صفحه 4020 از 4119 نخستنخست ... 302035203920397040104018401940204021402240304070 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,191 به 40,200 از 41185

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    فضای فکریت خیلی عجیب و غریبه داداش ذهنت در کل شیش و هشت میزنه احسان

هر کس هر چی بگه تو یه جواب پرت براش داری که بیای بنویسی آدم کلا دهنش را جلو تو ببنده راحت تر و بهتره .. بی خیال ...
    من این حرفا رو کلی گفتم ... اونم با دلیل و سند و مدرک و با تاریخ ...!!! نمیدونم کجاش عجیب غریبه ...!!!
    بازم نمیدونم کجاش پرته ...!!! اسپم آخرت در مورد عقب نشینی مردم بود که با سند و دلیل و تاریخ در موردش چند خطی نوشتم ... حالا از نظرت پرته اشکال نداره ... همون بیخیال ...!!!

فوق حرفه ای
    واضح و مبرهن در مورد انقلاب موبایلی ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    در مورد به اصلاح هنرمندان هم بگیم بد نیست ...
    الان نگاه کن مهران رجبی سیبل شده فحش میخوره و خودش میگه طوفان که بره کف میمونه ... خب این یارو سرنوشت شریفی نیا حیایی و بقیه رو دیده سال 88 اینو میگه ... اینو به چشم دیدم ... یه بار تابستون سال 88 بود که دیدم شلوغ شده خیابون اولش ترسیدم برم جلو میخواستم برگردم که دیدم میگن خودش بود شریفی نیای حرومی ... ! شریفی نیا رو تو خیابون دیدن به ماشینش سنگ زده بودن در رفته بود ...! تا این حد منفور بود ... حالا کسی یادش میاد ...؟ بهش سنگ میزنن ...؟ یا امین حیایی قلاده طلا بازی کرده بود تو اوج منفوریت بود و الان براش کف و سوت میزنن ... هیشکی هم یادش نمیاد ...

سابقه فراموشی و عقب نشینی در تمام حوزه ها هست به وفور ... پس در این مورد ملت احمق بارها امتحانش رو پس داده ...
    ببین نمیتونم بگم با حرفات مخالفم یا موافق..ولی روی یه سری جزئیات بحث دارم......اولا اینکه مهمترین دارایی هرکس جونش.یعینی ج.ا وقتی به راحتی اعدام میکنه عملا ترس و وحشت انداخته به جون خیلی ها..خیلی ها هم (قشر خاکستری)
    که از اول تکلیفشون معلوم بود..خیلی از مردم هم وضع بدی ندارند اگر میخوای یک سری مشاغل برات قطاری اسم ببرم ک حتما خودت اطلاع داری....همین امسال هم از تقریبا بیست روز قبل از جمعه سیاه تمام هتل های شهر وان پر شد یعنی حدود یک ما قبل هتل بود رزرو کنی خب اینا رو کی میگیره؟؟؟همین مردم ......
    اما در مورد عقب نشینی ملت هر سری با یک ترفندی ج.ا باج میده و موفق میشه الان هم اعدام ها واقعا بی تاثیر نیست..ولی چیزی که مهم این سری تو اون سالایی ک اشار کردی نفرت مردم بیشترشده و قطعا بیشتر هم میش حالا باید اینقدر وضع خراب باشه اینقدر فشار بیاد که ملت سخت بگذره که این پروسه زمان بر...از طرفی الان مشخص شد این حکومت خود غربی ها گذاشتن چون عملا هیچ کاری نکردن...الان با اومدن اینترنت ماهواره ای اوضاع فرق داره زمانی میتونی بگی انقلاب موبایلی شکست خورد که تمام کمال دسترسی ازاد باشه نه اینکه بگوزی نت قطع بشه،،،،،

4. کاربر مقابل از edvin242 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    بچه ها فیلترشکن خوب سراغ ندارید که با خط ایرانسل بتونم اینستاگرام را باز کنم؟

نیمه فعال
    ببین همین مهمترین دارایی هر کس که جونشه ... (بازم نمیخوام مقایسه کنم با سال 57 ولی ناخودآگاه میریم به سمتش ، مردم هم که الگوشون 57 شده ...) الان طرف میره زندگیشو خرج صورت و قیافش میکنه که زیباتر به نظر بیاد ... بعضی ها که زندگیشون شده جراحی زیبایی ... بعد اینا بیان انقلاب کنن ...؟! سال 57 این چیزا مهم بود ...؟ طرف تا عطسه میکنه نگران سلامتیش میشه بعد بره انقلاب کنه ...؟!

اما وضع اقتصادی مردم ... همین ملت که میبینی از پیر و جوون هر روز تو مارکت و پاساژ و بازار دارن غر میزنن و فحش میدن ، میرن پیش خرید ایران خودرو و سایپا رو تا سال دیگه پر و آباد میکنن ... واسه احمق بودن این ملت میشه کنفرانس بین المللی برگزار کرد ... امید بستن به این ملت مثل امید بستن به مردم کوفه ...

عقب نشینی با ترفند نظام مال زمانی بود که اسهال طلبا و خاتمی گول میزدن ... حالا دستشون رو شده و به تاریخ پیوستن ... نفرت ملت که سالهاست به اوج خودش رسیده و بیشتر نمیشه ... اقلیت 16 درصدی هم میدونه ... پس این ملت احمقه که منتظر میشینه ببینه چی میشه ... انگار منتظر معجزه نشسته که یکی از آسمون بیاد و نجاتش بده ... پس میگه اینم که هیچی بریم به بدبختیمون برسیم که خربزه آبه ...

اگه منظورت از فشار اقتصادیه که این ترفند نظامه ...! شکمی که گرسنه باشه هیچوقت نمیاد انقلاب کنه ... فکری که مشغول معییشت و نون شب باشه نمیاد انقلاب کنه ... پس فقر باید گشترش پیدا کنه تا کسی به فکر انقلاب نباشه ... سخن چرچیل که گفت عرب رو سیر نگه دار و ایرانی رو گرسنه تا به خاورمیانه تسلط داشته باشی دقیقاً داره اجرا میشه ...

منظورم از انقلاب موبایلی تمام و کمال بدون و نبودن نت نبود ... موبایل حکم مجاز داره ... مجاز هویت نداره ... وقتی سرها تو گوشی باشه همه چی صرفاً ختم به گوشی میشه ... طرف میگه خب امروز هم چار تا پست و استوری گذاشتم چار تا کامنت گذاشتم و دینم را در راستای انقلاب ادا کردم و حالا بهتره برم به زندگیم برسم ... همین قدر پوچ و بی هویت ...!!!
    انقلابی که رهبرش موبایل باشه به جایی نمیرسه ...
    ببین من مخالف حرفات نیستم .منتها به نظرم نمیتونی قایس کنی با 57 و من این قیاس درست نمیدونم..ساواک هرچی بود بچه 15ساله و 16ساله نمیکشت..کلا من این قیاس قبول ندارم.و اصلا هیچ ربطی به 57نداره.طبق گفته خودت که برام تو خصوصی فرستادی 57 با الان به خاطر وجود خیلی چیزها متفاوت...الان کرد ها ببین؟؟!!!!!!!!واقعا من میگم خود مختاری حقشون.نوش جونشون..اندازه یک ایستگاه مترو تهران کرج جکعیت تو تهران اومده؟؟؟؟ولی جوانرود مهاباد ببین؟!!!!!!!ایا جوانرود و مهاباد این حرف هایی که زدی صدق میکنه؟پاوه صدق میکنه؟؟سیستان بلوچستان صدق میکنه؟؟؟؟(منظورم زیبایی و این داستان ها) قطعا نه صدق نمیکنه...
    من بهت گفتم وضع خیلی از مردم خوبه. همون تهرانی میره شمال تو ویلا..شمالی ویلاش کرایه میده چند برابر قبل!!مدیر های عالی رتبه نفت حفاری فولاد .نظامی ها..قاضی ها..ولی اینا هم زمان داره ....خیلی از مردم احمق هستن من منکر این نمیشم..شما همین الان بگو مرغ کیلو 45تومن یعنی سه هزار تومن ارزون تر از بازار ببین چه جمعیتی از پیر و جوون میاد..یا نمونه بارزش ثبت نام ایران سایپا وایران خودرو..یا مثالی که برات زدم تور های مسافرتی...پساز نظر اقتصادی هنوز به اون درجه بدبختی نرسیدیم.که طرف گوشت گربه بخوره...الان تو دیوار رفتی یا نه؟؟ببین چه چیزهایی میفروشن!!!ولی هنوز جا داره

ی استادی داشتیم میگفت جامعه مجازی و افرادی که تو فضای مجازی هستن اصلا توایران نیستن و تو مریخن یعنی صد هشتاددرجه رفتارها متفاوت..

7. کاربر مقابل از edvin242 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    در مورد به اصلاح هنرمندان هم بگیم بد نیست ...
    الان نگاه کن مهران رجبی سیبل شده فحش میخوره و خودش میگه طوفان که بره کف میمونه ... خب این یارو سرنوشت شریفی نیا حیایی و بقیه رو دیده سال 88 اینو میگه ... اینو به چشم دیدم ... یه بار تابستون سال 88 بود که دیدم شلوغ شده خیابون اولش ترسیدم برم جلو میخواستم برگردم که دیدم میگن خودش بود شریفی نیای حرومی ... ! شریفی نیا رو تو خیابون دیدن به ماشینش سنگ زده بودن در رفته بود ...! تا این حد منفور بود ... حالا کسی یادش میاد ...؟ بهش سنگ میزنن ...؟ یا امین حیایی قلاده طلا بازی کرده بود تو اوج منفوریت بود و الان براش کف و سوت میزنن ... هیشکی هم یادش نمیاد ...

سابقه فراموشی و عقب نشینی در تمام حوزه ها هست به وفور ... پس در این مورد ملت احمق بارها امتحانش رو پس داده ...
    تو چرا ملت رو احمق میدونی

به نظرم کار احمقانه رو خود امریکا کرد که گزینش مریم رجوی شد یه جور تیر خلاصی زد

فوق حرفه ای
    الان همسر شادمهر بزنه ترنسلت چی میشه ...؟ دوباره فوبیای کلید ...

شادمهر کلید میندازه و دوباره در باز نمیشه ... صدا میاد برو پیش همون قاضی که آرومت کنه ... بابا دوباره چی شده باز ...؟ آره دیگه یه جوری آرومت میکنه ... بابا درو وا کن ببینم چی میگی ... عجب بدبختی گیر کردیم ما ... ای لعنت به خوانندگی ...

فعال
    احسان حیا کن دیگه برو برا فک و فمیلات این کرسی شرا رو بباف

تبدیل شدی به مقام سس شعر گو اعظم در موزیک باران

در مورد همه چی باید یه سس شعری ببافه قشنگ

نشنیدی میگن حرف زدن بلد نیستی .. حرف نزدنم بلد نیستی تو؟؟

اه اه

فعال
    چه نازنین کاربرایی بودن در باران یه موقعی

جای همشون این ..... اومده پر کرده به کی بگه آدم این حجم بی سابقه از درد و فلاکت رو آخه

این یارو رو فمیلاش به خدا اگر گردن بگیرن
    ویرایش توسط peyman.2012 : 01-06-2023 در ساعت 01:00 PM

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    سکوت نکن حسین حمایت کن توعم بابا از من

نای حرف زدن دیگه برام باقی نمونده از دست این یاروگه

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

جیز جیز
    ویرایش توسط MaMaTiR : 01-06-2023 در ساعت 03:52 PM

13. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4020 از 4119 نخستنخست ... 302035203920397040104018401940204021402240304070 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 41 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع