شادمهر تو پیج رادیوجوان تو یه رقابت تنگاتنگ بعد از آهنگ جدید ساسی و عمو حسن دنیا رتبه ی سوم بهترین آهنگا رو در اختیار داره واقعا ببینید موسیقی ما چقد به گند کشیده شده که سه کار برترش اینان
کلا زیاد علاقه ای به شنیدن موزیک های جدید ندارم ولی بعضی وقت ها به طور اتفاقی اهنگ های جدیدی به گوشم میخوره که ازشون خوشم میگیره ،مثلا اهنگ از این به بعد باران رو بین اهنگ های جدید دوست داشتم ،یا اهنگ دادگاه مکابیز هم به نظرم خوب بود ،ولی کلا بخوام بین کارهایی که امسال شنیدم یک تاپ تن بگم این هارو میگم :
به من فکر کن داریوش
وداع بعد از رفتن مهدی یراحی
پایان حرفات نیما مسیحا
معلم تاریخ ما داریوش
ببخش عارف
درخت گردو علیرضا قربانی
در کنار پروانه ها احسان خواجه امیری
زخم کاری فرزاد فرزین
مرهم سیاوش قمیشی
نقاش قاسم افشار
شادمهر هم که ماشالله اینقدر پر کار هست آدم اصلا یادش نمیاد امسال اصلا چند تا موزیک بیرون داده .
البته یک خوبی که شادمهر داره اینه که هر چقدر این چند سال رو اعصاب بوده باشه ،اینقدر گذشته قوی و متنوعی داره که قشنگ آدم میتونه با شنیدنشون به خودش التیام بده ،چند روز هست دارم اهنگ هایی مثل ترس وقتی حواست نیست یا حتی آینده رو گوش میدم ،واقعا دم مهران جمالی راد گرم با این تنظیم شاهکارش،و حیف که ترانه و ملودی خیلی به هم چفت نبودند وگرنه قطعا ترس رو شاهکار میدونستم،وقتی حواست نیست هم که قشنگ یکی از شادمهری ترین اهنگ های یک دهه اخیرش محسوب میشد،واقعا ببینید ده سال پیش چه موزیکی ساخته ،حتی آینده هم که خیلی ها میگن ضعیف ترین اهنگ البوم طرفدار بودند وقتی الان میشنوی ،میبینی چقدر از زمان خودش به لحاظ موزیک جلوتر بوده ،و البته ورژن اولیه اهنگ طرفدار هم این چند روز زیاد شنیدم ،به جرات یکی از شاهکار های شادمهر از نظرم همین ورژن اولیه این موزیک بود ،حیف که ناهیدی ورژن دو رو گند زد بهش ،(البته تنظیم بدی نداشت ورژن دوم ولی نسبت به ورژن اول وبحث شبیه بودن اینترو به اهنگ تارکان میگم، گند زد ).
ویرایش توسط ساعد باقری : 03-16-2022 در ساعت 11:55 PM
اینهمه به آهنگای قدیمی شادمهر اشاره میشه ولی هیشکی به آهنگ بیا اشاره ای نمیکنه ... به نظرم تکنیکی ترین آهنگ شادمهره از هر نظر ...! شاید فضا و وکال و میکس و مستر آزاردهنده باشه ولی از نظر تکنیک محشره ...
همین فضا رو شادمهر سعی کرد تو آهنگ معروف دربیاره ولی صداش جواب نداد و میکس مستر ممد فلاحی فاجعه شد ...
صددرصد موافقم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای کاملا لایو عادت پس از مدتها در کنسرت دیشب
اجرای تقدیر با تنظیم جدید دیگه خبری از پلی بک نیست خوشبختانه. خوبه حداقل در این مورد اعتراضهارو قبول کرد و پلی بک رو گذاشت کنار
واقعا خبر خوشحال کننده ای هست که شادمهر لایو خونده ،البته من خودم که واقعا توانایی تشخیص رو ندارم ،حتی کنسرت های قبلی هم نمیتونستم تشخیص بدم ،ولی این کنسرت آلمان تقریبا همه میگن که اجرا ها لایو بوده ،اجرا ها هم از نظر من خیلی خوب بود ،خصوصا علامت سوال رو عالی خوند به نظرم .
در حال حاضر 93 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 93 مهمان ها)