نوشته اصلی توسط top30 هیتاشی پس مال همونه ! اگه درست نشد هاردتو عوض کن یه دونه سیگیت بگیر یا وسترن به درد نمیخوره
نوشته اصلی توسط Hadi پس مال همونه ! اگه درست نشد هاردتو عوض کن یه دونه سیگیت بگیر یا وسترن به درد نمیخوره اول وسترن خریدم یه هفته نشد سوختشانس آوردم اطلاعاتمو داشتم وگرنه...سیگت هارد اولیه
هادی کارشناس شده
نوشته اصلی توسط top30 اول وسترن خریدم یه هفته نشد سوختشانس آوردم اطلاعاتمو داشتم وگرنه...سیگت هارد اولیه به جان خودم وسترن 4 تا خریدم یکیشونم نسوخت گرین بود ؟ ها سیگیت خوبه منم یه دونه میخوام بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم ..... یه دونه وسترن گرین 2 ترا بایت دارم
نوشته اصلی توسط Hadi به جان خودم وسترن 4 تا خریدم یکیشونم نسوخت گرین بود ؟ ها سیگیت خوبه منم یه دونه میخوام بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم ..... یه دونه وسترن گرین 2 ترا بایت دارم همین گرین نامرد بود هیتاشیانصافا ازش راضیم
نوشته اصلی توسط Allaxa هادی کارشناس شده
نوشته اصلی توسط top30 همین گرین نامرد بود هیتاشیانصافا ازش راضیم گرین واسه ویندوز خوب نیست ... فقط واسه آرشیو مناسبه
دوسال ویندوز عوض نکردم حالا میخواد تلافی کنه
نوشته اصلی توسط top30 دوسال ویندوز عوض نکردم حالا میخواد تلافی کنه میگم چجوریه این یوزرت چراغت روشنه ولی اسمت این پایین نیست
نوشته اصلی توسط Hadi میگم چجوریه این یوزرت چراغت روشنه ولی اسمت این پایین نیست یوزر شمام برا من اینجوریه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن