مخلصم ...
از اون وقت تا الان دو سه باری سایت پریده دوباره بالا اومده ...
از وقتی که سایت دوباره بالا اومد یعنی چهار پنج ماه پیش تا الان این تاپیک سوت و کور مونده ... نمیدونم ...
بازم آهنگ جدید ... نگران نباش آهنگ جدید حالا حالاها هست تو نوبته یکی یکی میاد ... یادته گفتم شادمهر میخواد تغییر کنه دیدی که تغییر کرد ... پروژه جدید هم داره که تا چند ماه دیگه خبرش میاد ... بیشتر از این در مورد پروژه جدیدش نمیدونم گفتم از الان بگم سوال نپرسی ...
خبر سینجول طور ...
ممد مورایس ( آخرین ممد خارجی ) در پیام خداحافظیش از تیم سپاهان ( که من به شدت از این تیم بدم میاد ) ویدئویی از خویش در حال رانندگی و گوش دادن به آهنگ پیش تو شادمهر عقیلی منتشر کرد ...
به هر حال همین که آهنگ بی کلام اینسترومنتال میده و وقت میزاره برای موسیقی یعنی اینکه تغییر بزرگی رخ داده ... اونم شادمهر که حوصله نداشت و هر کی میگفت خودت بساز بلاک میکرد ...
دو سه تا آهنگ در حال آماده شدنه یکی یکی میاد تو سال 2025 ...
پروژه رو هیشکی نمیدونه چیه به غیر از یکی دو نفر ... چراغ خاموش جلو میرن سورپرایز دارن ...
من حتی نمیدونستم اسم این آهنگ شادمهر چیه سرچ کردم ... طرفداری دیدم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 57 مهمان ها)