تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
همین اول بگم
فرانسه نژادپرست بنزما قلب من
نتایج روز اول و دوم
هر تیمی فرانسه رو به فاک بده من طرفدارشم
از زمان بچگی بخاطر زیدان و فیگو ، فرانسه و پرتغالو دوس داشتم تا به الان
تیم سومم هم اسپانیا بود که بخاطر بارسایی های ... ایشالا به خاک سیا بشینن ولی بخاطر رئالیا اشکال نداره اگه به جایی برسن
من اسپانیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کشور بازی تفاضل امتیاز 1 فرانسه 1 1 3 2 سوئیس 0 0 0 3 آلبانی 0 0 0 4 رومانی 1 -1 0
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کشور بازی تفاضل امتیاز 1 انگلیس 0 0 0 2 روسیه 0 0 0 3 ولز 0 0 0 4 اسلواکی 0 0 0
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کشور بازی تفاضل امتیاز 1 آلمان 0 0 0 2 اوکراین 0 0 0 3 لهستان 0 0 0 4 ایرلند شمالی 0 0 0
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کشور بازی تفاضل امتیاز 1 اسپانیا 0 0 0 2 چک 0 0 0 3 ترکیه 0 0 0 4 کرواسی 0 0 0
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کشور بازی تفاضل امتیاز 1 بلژیک 0 0 0 2 ایتالیا 0 0 0 3 ایرلند 0 0 0 4 سوئد 0 0 0
گروه F کشور بازی تفاضل امتیاز 1 پرتغال 0 0 0 2 ایسلند 0 0 0 3 اتریش 0 0 0 4 مجارستان 0 0 0
یادش بخیر میمردم برا فیگو
مهاجم نداشتن نونو گومژ تراز اول نبود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)