خیــــــــلی اوضـاع خیطه ....
یادم نمیاد هیچوقت واسه یه خواننده ناراحت بشم ... اصن تعصب به خواننده ندارم ... ولی امروز واقعاً ناراحت شدم ... شادمهر کاور کنه کپی کنه پلی بک کنه کنسرتش و حتی بت رو تونستم باهاش کنار بیام نهایتش گفتم تموم شده دیگه چند ساله تموم شده ولی این که بیاد سبک خودشو تمام و کمال تغییر بده رو نمیتونم هضم کنم ... حالا صداش عوض شده به هر دلیل به کنار ولی چرا خودت نیستی ...؟!
اهنگساز عماد طغرایی هست و اهنگ و قبلا داده ب کسی الانم قالب کرده ب شادمهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز اهنگای قبلیش حالا هرچقدرم چرت بودن میشد چند بار گوش داد این رو واقعا یه بار به زور تا اخر تحمل کردم و دیلیت شد. افتضاح ترینه رسما. شادمهر الان یه کپی دست چندم از خواننده های مارکت داخل شده که کارهاش نسبت به مارکت داخل هم خیلی عقبه. مثلا تو همین سبک احسان دریادل و مسیح و ارش و حتی ماکان و میثم ابراهیمی و اینا کارای بهتری دارن ینی در واقع کارای فعلیش کاملا چند لول از کارای مسعود جهانی هم پایین تره
و الان دیگه مشکل از اینکه چرا خودش نمیسازه به اینکه چرا زباله ساز شده تغییر کرده. اصلا کسی نمیخواد خودش بسازه ولی حداقل اول برای اسم و اعتبار و شخصیت خودش ارزش قائل باشه و بعد برای گوش مخاطب تا این زباله هارو منتشر نکنه، ما این همه اهنگساز، ترانه سرا و تنظیم کننده خوب داریم، اینکه شادمهر میاد چنین شر و ورایی رو منتشر میکنه دیگه ربطی به بی حوصلگی و تنبلی و اینجور چیزا نداره مشکل اینجاست خودش آشغال پسند شده و سلیقش تا این حد نفرت انگیز و سخیف شده. این حتی سوار موج جامعه شدن هم نیست، درسته ماکان بند و صادقلو و این مدل خواننده ها طرفدار دارن ولی مگه تو همین مارکت امثال بابک جهانبخش، روزبه بمانی، محسن چاوشی، علی زند وکیلی و ... که برای گوش مخاطبشون احترام قائلن طرفدار ندارن؟ اونا هم به همون اندازه طرفدار دارن دیگه اینکه شادمهر رفته سراغ این زباله ها مشکل از جای دیگه ست
والا محسن یگانه هم سالی یه آهنگ میده هواداراشم منتظرش هستن همیشه ، نمیدونم چرا باید انقد پر کار باشه شادمهر ای کاش یکی از برق میکشیدش میرفت بعد از دو سال با دست پر برمیگشت
متن ترانه رو امروز جایی دیدم به صورت نوشته ، خدایی اینو یه پسر بچه ی ۷ ساله باید بخونه نه شادمهر
بیخیاله شادمهر بشید
ما هم طرفدارش بودیم خیلی وقته بیخیالیم
همون موقع که سایت شرط بندی زد مشخص بود فقط پول براش مهمه نه هوادار..الانم داره دست و پا میزنه تو مارکت ایران بمونه در صورتیکه این آهنگش تو لول خودش ضعیف ترینه مخاطبان 15 سالش هم اینو گوش نمیدن بیکارن مگه میرن زانکو و مجید رضوی رو گوش میدن
در کل شادمهر الفاتحه دیگه با این آهنگا روم هم نمیشه بهش بگم استاد شادمهر
آهنگ جدید حقیقتا خنده دار بود بیشتر!
بحث فقط ترانه اش نیست(که البته هیچ نکته ی درخشانی نداره) شادمهر ترانه های چرت و پرت تر ازین هم خونده بود. بحث اینجاست کلا بد اجرا شده. این فرم ملودی و ترانه و تنظیم اصلا با مدل خوندنش مچ نیست.
در حقیقت الان همین کار رو خیلی از خواننده های داخلی مثلا همین خواننده هایی که هر روز مسعود جهانی پست میذاره ازشون از شادمهر خیلی بهتر اجرا میکنن
مقایسه این شادمهر با امثال علی یاسینی و آرش ای پی بیشتر توهین به این دوتاست اونا توی این مدل کار خیلی بهتر از شادمهر دارن عمل میکنن. شادمهره این مدل کارها باید با همین کیانوش خواننده ی قبلی همین ملودی مقایسه بشه یا نهایتا زانکو و...
قبلن هم گفته بودم شادمهر از شروع فعالیتش تا یکی دو سال بعد از آلبوم طرفدار جلوتر از مارکت بود و روی جریان اصلی پاپ ایران هر اهنگش تاثیر میذاشت و جهت میداد.
از اون تایم تا امسال یه خواننده ی مارکتی بود که نه عقب تر و نه جلوتر با مارکت روز داخل ایران پیش میرفت و عموما هم توی این فرم تجاری جدید موفق بود و چیزی کم نمی اورد. تاثیر گذار نبود ولی این جوری هم نبود.
الان با این تراک(و قبل ترش هم تراک تو عوض نمیشی) رسما از مارکت عقب تر افتاده یعنی با این مدل کار کردن دیگه حتی اون موفقیت تجاری و هیت شدن مدنظرش هم کسب نمیکنه چون خواننده های این سطح بازاری در داخل خیلی خیلی بهتر و با تجربه تر و با انگیزه بیشتر این مدل سطحی رو کار میکنن.
همیشه گفتم باید به استراتژی که داره احترام گذاشت چون بهتر میدونه داره چه کار میکنه ولی این بار به نظرم اشتباه عجیبی کرده. هم خودش هم بهداد کاموری.(حداقل با سلیقه من) امیدوارم اشتباه کرده باشم و شادمهر اون نتیجه ای که میخواد رو بگیره ولی این مسیر ادامه دار باشه بعیده به هدفش برسه.
راجع به بحث کپی بودن ملودیش هم از روی یک اهنگ دیگه که همین اهنگساز ساخته واقعا بحث مهمی نیست.
خیلی خیلی پیش میاد که یه اهنگساز یه ملودی رو به دو یا چند نفر میده. از زمان دهه پنجاه بوده این قضیه تا الان. طرف وقتی یه ملودی میسازه که میبینه با صدای یک خواننده جواب نمیگیره و فکر میکنه یکی دیگه بهتر میتونه اجراش کنه و شنیده بشه این کارو میکنه.
(اصلا کاری به کیفیت این اهنگ ندارم که به نظرم اصلا حتی ارزش این صحبت ها رو نداشت. کلی میگم)
خوده شادمهرم زیاد این کارو کرده.
مثلا اهنگ "زندگی جز با تو برام حرومه" رو اول توی ایران داده بود به عماد نکویی خونده بود. دید شنیده نشد. اون ور داد به مهستی خوندش گل کرد کار.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 64 مهمان ها)