صفحه 4001 از 4105 نخستنخست ... 3001350139013951399139994000400140024003401140514101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,001 به 40,010 از 41042

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    سگ تو کیونشون... اونوقت تو و پیمان 1 ساله دارین در مورد موزیک شخمی کل کل میکنین

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    خیالپرداز هم شدم ...
    مشخصه از آهنگای قدیمی گریزونی ...
    خودم مرجع تقلیدم ...
    اون زمانی که من میرفتم یوتیوب کسی نمیدونست یوتیوب چیه ... من کجا منم منم کردم دست از سر کچل ما بردار ...
    همین عشق و تمنا امید رو گوش کن هرچی قابلامه ماهیتابه تو لس آنجلس بوده سازبندی کرده ...
    شادمهر رو نکش وسط دیگه این بحثو بیخیال شو ... بدخش رو بزار برای گرم کردن عروسی ها بمونه براشون ...

تو اگر ذره ای از نحوه زندگی کردن من خبر داشتی این حرفو نمیزدی چون من آدمیم که کلا تو گذشته ها سیر میکنم

واسه همینه دست به صدور فتوات خوبه در کل

میگی من کجا منم منم کردم بعد جمله قبلش نوشتی دقیقا اون زمان که من یوتیوب میرفتم کسی یوتیوب نمیشناخت! این اگر به قول حسین فخر فروشی نیست پس چیه آقا احسان فخار انگار که ماها مثلا اون موقع تو غار بودیم یوتیوب رو ندیده بودیم. از سال 86 یوتیوب میرفتم اما خب چون دیال اپ داشتم به درد نمیخورد تا اینکه از سال بعدش که adsl گرفتم دیگه بیشتر میرفتم

تو الکترونیک گوش کنی چی میگی اون وقت صدای هر چیزی رو ازش سمپل میگیرن صداسازی میکنن تو پکیج صدا به عنوان vst میفروشن و بعد آهنگسازا ازش استفاده میکنن

بنده خدا امیر بدخش با اون همه هنرمندیش یه صفحه تو اینستا نداره بعد هر قزمیت بدصدایی رو نگاه میکنی از چند میلیون دیگه کمتر فالوور نداره

2. 2 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    سگ تو کیونشون... اونوقت تو و پیمان 1 ساله دارین در مورد موزیک شخمی کل کل میکنین

حوصله اش باشه تا سال بعدم کل کل میکنیم مشخصه که هر دو آدمایی هستیم نمیخوایم کم بیاریم و خب راستش تو دنیای واقعی خودمم تخریب از خودم نباشه کم آدم منم منمی نیستم
    ویرایش توسط peyman.2012 : 09-05-2022 در ساعت 06:50 PM

4. 2 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    حوصله اش باشه تا سال بعدم کل کل میکنیم مشخصه که هر دو آدمایی هستیم نمیخوایم کم بیاریم و خب راستش تو دنیای واقعی خودمم تخریب از خودم نباشه کم آدم منم منمی نیستم
    بهتره در راستای صحبتات بگم که جفتتون برین بدین..
    ادامه بدین به دادن

6. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مسعود که نمیشه ازش نقل گرفت به خاطر همین ایموجی ها ...مسعود یه ایده به ذهنم رسید برای ساخت فیلم ...ایده تیزر هم دارم براش ...اول یه تصویر خونه بزرگ با فضایی ترسناک و صدای ممتد کلاغ ... اسلاید بعدی با صدای شیتلقلق اوبر میاد ... شیتلقلق یه در سیاه که باز میشه با صدای شیطانی ... بعد صدای گوینده تیزر : در این خانه چه خبر است ...؟ تصویر یه پیانو از بالا ... تصویر جوراب شلواری با آهنگ جاتم اصلا خالی نیست شادمهر ... تار عنکبوت که همه جا رو فرا گرفته ... دوباره صدای گوینده همراه با خط ترمز اوبر : او کیست ... بعد صدای دختره : اگه بیای جلو جیغ میزنم ... صدای گوینده : چه خبرتونهههه چهههه خبرتونهه ... صدای گوینده با باز شدن درب مخفی : اهداف شوم چه می خواهند از جانش ... آخرشم شادمهر تو تاریکی ظاهر میشه با جوراب شلواری و گوینده میگه : شادمهر عقیلی در : خــــــــــــانـــــــــه ی بـــــــــــــزرگ ... برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستانها ...
    خخخخخخخخ. دهنت سرویس

8. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    تو اگر ذره ای از نحوه زندگی کردن من خبر داشتی این حرفو نمیزدی چون من آدمیم که کلا تو گذشته ها سیر میکنم
    واسه همینه دست به صدور فتوات خوبه در کل

میگی من کجا منم منم کردم بعد جمله قبلش نوشتی دقیقا اون زمان که من یوتیوب میرفتم کسی یوتیوب نمیشناخت! این اگر به قول حسین فخر فروشی نیست پس چیه آقا احسان فخار انگار که ماها مثلا اون موقع تو غار بودیم یوتیوب رو ندیده بودیم. از سال 86 یوتیوب میرفتم اما خب چون دیال اپ داشتم به درد نمیخورد تا اینکه از سال بعدش که adsl گرفتم دیگه بیشتر میرفتم

تو الکترونیک گوش کنی چی میگی اون وقت صدای هر چیزی رو ازش سمپل میگیرن صداسازی میکنن تو پکیج صدا به عنوان vst میفروشن و بعد آهنگسازا ازش استفاده میکنن

بنده خدا امیر بدخش با اون همه هنرمندیش یه صفحه تو اینستا نداره بعد هر قزمیت بدصدایی رو نگاه میکنی از چند میلیون دیگه کمتر فالوور نداره
    من والا از همون روز اول که در دام اسپم دادن افتادم گفتم من آدم نوستالژی بازی هستم ... پس اینهمه داستان تعریف کردم برات از ماجراهای تدریس چیه ...؟گذشته بود دیگه ...
    اسی فتوا معروف بود اصن کجای کاری ...
    تو گفتی برو یوتیوب انگار تا الان نرفتم واسه همین فخر فروختم ...هیچوقت اسی رو ناچار به فخرفروشی نکن ...
    الکترونیک فقط مدرن تاکینگ و بس ...حالا هی بگو ...
    فن پیج بزن براش :amirbadakhsh.peyman مثل دخترای طرفدار کامران و هومن ...

بیار من امضا کنم دست از سر من بردار ...چهار تا شوید رو سر من بود حالا نیست ...

10. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    بهتره در راستای صحبتات بگم که جفتتون برین بدین..
    ادامه بدین به دادن
    نه واقعاً حقگو هستی ...

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نامردا حالا یه بار خرزو خان سوتی داد به من چه ... چماق کردین رو سر من ...
    اینا رو یادتونه ولی تاریخ دقیق پخش آلبوم طرفدار که چند ماه جلوتر گفتم یادتون نیست نامردا ... یادتونه یه سال منتظر بودین تا صبح خبری بشه ...
    اینهمه کامینگ سون زدم زمانی که شادمهر سال به سال آهنگ نمیداد خبری ازش نبود هر چی وبلاگی سعید معید بود می اومد اینجا به امید خبر ...
    خیلی نامردین ...
    عه تو بودی
    یادمه مدام تاکید میکردی غرور بهترین ترکه و کلا البوم خوبی نیست همش برعکس شد
    بعد پخش البوم هم غیبت زد روت نمیشد پست بدی
    یبارم یادمه سر موزیک ویدیو فقط با تو عشقم یک سال تمام میگفتی خیلی کلیپ خوبیه اونم نقش بر اب شد
    الانم باز مثل اینکه گفتی قراره موزیک ویدیو بده
    جداً تا کی میخوای ادامه بدی دیگه سنی ازت گذشته
    باید همون موقع تجربه کن بنت میکردن

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidjalab1 نمایش پست ها
    عه تو بودی
    یادمه مدام تاکید میکردی غرور بهترین ترکه و کلا البوم خوبی نیست همش برعکس شد
    بعد پخش البوم هم غیبت زد روت نمیشد پست بدی
    یبارم یادمه سر موزیک ویدیو فقط با تو عشقم یک سال تمام میگفتی خیلی کلیپ خوبیه اونم نقش بر اب شد
    الانم باز مثل اینکه گفتی قراره موزیک ویدیو بده
    جداً تا کی میخوای ادامه بدی دیگه سنی ازت گذشته
    باید همون موقع تجربه کن بنت میکردن
    عه بازم باید از خودم دفاع کنم ...البته چیز عجیبی نیست در این سالها بارها اتفاق افتاده عادت دارم ...
    بابا به پیر به پیغمبر ()غرور رو خرزوخان گفت ... اصن هر چی اون گفت رو من در این سالها تکرار کردم ... اوکی ...؟ حالا هی چماق کنین ...
    حرفامو قبل پخش آلبوم زدم بعدش هم اومدم ... اینو دیگه هست برو ببین فاصله بین اسپم ها رو الکی برا خودت ایراد اضافه نکن ...
    اولین بار خبر ویدئو فقط با تو عشقم رو خودم زدم ... اینو که قبول داری ...؟ تو اون تاخیر یکساله من نگفتم شادمهر نمیاد حقیقت رو بگه ...؟ خب دختره مشکل داشت و آخرش هم دیدیم چی شد ... اون ویدئو سرآغاز ویدئوهای بعدی بود ... نبود ...؟ جوری میگی نقش بر آب انگار ویدئو رو من ساختم ... نکنه فکر کردی دختره من بودم ...؟ گشتی تو اینهمه سال اینو پیدا کردی بندازی تقصیر من ...؟
    بله قراره موزیک ویدئو بده اشکالی داره ...؟خرزو خان کم کسی نیست تو این سالها همه دیدن قدرت خرزو خان رو ...
    ادامه دادن رو بزار به عهده تشخیص من دیگه ...
    تجربه کن ثابت کرد کارمو به خوبی انجام دادم ...مگه نه ...؟ پته یه سری آدما رو ریختم رو آب ماهیتشون معلوم شد ... الانم میبینی وضعیت شادمهرو که سرآغازش همین آدما بودن ...
    خدایی گشتی تو اینهمه سال همین دو سه تا رو پیدا کردی ...؟بازم بودا قشنگ بگرد ...

فوق حرفه ای
    اگه پروفایل بیو داشت مینوشتم : قطار در حال حرکتو سنگ میزنن ...

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    پیمان ببین لویی لویی ترکونده ... هر روز بیشتر از دیروز ...

17. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4001 از 4105 نخستنخست ... 3001350139013951399139994000400140024003401140514101 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع