سال 1347
صادق نوجوکی:کیبورد, امیر صبوری:درام, محمود کلاری:گیتار, مرتضی برجسته:خواننده
سال 1347
صادق نوجوکی:کیبورد, امیر صبوری:درام, محمود کلاری:گیتار, مرتضی برجسته:خواننده
جدیدترین اثر منتشر شده از استاد:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2580, ali18, alijordan, alitak, amir-arsalan, can3el, DaneyalMahyar, ENSAN, guitar, hrm, johnny, jupiter1969, mohsen63, navidhomeyra, payam70p, Resul, SAB3R, snowyriver, solas, tahani64
همکاری با استاد صادق نوجوکی ،برای من بسیار ارزشمند،افتخار امیز و اموزنده بود.
ماهها بودکه برای ساخته شدن ترانه «قاصدک عشق»با استاد نوجوکی عزیز تمرین و گفت و گو داشتم.
اهنگساز بزرگ ایرانی که برای بزرگان موسیقی ما همچون خانم های هایده،حمیرا،مهستی ووو،ترانه های ماندگاری ساختند که در دل مردم جای دارند و الان افتخار همکاری با استاد نوجوکی و خانم هما میرافشار عزیز نصیب من شد.
استاد نوجوکی ضمن محبتی که نسبت به صدای من و تکنیک خواندنم داشتند ،به من گفتند:«برای این صدا دستم باز است که قاصدک عشق را چطور بسازم چون وسعت نت هایی که به راحتی میخوانید،زیاد است...»
استاد نوجوکی عزیز سپاسگزارم،خانم میرافشار قلمتان برقرار،خدایا شکر برای این همکاری دلنشین.
"سهیلا گلستانی"
شایسته جان مرسی از تایپیک خوبت
امیدوارم سال جدید سال خوبی برای هنر ایران زمین باشه
alitak, amir-arsalan, ENSAN, eocn, guitar, johnny, navidhomeyra, peyman.2012, Resul, SAB3R, snowyriver, solas, tahani64
" صادق نوجوکی عزیز و علی توللی نوازنده ضرب "
ali18, alijordan, alitak, amir-arsalan, DaneyalMahyar, ebi2014, ENSAN, eocn, johnny, navidhomeyra, peyman.2012, RAHAM, Resul, SAB3R, SaSan69, snowyriver, solas, tahani64
سلام عرض ادب البته استاد نوجوکی یه البوم دیگه هم دارن به نام نامهربون کیفیت خوب اون نیست متاسفانه
عالی بود ممنون البته یک اهنگ هم دارن ایشون لب هات نمک گیرم کرد و اهنگ وله وله در دو ورژن اجرا کردن
ARDESHIR2000
سلام,
آلبوم نامهربون در واقع آلبوم رسمی ای نیست, تک آهنگهایی از آقای نوجوکی از مجموعه کاست خاطره هاست که در این آلبوم گردآوری شده... این تک آهنگها با کیفیت خوب توسط امیر عزیز در سایت قرار گرفته
لیست آهنگهای این آلبوم:
1.بوسه (لب هات نمک گیرم کرد) - از کاست خاطره 6
2.بت شکن - از کاست خاطره 4
3. دیگه از ما گذشت (خیمه شب بازی) - از کاست عشق اول
4.نامهربون (عشق اول) از کاست عشق اول
5.نگارای ایرونی - از کاست خاطره 6
6.لیلا (ورژن اول) - از کاست خاطره 5
موفق باشید.
ویرایش توسط Shayesteh : 08-04-2017 در ساعت 01:06 AM
این استاد خالق بهترین کارهایی بودن که من به عشق اینکه یه روز بتونم مثل ایشون بشم
آهنگسازی رو شروع کردم...
استاد صادق نوجوکی و شوبرت آواکیان
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)