صفحه 4063 از 4116 نخستنخست ... 306335633963401340534061406240634064406540734113 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,621 به 40,630 از 41153

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    اندازه یه کتاب توضیح دادی که این اجرا پلی بک هست، حالا مگه همین پلی بک رو چه کسی خونده؟ اگر کسی غیر شادمهر خونده، میشه قبول کرد ولی وقتی دوتاشم کار یه نفره واقعن چه دلیلی داره اجرای خونگی رو هم پلی بک کنه اونم یه اهنگ سه دقیقه‌ای، حالا کنسرت یه ساعت سرپاست کم میاره ولی این اجرا هیچ جوره نمیتونه پلی بک باشه نه یکاری کن نه شب برهنه.پ ن: بعنوان پیشکسوت این فروم واست احترام قائلم ولی از وقتی یادمه همیشه دنبال حاشیه بودی هیچوقت تو و چند نفر دیگه اجازه ندادید یه اهنگ در این فروم به حاشیه نرهاینارو بعنوان یه دوست بهت گفتم
    انتها جان دوست عزیز من زیاد سخت نگیر هرکس بالاخره واسه خودش دلایلی داره و واسه خودش اونو تحلیل می‌کنه .شما میگی پلی بک نیست دلایل خودتو داری احسان می‌گه پلی بک و اون هم دلایل خودش را داره.در ضمن خود احسان گفت که هیچ مشکلی با پلی بک نداره و اونو بد نمیدونه و خواننده های بزرگ دنیا هم پلی بک میخونند تو کنسرتاشون. مورد آخر هم که گفتی احسان به حاشیه می‌بره همه آهنگارو باهات موافق نیستم چون یادمه در مورد آهنگ تماشا خیلی از آهنگ تعریف کرد و گفت هیچوقت فکر نمی‌کردم که با آهنگ شادمهر گریه کنم. بعدش هم کلی از آهنگسازی شادمهر واسه مهستی تعریف و تمجید کرد.... در کل اینجا فروم و هرکس نظرش محترم. بیاید بهم سخت نگیریم و همو ناراحت نکنیم اینجا میایم که واسه چند دقیقه هم که شده از زندگی و سختی هاش فاصله بگیریم و سرگرم باشیم... من همه بچه های فروم را مثل داداشم دوست دارم..نوکر همتونم هستم

2. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    اندازه یه کتاب توضیح دادی که این اجرا پلی بک هست، حالا مگه همین پلی بک رو چه کسی خونده؟ اگر کسی غیر شادمهر خونده، میشه قبول کرد ولی وقتی دوتاشم کار یه نفره واقعن چه دلیلی داره اجرای خونگی رو هم پلی بک کنه اونم یه اهنگ سه دقیقه‌ای، حالا کنسرت یه ساعت سرپاست کم میاره ولی این اجرا هیچ جوره نمیتونه پلی بک باشه نه یکاری کن نه شب برهنه.
    پ ن: بعنوان پیشکسوت این فروم واست احترام قائلم ولی از وقتی یادمه همیشه دنبال حاشیه بودی هیچوقت تو و چند نفر دیگه اجازه ندادید یه اهنگ در این فروم به حاشیه نره
    اینارو بعنوان یه دوست بهت گفتم
    اندازه یه کتاب دلیل آوردم ولی قبول نمیکنی ...!!! ( انتظار هم ندارم قبول کنی ...) چرا ...؟! چون تعصب داری و همه چیز رو اینجوری دنبال میکنی ... خیلی همه خوبه ولی من همچین نگاه کورکورانه به موسیقی ندارم ... هر کی هم میخواد باشه ... از مدرن تاکینگ و توماس و دیتر که باهاشون زندگی کردم تا شادمهر ...

یعنی اگه خواننده دیگه ای پلی بک کنه قبوله و شادمهر محاله ممکنه ...؟! عجب ...! مرزهای تعصب رو رسماً جابجا کردی ... میتونم بپرسم چند سالته ...؟

کنسرت یه ساعت سرپاست کم میاره ...؟! شادمهر چند سالشه که نفس کم بیاره ...؟! 80 سالشه ...؟! اگه مثلاً بگیم سیاوش قمیشی تو این سن نفس کم بیاره و خسته بشه (کنسرت یوتیوب تیاتر ) باید بهش حق داد ... ولی شادمهر تو 50 سالگی که هیچ تو 45 سالگی هم پدال میزاره زیر پاش ... همه هم میدونن پلی بکه ولی به عشق خودش میرن کنسرت ...

پ ن : اول اینکه لقب پیشکسوت فروم رو بار اوله بهم میگن تو اینهمه سال ...
    ما که برای همه احترام قائل بودیم و هستیم ...

از نظر شما نظر مخالف به به چه چه کردن ، میشه دنبال حاشیه و دعوا بودن ...! این دیگه قابل انکار نیست و از تعصب میاد کاریش هم نمیشه کرد ...
    حاشیه نرفتن اهنگ تو این فروم از نظر تو و چند نفر دیگه اینه که همه به به چه چه کنن و تعریف های آنچنانی و شادمهر رو تا خدا بالا ببرن ... دیگه کاملاً آشنا هستم با این مسائل ...

بازم میگم من نظرمو عوض نمیکنم همرنگ جماعت نمیشم ...

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    چی بگم والا. من اصلا تخصصی تو موسیقی ندارم که بخوام نظر بدم لایوه یا لایو نیست... چون تخصصی ندارم سعی میکنم از نظر شما و بقیه دوستان بهره ببرم
    منم تخصصی ندارم ... اینا هم که میگم نظر شخصیمه ...
    دیگه راس مملکت یه نفر هست که میگه تخصصی نداره و یه ساعت در مورد همه چی نظر میده ...

6. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    کنسرت آزاد در ناف عسلام ... کنسرت ممنوع در مَشَد ...

پلی بک این کنسرت شبیه پلی بک کنسرت های مدرن تاکینگ بود اینقد تابلو ... حتی نانسی آخراش داره به عربی میگه الآماده این الحالا الحاللللل میپره بالا پایین هنوز صداش داره پخش میشه ... اینقد تابلو ... ولی جمعیت رو ببین ... همه داره حال میکنن ... هیشکی با موبایل به فکر اینستاگرام و مچ گیری که ای الپلی بک فی النانسی نیست ...

فرق ما با اینا اینه ... ما پول میدیم و از خواننده میخوایم زنده بخونه و به ما خدمات برتر ارائه بده عین سنتر و مرکز خرید ... اونا پول میدن برای عشق و حال ، پلیبک ملی بک پشمشونم نیست ...

8. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    و منی که هیچ وقت روزبه بمانی گوش نمیدادم ناگهان با این کار تازه ش شدید ارتباط گرفتم ... حرف نداره خدایی

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

یعنی هوش مصنوعی اینقد پیشرفت کرده ...؟!

11. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اگر واقعاً هوش مصنوعی باشه :

1- نشون میده شادمهر چقد روی صدای مهستی و تحریرها و ریزه کاریهاش شناخت داشته ...
    2- هوش مصنوعی هم اورتور رو بالای یک دقیقه گذاشته با نگاه به آهنگای قدیمی ...

3- در آینده نیازی به تنظیم کننده نیست ... خواننده یه اتود میزنه تحویل هوش مصنوعی میده و آماده تحویل میگیره ... آینده موسیقی با هوش مصنوعی خیلی روشنه ...

13. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اگه تنظیم هم کار هوش مصنوعی باشه :

1- قبل ورود به آهنگ رو ببینین چه ریتم یک دو سه چهار میاد ... حتی هوش مصنوعی شیش و هشت رو میشناسه ولی بعضیا نه ...

2- نگاه به قدیم بدون قر و قمپز و ساده عالی بود ...

15. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    اگر واقعاً هوش مصنوعی باشه : 1- نشون میده شادمهر چقد روی صدای مهستی و تحریرها و ریزه کاریهاش شناخت داشته ... 2- هوش مصنوعی هم اورتور رو بالای یک دقیقه گذاشته با نگاه به آهنگای قدیمی ...3- در آینده نیازی به تنظیم کننده نیست ... خواننده یه اتود میزنه تحویل هوش مصنوعی میده و آماده تحویل میگیره ... آینده موسیقی با هوش مصنوعی خیلی روشنه ...
    اینجوری که امثال میلاد هاشمی باید برند غاز بچرونند

17. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

یعنی هوش مصنوعی اینقد پیشرفت کرده ...؟!
    اخرش تویی که هیچکار تو شرکت نمیکنیو برکنار میکنن و هوش مصنوعی رو میشونن جات

ولی بی شوخی اگه واقعی باشه دیگه داره ترسناک میشه... چند سال دیگه میان ترتیب مارو میدن

19. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4063 از 4116 نخستنخست ... 306335633963401340534061406240634064406540734113 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 64 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 62 مهمان ها)

1. farshe22،
  2. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع