نام:منصورجعفری ممقانی
پدرومادر:حسن وشادی
تاریخ تولد:6 مرداد ماه 1350
فعالیت های هنری:خواننده،آهنگساز،تنظی� � کننده،بازیگر
محل تولد:تهران
کودکی ونوجوان :
منصور درموردکودکی ونوجوانی خودش اینگونه میگوید:
من بیشتر با مادربزرگم که ساکن میدان ژاله بود زندگی میکردم و تمام خاطرات کودکیم دردوران مدرسه خلاصه میشود که در دبستان مهرجو،خیابان نادری، تمام مدت با دوستان مشغول شیطنت بودیم
من هرگاه درسنین نوجوانی درمدرسه ویا مهمانی ها فرصتی داشتم شروع به خواندن میکردم. منصور تا ۱۳ سالگی در ایران بود و سپس ایران را به طور قانونی برای همیشه تا به امروز ترک میکند و به قصد ادامه تحصیل راهی آمریکا میشود. منصور در بازار مبل دلاوران به فروشندگی مشغول بود
اودرباره سفرش به خارج ازکشوراینگونه میگوید:
در سال ۱۳۶۴ از ایران به صورت قانونی برای ادامه تحصیل خارج شدم ولی با دلتنگی و ناراحتی بسیار زیاد، به دلیل دور شدن از خانواده و دوستانم، ایران را ترک کردم. بعد از مدتی وارد مدرسهای در لوس آنجلس شدم که توانستم دوستان زیادی پیدا کنم و دوری از عزیزانم برایم قابل تحمل تر شد
منصور درمورد عشق و علاقه ی خود نسبت به موسیقی سنتی ایران میگوید : ( هنگامی که جوانتر بودم همیشه تحت تاثیر ملودی های سنتی ایران آواز میخواندم)
شروع فعالیت هنری:
منصور پس از اتمام دوران تحصیل در دبیرستان به عنوان همخوان روی صحنه و هم چنین در استودیوهای ضبط موسیقی کار پرداخت و کم کم به کار ضبط موسیقی آشنا شد و بالاخره موسیقیدانی که قبلا با او سابقهٔ هم کاری داشت را به منظور تنظیم آهنگها در پروژه شخصی خویش وارد کرد و او را استخدام کرد
منصور اولین آلبوم خود را با سرمایهٔ شخصی حاصل از درآمد فروشگاه موبایل متعلق به خود در سال ۱۳۷۰ آغاز کرد. منصور در این رابطه گفته بود:
من عاشق موسیقی هستم اما در عین حال از هیجان دنیای خرید و فروش هم لذت میبرم
اولین آلبوم و اولین پروژه منصور 4 سال طول کشید زیرا منصور میخواست که برای اولین کارش از بهترین امکانات ضبط صدا و موسیقی استفاده کند و این فاصله به او فرصت خوبی داد تا زیر نظر استادان آواز، تکنیک آوازش را بهتر از گذشته نماید. منصور معلم اول موسیقی خود را عبدی یمینی معرفی میکند. کسی که در آلبوم اول و تاقبل از عزیمت به ایران درچهار آلبوم با او همکاری داشت