هادی خف رو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها ی سوال دارم.من مبین نت دارم.قبلا دانلود شبانه رایگان داشت،عالی بود،شبی3گیگ دان میکردم،متاسفانه دانلود رایگان رو محدود کرده.بهترین adslبرای دانلود رایگان بنظرتون کدومه؟شنیدم همشون توی ساعات دانلود رایگان افت سرعت شدید داره.لطفا منو راهنمایی کنید.
این گوگل قرار بود بالون بفرسته هوا اینترنتو رایگان کنه چی شد؟![]()
سلام.والا من دو سال پیش سرعت 2 مگابایتی نامحدود از شاتل گرفتم یعنی تقریبا 256 در ثانیه یه ماه 60,000 تومان واریز کردم دیدم بابا دارم دانلود میکنم خفن ماه بعد سه ماهه گرفتم یه یا همشو 180,000 پرداختم بعد سه ماه دیدم توی سه ماه 400 گیگابایت دانلود داشتم, شاتل اومد به بهانه تعمیرات زیر ساخت منطقه مون گفت که سرعت پایین میتونیم بدیم اونم به دلیل تعمیرات زیر ساخت از 256 اوردن به سرعت 80 الی 100 اما با یه ترفند هایی الان ماهانه 70 گیگابایت دانلود دارم اونم ماهانه 30,000 تومان اما اگه سرعت رو دوباره بیاره پایین کم نمی یارم یه ترفندهایی هم برای مودم و سرعت دارم,..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)