مشکلت واضحه از درایور کارت گرافیکه ..
مشکلت واضحه از درایور کارت گرافیکه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا مشکل چند سال پیش من بود ... بعد اینکه ویندوز 8 نصب کردم دو سه روز بعد مدام این ارور صفحه مرگو میداد ... منم اصلا علاقه ای نداشتم برگردم به 7 کلی سر وکله زدم با درایورا وحتی فکرکردم مشکل از رمم هست ... بعد در نهایت تعجب متوجه شدم با فعال بودن آنتی ویروس اوست و شناسایی کرک ویندوز بلافاصله این صفحه ظاهر میشه:) ویندوزو پاک کردم دوباره کرک جدیدتری رو روش امتحان کردمو این ارور کلکش کنده شد . سه ساله از اون موقع گذشته دیگه این صفحه رو ندیدم:)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)