خیلی وقته سایتو بر سر ندارم چشم به در دارم ازت خبر ندارم مهستی
فقط ملکه موزیک ایران ملکه صحنه ها
Sepas
نوشته اصلی توسط shohrehfan خیلی وقته سایتو بر سر ندارم چشم به در دارم ازت خبر ندارم مهستی یک پشت زمین دشمن گر روی به من آرند از روی تو بیزارم گر روی بگردانم محسن چاوشی - پریشان
نوشته اصلی توسط Allaxa یک پشت زمین دشمن گر روی به من آرند از روی تو بیزارم گر روی بگردانم محسن چاوشی - پریشان زندگی بهتر از این نمیشه زندگی روز دیدار اومده عشق من از راه اومده روز دیدار اومده عشق من از راه اومده منصور _ زندگی
نوشته اصلی توسط HADIS زندگی بهتر از این نمیشه زندگی روز دیدار اومده عشق من از راه اومده روز دیدار اومده عشق من از راه اومده منصور _ زندگی هی میگم خانوم کجا هی خانوم کجا کجا دوستت دارم به خدا دوستت دارم به خدا بلک کتس - جون خودت
نوشته اصلی توسط Allaxa هی میگم خانوم کجا هی خانوم کجا کجا دوستت دارم به خدا دوستت دارم به خدا بلک کتس - جون خودت ستاره های سربی فانوسک های خاموش من و هجوم گریه از یاد تو فراموش تو بال و پر گرفتی به چیدن ستاره دادی منو به خاک این غربت دوباره ابی - ستاره های سربی
نوشته اصلی توسط ebi2014 ستاره های سربی فانوسک های خاموش من و هجوم گریه از یاد تو فراموش تو بال و پر گرفتی به چیدن ستاره دادی منو به خاک این غربت دوباره ابی - ستاره های سربی شونه به شونه با منی دنیا بدونه بامنی دلم که غم داره مثه اشک روی گونه بامنی رضا صادقی _ شونه به شونه
نوشته اصلی توسط HADIS شونه به شونه با منی دنیا بدونه بامنی دلم که غم داره مثه اشک روی گونه بامنی رضا صادقی _ شونه به شونه شادی از تقویمم بی تو رفت و برنگشت انتظارت منو کشت توی سالی که گذشت محسن چاوشی - لباس نو
نوشته اصلی توسط Allaxa شادی از تقویمم بی تو رفت و برنگشت انتظارت منو کشت توی سالی که گذشت محسن چاوشی - لباس نو شب به اون چشمات خواب نرسه به تو میخوام مهتاب نرسه بریم اونجا ، اونجا که دیگه به تو دست آفتاب نرسه عاشقت بودن عشق منه اینو قلبم فریاد میزنه گریه ی مستی داره صدام این صدای عاشق شدنه ابی - قصه عشق
نوشته اصلی توسط ebi2014 شب به اون چشمات خواب نرسه به تو میخوام مهتاب نرسه بریم اونجا ، اونجا که دیگه به تو دست آفتاب نرسه عاشقت بودن عشق منه اینو قلبم فریاد میزنه گریه ی مستی داره صدام این صدای عاشق شدنه ابی - قصه عشق از بیت اول یه حرف قرمز کنین اینجوری نمیشه که طولش بدین تا به حرف سخت برسه فاصله ها فاصله ها اونو به من برسونین فاصله ها فاصله ها درد منو نمیدونین فریدون اسرایی - فاصله ها
نوشته اصلی توسط Allaxa از بیت اول یه حرف قرمز کنین اینجوری نمیشه که طولش بدین تا به حرف سخت برسه فاصله ها فاصله ها اونو به من برسونین فاصله ها فاصله ها درد منو نمیدونین فریدون اسرایی - فاصله ها وطن پرنده ی پر در خون وطن شکفته گل در خون وطن فلات شهید و شب وطن پا تا به سر خون وطن ترانه ی زندانی داریوش - وطن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن