نوشته اصلی توسط ebi2014 قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر زندون تن و رها کن ای پرنده پر بگیر ابی - پوست شیر ای شده از جفای تو جانب چرخ دود من جور مکن که بشنود شاد شود حسود من محسن چاوشی - دل من
Sepas
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN ضیافت های عاشق را خوشا بخشش خوشا ایثار فریاد زیر اب_داریوش نوشته اصلی توسط Hadi ثانیه ثانیه صدات حس آروم نفسات مثل اولین باره نمیذاره که دیوونه نباشم میرسم از تو به خودم شکل لبخند تو شدم بیقراره این عشقو پریشونیو دیوونگیاشم احسان خواجه امیری - ثانیه تکراری نفری 5 امتیاز منفی پست اول ویرایش شد قبلش نفری 10 امتیاز منفی میشد امتیاز جایزه هم از 100 به 50 رسوندم تا زودتر به جایزه برسیم
ویرایش توسط Changed : 07-11-2016 در ساعت 07:22 PM
نوشته اصلی توسط Allaxa ای شده از جفای تو جانب چرخ دود من جور مکن که بشنود شاد شود حسود من محسن چاوشی - دل من حال من دست خودم نیست دیگه آروم نمیگیرم دلم از کسی گرفته ک میخوام براش بمیرم علی لهراسبی _ دلنوازان
نوشته اصلی توسط HADIS حال من دست خودم نیست دیگه آروم نمیگیرم دلم از کسی گرفته ک میخوام براش بمیرم علی لهراسبی _ دلنوازان رویای من اینه دنیای بی کینه دنیای بی کینه رویای من اینه ابی و شادمهر - رویای من
نوشته اصلی توسط ebi2014 رویای من اینه دنیای بی کینه دنیای بی کینه رویای من اینه ابی و شادمهر - رویای من کجای این شبم که میکشد هوای گریه ام به ناکجا از این خرابیم که میبرد به خانه ای که نیست ای خدا شب سرمه خواجه امیری ج بدین. آقا من تا پنجشنبه سرم شلوغه نمیتونم بیام یکم جوانمردانه بازی کنین ینی وقتی حریف مصدومه و نمیتونه بازی کنه توپو بزنین بیرون
عجب حلوای قندی تو امیر بی گزندی تو
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 کجای این شبم که میکشد هوای گریه ام به ناکجا از این خرابیم که میبرد به خانه ای که نیست ای خدا شب سرمه خواجه امیری ج بدین. آقا من تا پنجشنبه سرم شلوغه نمیتونم بیام یکم جوانمردانه بازی کنین ینی وقتی حریف مصدومه و نمیتونه بازی کنه توپو بزنین بیرون جوابم نکن مردم از ناامیدی شاید عاشقم شی خدارو چ دیدی خیال کن جوابِ منو دادی اما عزیزم جواب خدارو چی میدی محسن چاوشی _ جوابم نکن
AMIR HOSEIN, Sepas
نوشته اصلی توسط HADIS جوابم نکن مردم از ناامیدی شاید عاشقم شی خدارو چ دیدی خیال کن جوابِ منو دادی اما عزیزم جواب خدارو چی میدی محسن چاوشی _ جوابم نکن خواب دیدم خواب دیدم قلبمو بی تاب دیدم دل تاریکمو در شبهای مهتاب دیدم خواب_ناهید
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN خواب دیدم خواب دیدم قلبمو بی تاب دیدم دل تاریکمو در شبهای مهتاب دیدم خواب_ناهید وقتی نیستی دنیا مثه زندونِ برام بی تو چیزی جز غم که نمیمونه برام خونه زندونِ برام ناحیِ آزادی این همه زندونو تو به قلبم دادی محسن چاوشی _ هفته های تلخ من
نوشته اصلی توسط MrCrow غم در دل من به قدر عالمه غم های عالم برای من کمه ... گل غم - گوگوش عاشقم من عاشقی بی قرارم کس نداند خبر از دل زارم آرزویی جز تو در دل ندارم عاشقم من دلکش ز بدین.
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 عاشقم من عاشقی بی قرارم کس نداند خبر از دل زارم آرزویی جز تو در دل ندارم عاشقم من دلکش ز بدین. زندگی میگن برای زنده هاست . اما خدایا بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که زندگی میگن برای زنده هاست . اما خدایا بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که وای بر ما . وای بر ما هایده - زندگی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن