ا نوشته اصلی توسط Allaxa جز تو کی میتونه عزیز من باشه کی میتونه تو قلب من جا شه مگه میشه مثل تو پیدا شه همه چیزم آی عزیزم محمد علیزاده - جز تو از تو دلگیرم که نیستی کنارم من دارم می میرم تو کجایی من باز بی قرارم محمدرضا هدایتی - از تو دلگیرم
Saber, Sepas
نوشته اصلی توسط _Khashi_ ا از تو دلگیرم که نیستی کنارم من دارم می میرم تو کجایی من باز بی قرارم محمدرضا هدایتی - از تو دلگیرم یه لحظه اگه دوباره بشی مثل اون روزا چی میشه اگه دوباره چشات واسه دیدنم ابری شه چی میشه مرتضی پاشایی - یه لحظه
نوشته اصلی توسط Allaxa یه لحظه اگه دوباره بشی مثل اون روزا چی میشه اگه دوباره چشات واسه دیدنم ابری شه چی میشه مرتضی پاشایی - یه لحظه وقتی نیستی تمام دنیا دلگیره هوای شب نفس گیره کسی جاتو نمیگیره کامران رسول زاده _ وقتی نیستی
نوشته اصلی توسط HADIS وقتی نیستی تمام دنیا دلگیره هوای شب نفس گیره کسی جاتو نمیگیره کامران رسول زاده _ وقتی نیستی فدات بگردم من دلم گرفتاره اگه میشی یارم فقط بگو آره هایده و مهستی - فدات بگردم من
نوشته اصلی توسط Allaxa فدات بگردم من دلم گرفتاره اگه میشی یارم فقط بگو آره هایده و مهستی - فدات بگردم من قلب ما بود مملو از شادیِ بی پایان سعیِ ما بود بهر آبادیِ این سامان سالار عقیلی _ خوشه چین
Sepas
نوشته اصلی توسط HADIS قلب ما بود مملو از شادیِ بی پایان سعیِ ما بود بهر آبادیِ این سامان سالار عقیلی _ خوشه چین عشق زخم عمیقی که هرگز خوب نمیشه عشق یعنی تمومه زندگیت تو آتیشه گوگوش - عشق
نوشته اصلی توسط Allaxa عشق زخم عمیقی که هرگز خوب نمیشه عشق یعنی تمومه زندگیت تو آتیشه گوگوش - عشق شب بود خسته بودم چشامو بسته بودم خورشید سر زد و من،پیشت نشسته بودم محسن چاوشی _ با من بمون
نوشته اصلی توسط HADIS شب بود خسته بودم چشامو بسته بودم خورشید سر زد و من،پیشت نشسته بودم محسن چاوشی _ با من بمون چرا از عاشقی حیرونی چرا چرا قدرمو نمیدونی چرا؟؟ محسن چاوشی - چرا
نوشته اصلی توسط Allaxa چرا از عاشقی حیرونی چرا چرا قدرمو نمیدونی چرا؟؟ محسن چاوشی - چرا چشماتو باز کردی، دنیام زیر و رو شد چشماتو بستی و باز تاریکی هام شرو شد محسن چاوشی _ با من بمون
نوشته اصلی توسط HADIS چشماتو باز کردی، دنیام زیر و رو شد چشماتو بستی و باز تاریکی هام شرو شد محسن چاوشی _ با من بمون کاشکی بازم تو حرم با کفترات بپرم پیش تو پر بگیرم ازت خبر بگیرم محسن چاوشی - کاشکی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن