[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسی که میاد موقع اجرای اهنگ برای گروه 0292 باند یه البوم داره به اسم To Be Or Not To احتمالا باید تو این البوم باشه
دو - سه تا از اهنگاشو دارم میزارم برات شانست اگه تو اینا باشه :دی
ویرایش توسط samyar : 08-08-2016 در ساعت 12:47 PM
دارم اهنگشو تلگرام خاستی بگو بفرستم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]00
دوستان منم این آهنگ میخوام اگه دارید به لینکش به منم بدید دان کنم
دوستان کسی آهنگ میبخشمش به تو با صدای احمدرضا عبیدی رو داره؟خیلی گشتم پیداش نکردم ممنون میشم اگه کسی داره آپلود کنه واسه ام
منم این اهنگو میخوام بزارید برا دانلور یا حداقل اسمشو بگید ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)