آهنگ طلیسچی هم ریتمش کپی آهنگ ناصر زینعلی. موسیقی پاپ ایران دیگه به تکرار افتاده.هر آهنگی میاد انگار قبلاً صدبار گوشش دادی
آهنگ طلیسچی هم ریتمش کپی آهنگ ناصر زینعلی. موسیقی پاپ ایران دیگه به تکرار افتاده.هر آهنگی میاد انگار قبلاً صدبار گوشش دادی
آهنگ هم نیومدا ...
میگن شادمهر هفته قبل سر باخت والیبال برزیل به چین و فوتبال ایران الجزایر سود خوبی کرده ...
حیف که بعد این همه سال از هوادارای بی بخار و بی تفاوت لس آنجلس انتظاری نمیره وگرنه اگر خودم اونجا بودم میرفتم آدرس اون کاموری بی شرف رو پیدا میکردم و یه حالی بهش میدادم که حساب کار دستش بیاد بفهمه همه مثل طرفدارای اون ور آبی شادمهر بی غیرت نیستن. یک نفر مرد اونجا نیست اگر این مردک رو تو خیابون دیدش بهش اعتراض کنه بگه این چه وضعیتی که شادمهر برا خودش درست کرده . از این طرف هم وقتی امثال این هوادارا نماهای پسر دختر اینستاگرامی رو میبینم که از ایرانم پا شدن رفتن کنسرتش اما دریغ از یه اعراض کوچولو و ساده مبادا که شادمهر جون یه موقع نعشگی الکلش پاره بشه و از دستشون دلخور بشه . خاک بر سر همتون واقعا که اسمتون شده هوادار . بی غیرتی و بی خیالی شده جز اصل زندگی همه مردم تو هر موضوعی
یکی از کارا با آهنگسازی قربانپوره و با همونیه که منتظرشیم امیدوارم همونو پخش کنه
دیشب دوباره این سعید خبر زده بود سه تا کار آماده هست.یکیش نزدیک به سلیقه شادمهریاست که احتمالا همون آهنگ قربانپوره.یکیش عاشقانست .یکیش هم گفته تعریفی نداره و مشخص نیست کدوم پخش بشه... اونایی که این سعید میگفت بمب تو راهه اونجوری از آب درآمد وای به حال اون آهنگ که میگه تعریفی نداره. با شناختی که من از شادمهر پیدا کردم شک ندارم که آهنگ قربانپور پخش نمیشه و تخمی ترین آهنگ که دم دستش هست را پخش میکنه
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 35 مهمان ها)