صفحه 3999 از 4105 نخستنخست ... 2999349938993949398939973998399940004001400940494099 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,981 به 39,990 از 41043

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    اعع نقل مسعود چرا برا من دوبار اومده بود ...؟ بالا هم جواب دادم ...
    فک کنم به خاطر ایمجوی های نقل بود ...
    پاسخ هم جامع تر بود ...

2. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    آخه من کی کردم تو چش تو ... بابا میگم علاقه ندارم یعنی نظر منو جدی نگیر ... موزیک باران بزرگترین اشتباه زندگی من بود خوبه ول میکنی ...؟
    دست شما درد نکنه خرمون هم کردی نامرد دارم برات ...
    برای من که موسیقی روز رو دنبال نکردم ترنس یعنی این دو تا آلبوم ... کاری به بقیه ندارم ... موسیقی الکترونیک ...؟ مگه مدرن تاکینگ سردمدارش نیست ...؟ همین سای ترنس که گوش میکنی یعنی دوپس دوپس ...دهه هشتاد خوراک پارتی ها بود ... بابا اینقد اطلاعات دارم که هی میگی ...
    من تو رو تغییرت میدم حالا ببین ...
    بیا حالا نوبت کلمه بازم شد ...بابا مسعود گفت بازم خرزو خان چرت گفته منم گفتم اینقد اشتباه نبوده خبراش تا الان که از کلمه بازم استفاده کنی در موردش ...
    کلا چند ساله بعد از دوران نابودی فروم ها اینجا شده اسپم کده حقم داری خیلی وقته که عادی شده این مدلی فعالیت کردن و تازه میگی نباید اینجا را ول کرد رفت باید همین طوری اسپم ول داد. آمار پست های طرف رو نگاه میکنی 30 هزار تا پست زده 29900 تاش فقط شکلک سیگاره تازه چراغ خاموش هم مثل روح سرگردان تو تاپیک ها رفت و آمد میکنه فکر میکنه مامور سیا ست و هیچ کی هم نمیفهمه که این میاد تو تاپیک ها پست ها رو میخونه هر روز هم یه شکلک سیگار میفرسته خب این بابا به درد چی کاربرا میخوره فعالیت مفیدش چیه دقیقا؟؟؟ میخواد بگه من زنده ام خب به ما چه خیلیا دیگه هم هنوز زنده ن ولی اعلام کردن نداره
    زندگی پوچ و بی محتوا اکثر آدمای تو ایران صرفا شامل دنیای واقعی شون نمیشه مجازی شون هم سالهاست همین شکلی شده و همه عادت کردیم و اعتراضی نداریم

خیلی سعی کردم فکر کنم یه چیز دیگه بگم ولی ضرب المثلی بهتر از این به ذهنم نرسید شرمنده

مشکل همینه خب هرچی میخوای میگی بعدم میگی من کاری به بقیه ندارم و نظر منو جدی نگیرید

جلوتر از مدرن تاکینگ بودن کسایی که سردمدارش میشن مثل ژان میشل ژار اما اون سبک ترنس فعالیت نمیکرد ...

سایکدلیک ترنس خودش سالهاست یه سبک (ژانر) جداگونه محسوب میشه و کلی زیرشاخه های جدا داره و با ترنس یکی در نظر نمیگیرنش

تو بپا خودت مورد تغییر قرار نگیری توسط من

داستانش مفصله ... اولین بار پیش اومد ...(یعنی خرم کردن ...) گفتن احسان یکی هست نمیتونه بیاد آموزشگاه میری خونه شون و از این حرفا ... منم فک کردم طرف مشکل جسمی داره نمیتونه بیاد قبول کردم ...(البته جوان 18 ساله رو بگن تدریس با کیون میره ...) هیچی رفتم اول که منو دیدن گفتن شمایی ...؟ یه حس بدی داشت ...هیچی عین بز ایستادم تا زنگ زدن صحبت کردن تضمینم کردن فقط کم مونده بود سوء پیشینه ازم بخوان ... بعد دیدم دختره اومد از من سالم تر اونجا فهمیدم تو دام افتادم ... 11 ساله ش خجالتی کم حرف ... هیچی دیگه منم جوگیر شروع کردم ... خونه های بعدی از راه رسیدن و منم پیک موتوری طور میرفتم تا یه سال و خورده ای که ناگهان نمیدونم از کجا ماجرا به گوش بابام رسید و قیامتی به نام خونه ی ما به پا شد ...ینی بابام جوری میگفت آبروی ما رو بردی که حس همون نظافتچی بهم دست داد ... منم پیله کرده بودم دهنم مزه کرده بود بعدشم بازم یواشکی میرفتم ولی کمتر ...
    این بود انشای من ...
    تو که اینقدر خوب تفت میدی خب میرفتی نویسنده ای چیزی میشدی کتاب خاطرات چاپ میکردی داداش هنوزم البته دیر نیست
    ویرایش توسط peyman.2012 : 09-05-2022 در ساعت 10:48 AM

4. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    احسان برای اینکه یه کم از فضای کل کل دور بشیم یه خبر از خواننده هم اسمت (Essi) برام بگیر ببینم آلبوم جدیدی که قراره بده کی میاد؟ امسال میاد یا میره اون ور سال؟ از کدوم کمپانی؟

از وقتی اینستاش رو دنبال میکنم حسابی ازش خوشم اومده شخصیت خیلی خوب و باحالی داره

6. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    همون رفت و آمد تو جاده پی آدمو درمیاره ...
    اینارو به من نگو که همس تو رفت امدم

8. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    اعع نقل مسعود چرا برا من دوبار اومده بود ...؟ بالا هم جواب دادم ...فک کنم به خاطر ایمجوی های نقل بود ...پاسخ هم جامع تر بود ...
    👌👌

10. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    کلا چند ساله بعد از دوران نابودی فروم ها اینجا شده اسپم کده حقم داری خیلی وقته که عادی شده این مدلی فعالیت کردن و تازه میگی نباید اینجا را ول کرد رفت باید همین طوری اسپم ول داد. آمار پست های طرف رو نگاه میکنی 30 هزار تا پست زده 29900 تاش فقط شکلک سیگاره تازه چراغ خاموش هم مثل روح سرگردان تو تاپیک ها رفت و آمد میکنه فکر میکنه مامور سیا ست و هیچ کی هم نمیفهمه که این میاد تو تاپیک ها پست ها رو میخونه هر روز هم یه شکلک سیگار میفرسته خب این بابا به درد چی کاربرا میخوره فعالیت مفیدش چیه دقیقا؟؟؟ میخواد بگه من زنده ام خب به ما چه خیلیا دیگه هم هنوز زنده ن ولی اعلام کردن نداره
    زندگی پوچ و بی محتوا اکثر آدمای تو ایران صرفا شامل دنیای واقعی شون نمیشه مجازی شون هم سالهاست همین شکلی شده و همه عادت کردیم و اعتراضی نداریم
    خیلی سعی کردم فکر کنم یه چیز دیگه بگم ولی ضرب المثلی بهتر از این به ذهنم نرسید شرمنده
    مشکل همینه خب هرچی میخوای میگی بعدم میگی من کاری به بقیه ندارم و نظر منو جدی نگیرید

جلوتر از مدرن تاکینگ بودن کسایی که سردمدارش میشن مثل ژان میشل ژار اما اون سبک ترنس فعالیت نمیکرد ...

سایکدلیک ترنس خودش سالهاست یه سبک (ژانر) جداگونه محسوب میشه و کلی زیرشاخه های جدا داره و با ترنس یکی در نظر نمیگیرنش

تو بپا خودت مورد تغییر قرار نگیری توسط من
    تو که اینقدر خوب تفت میدی خب میرفتی نویسنده ای چیزی میشدی کتاب خاطرات چاپ میکردی داداش هنوزم البته دیر نیست
    من که خودت دیدی از اول همش کامینگ سون میزدم ... حتی زمانی که انجمن تو اوج بود حتی یه دونه اسپم از من وجود نداره با اینکه تاریخ عضویتم از همه جلوتره ولی با خیلیا آشنا نیستم به همین دلیل ... فعالیت من زیر سوال نمیره چون همیشه مفید بودم حتی الان که وضعیت انجمن اینه فعالیتم از همه بیشتره ... بقیه هم مختارن حالا با شکلک سیگار یا هر چیز دیگه ... قانون و اجباری نیست ...
    همون که خر ضرب المثل رو با نقطه چین گراشتی ممنونم ازت ...
    بازم میگم جدی نگیرید ...
    ببین این آهنگ ready for the victory مدرن تاکینگ رو گوش بده تا معنی و مفهموم ترنس رو بفهمی ... یکی دیگه از دلایل بزرگی دیتر و مدرن تاکینگ همین آهنگه ... تلفیق ترنس و راک که بی نظیره و تکرار نشدنی ...
    کلاً زیر شاخه های ترنس یعنی دوپس دوپس ...دیگه به من نگو که اینو ...
    تغییرناپذیرم ...اینو همه میگن ...

نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    احسان برای اینکه یه کم از فضای کل کل دور بشیم یه خبر از خواننده هم اسمت (Essi) برام بگیر ببینم آلبوم جدیدی که قراره بده کی میاد؟ امسال میاد یا میره اون ور سال؟ از کدوم کمپانی؟

از وقتی اینستاش رو دنبال میکنم حسابی ازش خوشم اومده شخصیت خیلی خوب و باحالی داره
    از اسی خوشم نمیاد ... بعیده کمپانی بیاد اینو گردن بگیره ... نهایت طپش و امیرقاسمی ...

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    اینارو به من نگو که همس تو رفت امدم
    میری برمیگردی شهرت ولی من چی ...

14. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    مسعود که نمیشه ازش نقل گرفت به خاطر همین ایموجی ها ...
    مسعود یه ایده به ذهنم رسید برای ساخت فیلم ...ایده تیزر هم دارم براش ...
    اول یه تصویر خونه بزرگ با فضایی ترسناک و صدای ممتد کلاغ ... اسلاید بعدی با صدای شیتلقلق اوبر میاد ... شیتلقلق یه در سیاه که باز میشه با صدای شیطانی ... بعد صدای گوینده تیزر : در این خانه چه خبر است ...؟ تصویر یه پیانو از بالا ... تصویر جوراب شلواری با آهنگ جاتم اصلا خالی نیست شادمهر ... تار عنکبوت که همه جا رو فرا گرفته ... دوباره صدای گوینده همراه با خط ترمز اوبر : او کیست ... بعد صدای دختره : اگه بیای جلو جیغ میزنم ... صدای گوینده : چه خبرتونهههه چهههه خبرتونهه ... صدای گوینده با باز شدن درب مخفی : اهداف شوم چه می خواهند از جانش ... آخرشم شادمهر تو تاریکی ظاهر میشه با جوراب شلواری و گوینده میگه : شادمهر عقیلی در : خــــــــــــانـــــــــه ی بـــــــــــــزرگ ... برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستانها ...

حرفه ای
    میری برمیگردی شهرت ولی من چی ...
    نه اینکه تو مثل تام هنکس تو فیلم دورافتاده تو ی جزیره بی کس و تنها رها شدی

17. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    من که خودت دیدی از اول همش کامینگ سون میزدم ... حتی زمانی که انجمن تو اوج بود حتی یه دونه اسپم از من وجود نداره با اینکه تاریخ عضویتم از همه جلوتره ولی با خیلیا آشنا نیستم به همین دلیل ... فعالیت من زیر سوال نمیره چون همیشه مفید بودم حتی الان که وضعیت انجمن اینه فعالیتم از همه بیشتره ... بقیه هم مختارن حالا با شکلک سیگار یا هر چیز دیگه ... قانون و اجباری نیست ...
    همون که خر ضرب المثل رو با نقطه چین گراشتی ممنونم ازت ...
    بازم میگم جدی نگیرید ...
    ببین این آهنگ ready for the victory مدرن تاکینگ رو گوش بده تا معنی و مفهموم ترنس رو بفهمی ... یکی دیگه از دلایل بزرگی دیتر و مدرن تاکینگ همین آهنگه ... تلفیق ترنس و راک که بی نظیره و تکرار نشدنی ...
    کلاً زیر شاخه های ترنس یعنی دوپس دوپس ...دیگه به من نگو که اینو ...
    تغییرناپذیرم ...اینو همه میگن ...

از اسی خوشم نمیاد ... بعیده کمپانی بیاد اینو گردن بگیره ... نهایت طپش و امیرقاسمی ...

آره خدایی خصوصا با تاپیک Chert and pert خیلی مفید واقع میشی تو انجمن
    اگر نقطه چین نمیذاشتم توهین علنی به بزرگ سایت حساب میشد بلاخره اونقدرا هم هنوز بی حیا نشدیم به ساحت پیری سایت اهانت کنیم

کلا آدم حساسی هستم برای همین دست خودم نیست که جدی میگیرم آدما رو

مگه قبلا نگفته بودم فن مدرن بودم و البته هنوزم هستم و کاراشون رو همیشه گوش میدم. همون موقع که ویدیوش ریلیز شده بود از ماهواره نگاه میکردم ( خودمون نداشتیم البته خونه فک و فامیل ماهواره دال)

یه روز حالا توضیح میدم در مورد ترنس و الکترونیک

فقط کوتاه بگم اگر باز خودمم اشتباه نکنم اون چند تا کار قمیشی اوایل دهه هشتاد یا مثلا ژینا شادمهر هم ترنس به حساب میاد ولی نه ترنس امروزی به اون ترنس قدیما میگن سبک Dream Trance و خب از جهاتی با ترنس های امروزی فرق میکنه

باز نظر شخصی دادی و باب کل کل رو همچنان ادامه دادی مهم نیس که خوشت میاد یا نه مهم اینه که میخوام بدونم چه زمانی آلبوم تازه اش منتشر میشه

یکی از دلایلی که از آهنگاش هم خوشم میاد چون با امیر بدخش همکاری میکرد که از نظر من جز چند تا تنظیم کننده برتر لس آنجلسه و استاد تنظیم های استرینگ زهیه

حالا باز بیا بگو امیر بدخش خوب نیست و فلانه نظر تو به هیچ ورمون نیست به مولا

19. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3999 از 4105 نخستنخست ... 2999349938993949398939973998399940004001400940494099 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 54 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع