شیرین نوبهاری در پرورش اندام زنان ایران نامی آشناست. او متولد شهر مشهد و تحصیلکردۀ رشتۀ معماری از دانشگاه الزهرا مشهد است.
شیرین نوبهاری از سال ۸۶ بصورت حرفه ای به پرورش اندام پرداخته است و به نوعی قهرمان بدنسازی ایران در ردۀ زنان محسوب می شود.
خانم نوبهاری در فضای مجازی از شما عکس هایی منتشر شده با اسم سولماز متقی اطلاع دارید ؟
- بله متاسفانه اوایل عکس های من بدون اطلاع من با یک اسم جعلی در سایت ها منتشر شدن . این اسم جعلیست
خانم نوبهاری تحصیلاتتون چقدره و چه رشته ای خوندید ؟
- مهندسی معماری خوندم در دانشگاه الزهرا مشهد
شرایط خانواده شما چگونه هستش و چندتا فرزندید ؟
- سه تا برادر و دو تا خواهر دارم و کلا 8 نفریم ، پدر و مادرم استاد دانشگاه بودن . یکی از خواهرام فوق لیسانس صنایع غذایی و دیگری فوق لیسانس فیزیو لوژی ورزشی دارند برادرانم یکیشون مخترع هستند و دوتای دیگری لیسانس کامپیوتر و حسابداری دارند و شوهر خواهرم عضو تیم موی تای ایران، قهرمان کشور هستند
از چه سوالی بدنسازی رو شروع کردید و چند ساله حرفه ای کار میکنید؟
- از سال 86 شروع کردم و 8 ساله بصورت حرفه ای کار میکنم.
- چی شد که به این رشته علاقه پیدا کردید و مشوق شما چه کسانی بودن ؟
- از ایروبیک و کم کم رو اوردم به تمرین بدنسازی ، پدرم و عموهام از کشتی گیرای قدیمی بودن همیشه علاقه ی خاصی به تیپ بدنی درشت و عضلانی داشتم . پدرم و یکی از برادرام منو تشویق کردند که این رشته رو دنبال کنم
خانواده شما همه ورزشکار هستند ؟
- نه دوتا خواهر دارم یکیشون غریق نجات هست و دیگری هم تکواندو کارن اما برادرانم ورزش خاصی انجام نمیدهند
تقریبا در ماه چقدر برای بدنسازی هزینه میکنید آیا درامدی هم دارید ؟
- بستگی به دوره داره فقط مکمل برای هر دوره بیش از ٢ میلیون بدون تغذیه در میاد .. بله درآمد من از طریق مربی گری این رشته هستش و در صدد تاسیس سالن هستم