صفحه 3865 از 4105 نخستنخست ... 2865336537653815385538633864386538663867387539153965 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 38,641 به 38,650 از 41046

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    به هر حال ترانه سراها و آهنگسازهای ما حتی اگه همین امروزم یادشون افتاده باشه که حقشون رو ندادن بازم قانون میگه صاحب اثر هنری یا همون مولفش ترانه سرا و آهنگسازشه هیچ فرقی هم نمیکنه هر جایی که اجرا بشه باید حقوقشون پرداخت بشه ...مشکل خوانند ها های قدیمی یا ترانه سراها و موزیسین های فعلی الان همینه نمیشه که زیرآبی رفت خواننده های مشهور ما الان برای اینکه کار مجانی بگیرن نمیرن با بزرگان ترانه و موسیقی کار کنن و کار رایگان از ایران میگیرن ولی برای پر کردن سالن های کنسرت از صندوق پس اندازشون که همون کارهای قدیمی هست استفاده میکنن چون مردم برای شنیدن اون کارها به سالنهای کنسرت میان... من به حواشیش کاری ندارم فقط قانونش رو گفتم اینه که خواننده هیچوقت نمیتونه ادعای مالکیت یه اثر رو داشته باشه
    میدونی این ترانه سراها که حالا لقب استاد رو یدک میکشن به اصطلاح از چی میسوزن یا حسرت میخورن ؟! از اینکه سی چهل سال پیش از روی رفاقت و دوستی این ترانه ها رو دادن به خواننده ها و حالا خواننده ها یا همین اهنگا کنسرت میزارن پول درمیارن ... سوال اینجاست خواننده مقصره ؟! خب اونموقع رفاقتی کار کردی چندر غاز پول از خواننده گرفتی تمام شده رفته ...نمیشه که بعد از سی سال ، حالا که به لطف فیسبوک و اینستا معروف شدی جنجال راه بندازی سر پیری که آی حقمو ندادن پولمو خوردن !!!
    یه سری دیگه ترانه سراها و آهنگسازا مثل سرفراز و شماعی زاده هم هستن که پول نمیخوان ، فقط احترام و عذرخواهی شده راسته کارشون ... مثلاً سرفراز شکایت میکنه میدونه پولی دستشو نمیگیره ، اون عذرخواهی بعدشو میخواد که کیف کنه ...
    مشکلی که شما میگی گفتم غرور دو طرف باعثش میشه که خواننده و ترانه سرا اول پیشقدم نمیشن وگرنه از خداشونه دوباره کار قوی بدن بیرون ... کارای ایران هم یکبار مصرفه خودشون هم میدونن ولی پشتش منت کشی و هزار تا خواهش و استاد استاد گفتن طرف داخل ایران هم هست ...
    خواننده به مالکیت کاری نداره فقط عشق کنسرته ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    هرچی احسان میگه اشتباهه.. کلا هرچی میگه برعکسش عمل کنید

اما من از احسان حمایت میکنیم... پشتیبانی کامل من رو داره
    یاد اون جمله افتادم اگه میخوان تو زندگیتون پیشرفت کنید هر کاری من کردم عکسشو انجام بدین ...
    پشتیبان مدرسان شریف ... خوبه برای دوره دکترا پشتیبان بزارن ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    میدونی این ترانه سراها که حالا لقب استاد رو یدک میکشن به اصطلاح از چی میسوزن یا حسرت میخورن ؟! از اینکه سی چهل سال پیش از روی رفاقت و دوستی این ترانه ها رو دادن به خواننده ها و حالا خواننده ها یا همین اهنگا کنسرت میزارن پول درمیارن ... سوال اینجاست خواننده مقصره ؟! خب اونموقع رفاقتی کار کردی چندر غاز پول از خواننده گرفتی تمام شده رفته ...نمیشه که بعد از سی سال ، حالا که به لطف فیسبوک و اینستا معروف شدی جنجال راه بندازی سر پیری که آی حقمو ندادن پولمو خوردن !!!
    یه سری دیگه ترانه سراها و آهنگسازا مثل سرفراز و شماعی زاده هم هستن که پول نمیخوان ، فقط احترام و عذرخواهی شده راسته کارشون ... مثلاً سرفراز شکایت میکنه میدونه پولی دستشو نمیگیره ، اون عذرخواهی بعدشو میخواد که کیف کنه ...
    مشکلی که شما میگی گفتم غرور دو طرف باعثش میشه که خواننده و ترانه سرا اول پیشقدم نمیشن وگرنه از خداشونه دوباره کار قوی بدن بیرون ... کارای ایران هم یکبار مصرفه خودشون هم میدونن ولی پشتش منت کشی و هزار تا خواهش و استاد استاد گفتن طرف داخل ایران هم هست ...
    خواننده به مالکیت کاری نداره فقط عشق کنسرته ...
    بالاترم گفتم من به حواشیش کار ندارم که کی چجوری کیف میکنه چجوری نه بازم میگم حتی اگه 40 سال پیش مجانی کار داده باشن از امروز میتونن حقوقشون رو مطالبه کنن ... ضمن اینکه خواننده های غول ما الان گنده شدن و گرنه دهه 50 آهنگساز و ترانه سرا تشخیص میدادن کدوم کار رو کی بخونه

نیمه فعال
    خیلیم چیز مهمی نیس به هر حال نظر تو اون بود و برام قابل احترامه منم نظرم اینه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elegance نمایش پست ها
    من می‌‌خوام بفهمن این حق و حقوق رو اینا چه جوری حساب می‌‌کنن، مثلا ی آهنگ واسه‌ی گوگوش بسازی و یا شعرشو بگی‌ چن در میاد؟ چرا این چیزا معلوم نیست برای ما، چرا قیمت‌ها مشخص نیست.
    به هر حال هر چقدر اینها آهنگ ساخته باشند چند برابر پولشو از یوتیوب دراوردن، برو اونجا ببین چه خبره، ی آشنا دارم تو بانک، میگه این کمپانیهای کلتکس و ترانه حساب‌های ۵ رقمی‌ در ماه برداشت می‌کنن از همین راه، از اینجا چیزی به آهنگ سازا و بقیه نمی‌‌رسه!؟ چقدر حرص می‌‌زنن اینا.
    حق و حقوق الان رو که نمیگن مربوط به گذشته هاس ... الان که گوگوش با آقا رها فوتبال بازی میکنن ... نمیشه که تو کاور آهنگ دستمزد ترانه سرا و ملودی ساز و تهیه کننده رو بزنن که ...
    یوتیوب برای اونور درآمد داره درسته ولی فسیل های کلتکس و ترانه درآمد خودشون رو دارن ... این چیزی که شما میگی اونجا مربوط به فیلم و سریاله ... مثلاً فلان بازیگر معروف فیلم بازی کرده ده سال پیش و حالا هم هر چقدر سود داشته باشه میره به حسابش ...

6. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    بالاترم گفتم من به حواشیش کار ندارم که کی چجوری کیف میکنه چجوری نه بازم میگم حتی اگه 40 سال پیش مجانی کار داده باشن از امروز میتونن حقوقشون رو مطالبه کنن ... ضمن اینکه خواننده های غول ما الان گنده شدن و گرنه دهه 50 آهنگساز و ترانه سرا تشخیص میدادن کدوم کار رو کی بخونه
    آخه وقتی چهل سال پیش رفاقتی کار کردن و حتی به تیکه کاغذ قرارداد ننوشتن چجوری مطالبه کنن ؟!
    همه که از اول گنده نبودن ... دهه 50 مثل الان حکومتی بود ... فقط خواننده ها مثل الان نبودن قارچی رشد کنن ...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    یاد اون جمله افتادم اگه میخوان تو زندگیتون پیشرفت کنید هر کاری من کردم عکسشو انجام بدین ...
    پشتیبان مدرسان شریف ... خوبه برای دوره دکترا پشتیبان بزارن ...
    اون جمله رو دقیقا از روی تو ساختن

به هرحال من مثل فلانی با اینکه تخصص ندارم اما ازت حمایت میکنم

فوق حرفه ای
    تو دنیای موازی تو طرفدار 6 اتیشه امیر تتلو هستی و میگی چرا دیگه تتلو اهنگ نمیده مردیم از بس شادمهر گوش دادیم

فوق حرفه ای
    اون جمله رو دقیقا از روی تو ساختن

به هرحال من مثل فلانی با اینکه تخصص ندارم اما ازت حمایت میکنم
    من هم با اینکه تخصص ندارم ازت تشکر میکنم ...

فعال
    به هر جهت دزدی و غارت شده مرام اکثر ایرونیا، حتی اونایی که پول دارن بدترن، بیشتر می‌‌دزدن، هیچی‌ به هیچی‌ نیست، نه قاعده ای، نه قانونی، نه معرفتی، نه حد و مرزی،.. به ی جا خواهیم رسید که از اون همه فرهنگ موسیقی‌ که قدیمیا واسه ما ساختن ی قرون چیزی باقی‌ نمی‌‌مونه، به درک، لیاقتشو نداریم، بگو کجات درد میکنه همون جا بیشتر بزنم، این شده ایرون امروز!

صفحه 3865 از 4105 نخستنخست ... 2865336537653815385538633864386538663867387539153965 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 114 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 114 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع