خیلی نامردین ...ینی اینهمه خدمت کن به انجمن ...
مرسی احترام ...
کلاً جدی نگیر ... منم زودجوش بودم معروف به اسی سگی ... الان اهلی شدم ...
تنها آلبومی که یکم به آلبوم بی سرزمین تر از باد قمیشی از نظر فضا نزدیک شد برکت اصفهانی بود ... واسه همین میگم ترنس پرونده ش همون موقع بسته شد ...
امیر بدخش ...؟ مجلس گرم کنی بیش نیست ... کلاً کیبوردیست هایی که تنظیم میکنن همینن ... کف زدن حضار یعنی همون قابلامه نقش اصلی در تنظیماشون داره ...
آره بابا خودم شاهد بودم چجوری پاچه مادر جان را گرفتی اسی سگی
وقتی برکت و محمد اصفهانی و ترنس را کنار هم میذاریم ترکیب سمی میده بیرون خروجیش حضرت عباسی نمیشه ما رو اینقدر نخندونی احسان؟
آره باو ترنس رو همون موقع قمیشی پرونده اش را بست گذاشت کنار... این همه پرودیوسر دارن زور بیخودی میزنن روزانه صد تا کار میدن بیرون ترنس فقط همونایی که تو میگی کلا سبک ترنس پرونده اش مختومه شده تو دنیا توسط قمیشی به والله اگر خود سیاوش اگر فرق بین ترنس و هاووس و تکنو و غیره را بدونه
یه زحمتی بکش برو سایت Beatport اون بالا سبک های مختلف الکترونیک را ببین اگر تسمه تایم پاره نکردی که چه کهکشانیه واسه خودش این ژانر الکترونیک بعد یه خرده با خودت فکر کن بگو چرا من فقط چسبیدم به مادر تاکینگ و استاد عندی و قمیشی اگر اینا موسیقیه پس اونی که من گوش میکردم چیه اگر مادرتاکینگ موسیقیه پس اینا چیه
حالا خوبه به کیبورد میگن مادر همه سازها اگر اینجوریه که شادمهر هم اول ترومپت میزده پس بگیم فلانه و بهمان بابا کم تفت بده ما هرچی میگیم انگار با دیوار داریم صحبت میکنیم
ویرایش توسط peyman.2012 : 09-05-2022 در ساعت 04:41 PM
حالا هی تو هم بگو یادم بنداز ... بابا اون قضیه ش فرق داشت میگم ...
میگم برکت اصفهانی رفت طرف اون فضا ... موفق هم نبود ...
پرودیوسر کیلو چنده ...پرودیوسر فقط دیتر بوهلن (صلوات الله علیه ) برای من پرونده ش بسته شده حالا تو بشین دوپس دوپس گوش بده ...
تو عاشق کار جدیدی و دنبالش میگردی چون دلتو میزنه از آهنگای قدیمی گریزونی ... هر چیزی که تازه و نو باشه خوب نیست ... به خصوص موسیقی که دهه 80 و 90 میلادی پرونده ش بسته شد ... من که با همینا حال میکنم ...
از کیبوردیست جماعت تنظیم کننده درنمیاد ... شادمهر چند تا ساز بلده ...؟ کیبوردیست بهش بگو درام بزنه میرینه به خودش ... دیدم که میگم ...
با سایت دیوار صحبت میکنی ؟
خیلــــــــــــــــــــــ ــی خــــــــــــــب تو هم حــــــــالا
همینطوری برا خودت تو عالم هپروت یه چیزی خیال پردازی میکنی کی به تو گفته از طرف من که بنده از آهنگای قدیمی گریزونم؟؟ نیشانم بده تو
من هم جدید میگوشم هم قدیمی البته نه دیگه مال پنجاه سال قبلو نهایت همین 20 30 سال پیشو
این فتوا ها را کی صادر کرده که تو هم یاد گرفتی نکنه مرجع تقلیدت این فتواهای کش تمبونی و آش رشته ای را صادر کرده؟
حال میکنی یا نمیکنی برو تو یوتیوب فستیوال های tomorrowland و Ultra رو نگاه کن ببین مردم دیگه هم آدمن خب اونا هم با اون جور موزیکا حال میکنن همش منم منم به چه دردی میخوره برادر من
به حرف من و تو که نیس که نیست آخه وقتی تنظیمایی که زده اکثرشون عالیه حالا تو بیا از رو باد معده تخریب کن مگه الکی قراره خراب بشه بدخش ... والله
همی شادمهر اگر تو عقل تو کلش بود قبل از انتخاب میلاد هاشمی برای کارای شاد میرفت سراغش اما خب شادمهر با لس آنجلسیا کلا میونه ای نداره ابدا و خیال میکنه همه لس آنجلسیا دشمن خونیشن .. دیگه بحث توهم باشه شادمهر هم ازش مستثنی نیست متاسفانه
خیالپرداز هم شدم ...
مشخصه از آهنگای قدیمی گریزونی ...
خودم مرجع تقلیدم ...
اون زمانی که من میرفتم یوتیوب کسی نمیدونست یوتیوب چیه ... من کجا منم منم کردم دست از سر کچل ما بردار ...
همین عشق و تمنا امید رو گوش کن هرچی قابلامه ماهیتابه تو لس آنجلس بوده سازبندی کرده ...
شادمهر رو نکش وسط دیگه این بحثو بیخیال شو ... بدخش رو بزار برای گرم کردن عروسی ها بمونه براشون ...
در حال حاضر 58 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 58 مهمان ها)