نوشته اصلی توسط _Khashi_ وطنم ای شکوه پابرجا در دل التهاب دورانها کشور روزهای دشوار زخمی سربلند بحرانها سالار عقیلی - وطنم حسم کن حالا به تو نزدیکم یالا تب عشقمون بره بالا بالا بالا حسم کن - امین رستمی
ویرایش توسط Hadi : 07-03-2016 در ساعت 01:48 AM
Sepas
نوشته اصلی توسط Hadi حسم کن حالا به تو نزدیکم یالا تب عشقمون بره بالا بالا بالا حسم کن - امین رستمی قلبم پیش تو گیره قلبم واست میمیره دلی که بی تو دلش میگیره فرزاد فرزین - قلبم
نوشته اصلی توسط Allaxa قلبم پیش تو گیره قلبم واست میمیره دلی که بی تو دلش میگیره فرزاد فرزین - قلبم کی با یه جمله مثل من میتونه آرومت کنه اون لحظه های آخر از رفتن پشیمونت کنه
نوشته اصلی توسط Hadi کی با یه جمله مثل من میتونه آرومت کنه اون لحظه های آخر از رفتن پشیمونت کنه ظلم ظالم، جور صیاد آشیانم داده بر باد ای خدا، ای فـلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن نوبهار است مرغ سحر
نوشته اصلی توسط _Khashi_ ظلم ظالم، جور صیاد آشیانم داده بر باد ای خدا، ای فـلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن نوبهار است مرغ سحر صبوریم کمه بی قراریم زیاده چقد بی قرارم من صاف و ساده محسن چاوشی - جوابم نکن
نوشته اصلی توسط Allaxa صبوریم کمه بی قراریم زیاده چقد بی قرارم من صاف و ساده محسن چاوشی - جوابم نکن صبحت بخیر عزیزم با آنکـه گفتـه بودی دیشـب خـدانگهدار با آنکه دست سردت از قـلـب خـستـه تـو گویـد حدیث بـسـیـار معین - صبحت بخیر
نوشته اصلی توسط _Khashi_ صبحت بخیر عزیزم با آنکـه گفتـه بودی دیشـب خـدانگهدار با آنکه دست سردت از قـلـب خـستـه تـو گویـد حدیث بـسـیـار معین - صبحت بخیر ثانیه ها رو واسه تو می شمرم هنوز گوشم به صدای ساعته برای من شیرینه انتظارت خیالم از اومدنت راحته جمشید - ثانیه ها
نوشته اصلی توسط Hadi ثانیه ها رو واسه تو می شمرم هنوز گوشم به صدای ساعته برای من شیرینه انتظارت خیالم از اومدنت راحته جمشید - ثانیه ها تو همونی که واسم یه روزی زندگی بودی توی رویاهای من عشق همیشگی بودی بهنام صفوی - دلخسته
نوشته اصلی توسط Allaxa تو همونی که واسم یه روزی زندگی بودی توی رویاهای من عشق همیشگی بودی بهنام صفوی - دلخسته عشق من باش ، جون من باش نزاری یه روزی این دلو تنهاش ای دیوونه دوست دارم بهنام صفوی - عشق من
ویرایش توسط Hadi : 07-03-2016 در ساعت 04:09 AM
نوشته اصلی توسط Hadi عشق من باش ، جون من باش نزاری یه روزی این دلو تنهاش ای دیوونه دوست دارم بهنام صفوی - عشق من یا داغ رو دلم بذار یا که از عشقت کم نکن تمام تو سهم منه به کم قانعم نکن شادمهر - انتخاب
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن