نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: اشعار روزبه بمانی

کاربر جدید
    از این کاربر 3 بار در 1 ارسال تشکر شده است.

اشعار روزبه بمانی

سلام دوستان
    ببخشید یه درخواست دارم من میخوام آرشیو آهنگهایی که با اشعار روزبه ساخته شه رو جمع کنم و مهمه که همه کارها باشه
    خواستم بدونم سایت یا جایی رو سراغ دارید که همه کارهای روزبه بمانی داخلش باشه اسم خواننده و شعر هم باشه کافیه
    خیلیا رو جمع کردم ولی میدونم زیاد تر ازاین حرفاست ممنون میشم کمک کنید
    تو ویکی پدیا هم رفتم اصلا کامل نیست

حرفه ای
    سال ترانه توضیحات یا نام آلبوم
    ۱۳۸۴ پیله‌های پرواز تیتراژ پایانی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۸۶ اولین حرف «سکوت سرد» از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۸۶ ساده «سکوت سرد» از کاوه یغمایی
    ۱۳۸۶ می‌بینمت هنوزم «سکوت سرد» از کاوه یغمایی
    ۱۳۸۶ نسل سوخته «سکوت سرد» از کاوه یغمایی
    ۱۳۸۶ برگرد «سکوت سرد» از کاوه یغمایی
    ۱۳۸۶ تب صفر «سکوت سرد» از کاوه یغمایی
    ۱۳۸۶ خیال تو تیتراژ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۸۷ ما عاشق هم بودیم «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۸۷ چند سال از امشب بگذره؟ «بی‌خوابی» از سعید شهروز
    ۱۳۸۷ تبعیدی «بی‌خوابی» از سعید شهروز
    ۱۳۸۷ تو باید جای من باشی «بی‌خوابی» از سعید شهروز
    ۱۳۸۷ حرفامو باور کن «بی‌خوابی» از سعید شهروز
    ۱۳۸۸ تصویر رؤیا «معجزه خاموش» از داریوش
    ۱۳۸۸ بیداری «فصل من» از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۸۸ حس تازه «فصل من» از هلن
    ۱۳۸۸ دوباره تو «فصل من» از هلن
    ۱۳۸۸ تردید «فصل من» از هلن
    ۱۳۸۸ مرد رؤیایی «فصل من» از هلن
    ۱۳۸۸ وقتی تو نباشی «فصل من» از هلن
    ۱۳۸۹ باید به تو برگردم «باید به تو برگردم» از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۸۹ مدارا «باید به تو برگردم» از خشایار اعتمادی
    ۱۳۸۹ مردونه تمومش کن «باید به تو برگردم» از خشایار اعتمادی
    ۱۳۸۹ بن‌بست «باید به تو برگردم» از خشایار اعتمادی
    ۱۳۸۹ دلت می‌خواد کی باشم «باید به تو برگردم» از خشایار اعتمادی
    ۱۳۸۹ رفتن تو «باید به تو برگردم» از خشایار اعتمادی
    ۱۳۸۹ یه نفر هست «باید به تو برگردم» از خشایار اعتمادی
    ۱۳۹۰ نابرده رنج تیتراژ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و آلبوم عاشقانه ها
    ۱۳۹۰ مرز تیتراژ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از مهدی یراحی
    ۱۳۹۰ بی تو کجا برم تیتراژ آغازین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۰ هر جای دنیایی دلم اونجاست تیتراژ پایانی ماه عسل ۹۰، از آلبوم «امپراتور» (سال ۹۲) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۰ تابوت خالی تیتراژ ویژه ماه عسل از مهدی یراحی
    ۱۳۹۰ نشستم روبه‌روی تو تیتراژ عید فطر ماه عسل از حامد میرفتاحی و محمد پیوندی
    ۱۳۹۰ دیوار تک‌آهنگ از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۰ بازی عوض شده «بازی عوض شده» از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۱ تکیه بر باد تیتراژ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۱ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] «اعجاز» از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۱ برای من «اعجاز» از گوگوش
    ۱۳۹۱ اعجاز «اعجاز» از گوگوش
    ۱۳۹۱ دریا «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۱ یه تیکه زمین تیتراژ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از محمد اصفهانی
    ۱۳۹۱ تو محکومی به برگشتن «تو محکومی به برگشتن» از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۱ منو آنقدر عاشق کن «تو محکومی به برگشتن» از خشایار اعتمادی
    ۱۳۹۱ تو هم رفتی «تو محکومی به برگشتن» از خشایار اعتمادی
    ۱۳۹۱ چرا آنقدر زیبایی «تو محکومی به برگشتن» از خشایار اعتمادی
    ۱۳۹۱ واسه آبروی مردمت بجنگ تیتراژ برنامه پشت صحنه از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۲ به دادم برس تیتراژ پایانی سریال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۲ ماه عسل تیتراژ آغازین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، «شخصی» از فرزاد فرزین
    ۱۳۹۲ دودکش تیتراژ پایانی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۲ تقدیر تک‌آهنگ از احسان خواجه امیری
    ۱۳۹۲ شهید آب و آتش تک‌آهنگ از احسان خواجه امیری
    ۱۳۹۲ شهید تک آهنگ از احسان خواجه امیری
    ۱۳۹۲ تاوان تیتراژ سریال آوای باران از احسان خواجه امیری «پاییز، تنهایی» ( ۱۳۹۴ )
    ۱۳۹۳ دروازه‌های دنیا تک آهنگ از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۳ تاراج «کهکشانی‌ها» از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و آروین صاحب
    ۱۳۹۳ قهوه قجری «پاروی بی قایق» از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۳ دزیره «پاروی بی قایق» از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۴ پرستش تک آهنگ از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۴ تقاص تک آهنگ از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۴ خود همونی که میخوامی تک آهنگ از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ۱۳۹۵ عشق چیزه عجیبیه جداً تک آهنگ از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

حرفه ای
    فکر نکنم از این بیشتر باشه

فوق حرفه ای
    شاعر قحط بود که این مقوا رو انتخاب کردید
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

حرفه ای
    اینجا همه ی شعراش هست

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)