    کلا دیگه بیخیال بشید. ب قول معروف دیگه همه چیو دایورت کنید
    منم خیلی وقته شل کردم که درد نداشته باشه

4. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    اونو ولش کن ابی جان. آهنگ جدید پروین رو گوش دادی؟ ترانه مهدی ایوبی ، آهنگ افکاری . تنظیم خیلی زیبایی هم داره...
    میشه لینک بدی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Changed نمایش پست ها
    میشه لینک بدی
    بفرما...
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

آهنگشم توی کانال تلگرامش(تو بیو پیج) گذاشته
    ویرایش توسط 9NIMA1 : 11-04-2021 در ساعت 01:56 PM

7. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    ترانه سرا حکم کشاورز رو داره که گندم میکاره میفروشه کارخونه آرد ... وقتی فروشنده ای دیگه نباید احساس مالکیت داشته باشی ... مثلاً اردلان سرفراز ترانه سوغاتی رو ثبت مالکیت کرده منتظره یکی حتی تو حموم خونه ش بازخونی کنه تا ازش شکایت کنه ... در صورتی که اگه هایده ای در کار نبود سوغاتی هم تو کتاب شعر میموند ...
    کلاً ترانه سراها تو این سالها پورو شدن و باج گیر ...
    با کمال احترام مخالفم احسان جان اتفاقا خواننده ها خیلی پر رو شدن در صورتی که نقش یه خواننده توی یه اثر هنری فقط مجریه مثل یه هنرپیشه توی فیلمه اینکه چرا دیگه آهنگا به موندگاری قبل نیست چون ترانه سراها و موزیسین های خوب دیگه نیستن و یا کم کار شدن مطمئنا اگه هایده هم الان زنده بود اون درخشش سابق رو نداشت و ضمن اینکه شما از هر کسی بپرسی صاحب اثر تا دنیا دنیاست حتی تا گرفتن قرون آخر پولش ترانه سرا و آهنگسازه و هر جایی که قانوک کپی رایت باشه هنرمند هر جا که یه اثری رو تو کنسرت مهمونی و هر جایی برگزار کنه باید مجددا حق و دستمزد صاحب اثر رو بده چون خواننده فقط اثر رو برای اجرا خریداری کرده و نمیتونه خودشو صاحب واقعی اون بدونه ... بازم نطرت محترمه داداش اما من نظرم اینه

9. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    دقیقاً همینطوره. الان کارای بهتری از کارای شادمهر داره میاد بیرون. شادمهرم اگر با همین جوجه عوامل کار کنه میره توی خواننده های درجه دو و سه!
    امکان نداره به خاطر عدم تکرار و نوآوری خودشو توی این منجلاب انداخته باشه. مثال نقضش الان همین علیرضای افکاری هست. با اینکه هر آهنگی که می‌سازه راحت میشه تشخیص داد کار افکاریه بدون اینکه عوامل رو ببینیم، اما به قدری به دل میشینه و زیباست که آدم کیف میکنه و اون بحث تکراری بودن منتفی میشه حداقل برای من.
    نیما جان شادمهر الانشم دیگه جزو خواننده های سطح اول ما نیست مطمئنا از هر آدم کاربلدی تو کار موزیک بپرسی اینو تایید میکنه .... اگه آهنگاش هنوز پر بازدیده دلیلش اینه هواداراش که خود ما هم جزوشیم هر بار فکر میکنن کار خوبی تو راهه و میرن استقبال میکنن ولی بعدش تو ذوقشون میخوره باور کن اگه چند روز قبل پخش کارش یه دمو ازش پخش کنه آمار دانلود و بازدیدهاش نصف میشه

11. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    با کمال احترام مخالفم احسان جان اتفاقا خواننده ها خیلی پر رو شدن در صورتی که نقش یه خواننده توی یه اثر هنری فقط مجریه مثل یه هنرپیشه توی فیلمه اینکه چرا دیگه آهنگا به موندگاری قبل نیست چون ترانه سراها و موزیسین های خوب دیگه نیستن و یا کم کار شدن مطمئنا اگه هایده هم الان زنده بود اون درخشش سابق رو نداشت و ضمن اینکه شما از هر کسی بپرسی صاحب اثر تا دنیا دنیاست حتی تا گرفتن قرون آخر پولش ترانه سرا و آهنگسازه و هر جایی که قانوک کپی رایت باشه هنرمند هر جا که یه اثری رو تو کنسرت مهمونی و هر جایی برگزار کنه باید مجددا حق و دستمزد صاحب اثر رو بده چون خواننده فقط اثر رو برای اجرا خریداری کرده و نمیتونه خودشو صاحب واقعی اون بدونه ... بازم نطرت محترمه داداش اما من نظرم اینه
    آهنگساز جدا از ترانه سرا میشه از نظر من ... چرا ترانه سراها قهر کردن ؟ دلیلش اینه که تازه چند سالیه معروف شدن ... بعضیهاشون میگن داریوش گوگوش حق ما رو ندادن ... حتی حسن شماعی زاده میگه پشت دست داغ کردم برای کسی آهنگ بسازم ... تازه یادشون افتاده حق و حقوق دارن ؟ شهیار قنبری چرا پرخاشگر شده ؟ تازه فهمیده حق و حقوق داره یا اینکه فضای مجازی و فالوور باعث شد یادش بیفته سی سال پیش حقشو ندادن ...؟!!! کم کار شدن چون بهشون حس بزرگی دست داده ... کسر شان براشون محسوب میشه بر اساس صدای خواننده شعر بگن و اون خواننده بگه فلانی زنگ زد گفت آهنگ دارم چفته صدای خودت ... !!! مثلاً سیاوش قمیشی گفت اول گوگوش زنگ زد میای آهنگ بخونیم و منم گفتم از خدامه و ابرویی داد بالا ... جامعه موسیقی ( داخل و لس آنجلس نداره ) همگی غرور دارن و همدیگه رو قبول ندارن ... مثلاً نوش آفرین گفت انگار همه با هم قهر کردن و دشمن هم هستن ... چرا این شرایط بوجود اومده ؟! همین چیزاس ...
    قانون کپی رایت لازمه ولی در ایران چیزی به عنوان کپی رایت وجود نداره ... اما بازم چرا حالا ترانه سراها یادشون افتاده ؟!
    طرفدار خواننده ها نیستم ولی خواننده در راس قرار داره اگه نباشه بقیه هم نیستن ...

13. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    آهنگساز جدا از ترانه سرا میشه از نظر من ... چرا ترانه سراها قهر کردن ؟ دلیلش اینه که تازه چند سالیه معروف شدن ... بعضیهاشون میگن داریوش گوگوش حق ما رو ندادن ... حتی حسن شماعی زاده میگه پشت دست داغ کردم برای کسی آهنگ بسازم ... تازه یادشون افتاده حق و حقوق دارن ؟ شهیار قنبری چرا پرخاشگر شده ؟ تازه فهمیده حق و حقوق داره یا اینکه فضای مجازی و فالوور باعث شد یادش بیفته سی سال پیش حقشو ندادن ...؟!!! کم کار شدن چون بهشون حس بزرگی دست داده ... کسر شان براشون محسوب میشه بر اساس صدای خواننده شعر بگن و اون خواننده بگه فلانی زنگ زد گفت آهنگ دارم چفته صدای خودت ... !!! مثلاً سیاوش قمیشی گفت اول گوگوش زنگ زد میای آهنگ بخونیم و منم گفتم از خدامه و ابرویی داد بالا ... جامعه موسیقی ( داخل و لس آنجلس نداره ) همگی غرور دارن و همدیگه رو قبول ندارن ... مثلاً نوش آفرین گفت انگار همه با هم قهر کردن و دشمن هم هستن ... چرا این شرایط بوجود اومده ؟! همین چیزاس ...
    قانون کپی رایت لازمه ولی در ایران چیزی به عنوان کپی رایت وجود نداره ... اما بازم چرا حالا ترانه سراها یادشون افتاده ؟!
    طرفدار خواننده ها نیستم ولی خواننده در راس قرار داره اگه نباشه بقیه هم نیستن ...
    به هر حال ترانه سراها و آهنگسازهای ما حتی اگه همین امروزم یادشون افتاده باشه که حقشون رو ندادن بازم قانون میگه صاحب اثر هنری یا همون مولفش ترانه سرا و آهنگسازشه هیچ فرقی هم نمیکنه هر جایی که اجرا بشه باید حقوقشون پرداخت بشه ...مشکل خوانند ها های قدیمی یا ترانه سراها و موزیسین های فعلی الان همینه نمیشه که زیرآبی رفت خواننده های مشهور ما الان برای اینکه کار مجانی بگیرن نمیرن با بزرگان ترانه و موسیقی کار کنن و کار رایگان از ایران میگیرن ولی برای پر کردن سالن های کنسرت از صندوق پس اندازشون که همون کارهای قدیمی هست استفاده میکنن چون مردم برای شنیدن اون کارها به سالنهای کنسرت میان... من به حواشیش کاری ندارم فقط قانونش رو گفتم اینه که خواننده هیچوقت نمیتونه ادعای مالکیت یه اثر رو داشته باشه

حرفه ای
    هرچی احسان میگه اشتباهه.. کلا هرچی میگه برعکسش عمل کنید

اما من از احسان حمایت میکنیم... پشتیبانی کامل من رو داره

فعال

من می‌‌خوام بفهمن این حق و حقوق رو اینا چه جوری حساب می‌‌کنن، مثلا ی آهنگ واسه‌ی گوگوش بسازی و یا شعرشو بگی‌ چن در میاد؟ چرا این چیزا معلوم نیست برای ما، چرا قیمت‌ها مشخص نیست.

به هر حال هر چقدر اینها آهنگ ساخته باشند چند برابر پولشو از یوتیوب دراوردن، برو اونجا ببین چه خبره، ی آشنا دارم تو بانک، میگه این کمپانیهای کلتکس و ترانه حساب‌های ۵ رقمی‌ در ماه برداشت می‌کنن از همین راه، از اینجا چیزی به آهنگ سازا و بقیه نمی‌‌رسه!؟ چقدر حرص می‌‌زنن اینا.

صفحه 3864 از 4105 نخستنخست ... 2864336437643814385438623863386438653866387439143964 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 113 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع