نوشته اصلی توسط Allaxa کاشکی بازم تو حرم با کفترات بپرم پیش تو پر بگیرم ازت خبر بگیرم محسن چاوشی - کاشکی کی بین مهربونا، مثل تو مهربونه نامهربونی با تو،بد نیس بد شگونه محسن چاوشی _ با من بمون
Sepas
نوشته اصلی توسط HADIS کی بین مهربونا، مثل تو مهربونه نامهربونی با تو،بد نیس بد شگونه محسن چاوشی _ با من بمون سرتاسر خیال من نقاشیای کاشیاش سبز می شن و ناز می کنن مستا شبا تو کوچه هاش امید - آیه های بارونی
نوشته اصلی توسط Allaxa سرتاسر خیال من نقاشیای کاشیاش سبز می شن و ناز می کنن مستا شبا تو کوچه هاش امید - آیه های بارونی زل میزنم به آینه رو به خودم می ایستم انگار بعد از دیدنت اونی که بودم نیستم محمدرضا عیوضی _ نگاهتو ازم نگیر
نوشته اصلی توسط HADIS زل میزنم به آینه رو به خودم می ایستم انگار بعد از دیدنت اونی که بودم نیستم محمدرضا عیوضی _ نگاهتو ازم نگیر خسته از روزای غمگین بدون اتفاق خواب رفته مث آتیش زیر خاکستر داغ محسن چاوشی - تفنگ سرپر این بیت رو میخونه از صداش دود و آتیش بلند میشه محشره
نوشته اصلی توسط Allaxa خسته از روزای غمگین بدون اتفاق خواب رفته مث آتیش زیر خاکستر داغ محسن چاوشی - تفنگ سرپر این بیت رو میخونه از صداش دود و آتیش بلند میشه محشره قاب عکس سرد و خالی،آخرین خنده ی مادر گلِ سر یِ یادگاری ولی با گلایِ پــر پــر محسن چاوشی_ گل سر
نوشته اصلی توسط HADIS قاب عکس سرد و خالی،آخرین خنده ی مادر گلِ سر یِ یادگاری ولی با گلایِ پــر پــر محسن چاوشی_ گل سر گل سنگم گل سنگم چی بگم از دل تنگم مث آفتاب اگه بر من نتابی سردم و بی رنگم هایده - گل سنگم
نوشته اصلی توسط Allaxa گل سنگم گل سنگم چی بگم از دل تنگم مث آفتاب اگه بر من نتابی سردم و بی رنگم هایده - گل سنگم گاهی بهانه ی هوسی باشم تا پشت میله ی قفسی باشم من راضی ام به هر چه تو میخواهی ترجیح میدهی چه کسی باشم محسن چاوشی _ قهوه قجری
نوشته اصلی توسط Allaxa ظهر تابستون نشستم قلم و کاغذ به دستم واسه یار خود نوشتم که به عشق تو مو وصلم بهنام علمشاهی - خوش میشم اصل این اهنگو خیلی دوس دارم یکی بهم معرفی کنه بهنام علمشاهی هیچوقت خودش از خودش چیزی نداشته اصل این اهنگو زنده یاد طوفان خونده
نوشته اصلی توسط HADIS گاهی بهانه ی هوسی باشم تا پشت میله ی قفسی باشم من راضی ام به هر چه تو میخواهی ترجیح میدهی چه کسی باشم محسن چاوشی _ قهوه قجری ضیافت های عاشق را خوشا بخشش خوشا ایثار فریاد زیر اب_داریوش
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN ضیافت های عاشق را خوشا بخشش خوشا ایثار فریاد زیر اب_داریوش ثانیه به ثانیه می خوامت تحت هر شرایطی میخوامت حتی لحظه ای که بازیگوشی یا که وقتی ساکتی می خ وامت حمید طالب زاده - ثانیه به ثانیه
زندگی یک جهنم است اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن