دوستان من از طرفدارهای خیلی قدیمی شادمهرم از سال 81 هم تو تمام وبلاگ های شادمهر بودم
از سایت پرپرواز و اولین سایت رسمی شادمهر shadmehr.ws تا وبلاگ کیانوش فروم شادمهر فنز تا اون کنفرانسی که شادمهر با طرفداراش
سال 82 در پالتالک گذاشت و آهنگ از خدا خواسته که برای مهستی ساخته بود لایو با گیتار خوند و خوب اون زمانا دسترسی به نت خیلی کم بود
ببینید دوستان شادمهر کلا خیلی لایو خون قوی نیس اگرم بخواد صداش یاریش نمیکنه به خصوص الان که در مرز 50 سالگیه اگر مصاحبه محمدرضا
عقیلی که هم دوره ای شادمهر در هنرستان بوده و چند آهنگ هایی که شادمهر برای حسین زمان و عرشیا ساخته هم تنظیم کرده و رهبر ارکستر خیلی از
خواننده های معروف مثل خشایار اعتمادی، سعید شهروز، حامی و... بوده می بینید که میگه سال 1378 کارای شادمهر برای ارکستر تنظیم کردم ولی شادمهر
انگار یه ترسی داشت از لایو خوندن شادمهر موزسین و خواننده خیلی خوبی و بسیار با استعدادیه اما خوب لایو خون خیلی خوبی نیس البته به نظرم
شادمهر اگر آنپلاگد با چند تا ساز بخونه لایو خیلی خوب میخوانه ولی در کل خواننده لایو یعنی نیما مسیحا،حامی ، محمد اصفهانی و قدیما ابی و ...