سلام ضمن تبریک سال نو، تشکر و قدر دانی فراوان دارم از شما بابت قرار دادن موزیک ویدئوها
چندتا درخواست موزیک ویدئو از جمشید داشتم ممنون میشم قرارش بدید
Jamshid - Kurdistan
Jamshid - Dooset Daram
Jamshid - Lalai Baraye Madar
Jamshid - Sepideh
Jamshid - Tan'nek
Jamshid - Eshtebahi
Jamshid - Shak Nakon
Jamshid - Tarke Ghorbat
Jamshid - Sher O Ghazal 2
Jamshid - Tanhatar
Jamshid - Nemidoonam
Jamshid - Sher O Ghazal 1
Jamshid - Hala Dige Dir Shode
Jamshid - Shenakhtamet
Jamshid - Paak Sho
Jamshid & Baran - Hesse Asheghi
Jamshid - Eshghe Bachegi
Jamshid - Mikhastamet (Remix)
اگر موزیک ویدئو بیشتر از اینا هم داشت بزارید ممنون![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عزیز تشکر شما نشانه شخصیت شما و باعث دلگرمی ماست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون میشم اگه شوی نوروزی1371 و 1372 رو بذارید.
بابت تایپیک هم از همه ممنون.
در ضمن امکانش نیست ویدئو هارو در این سایت آپلود کنید؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
دوستان عزیز
دلیل اینکه من توی اپلود بوی اپ میکنم و تو سایتای دیگه نه مثله پیکو فایل
اینه که اپلود بوی امکان لیچ کردن داره و ویدئوهای با حجم 1 گیگ با بالا رو توی چند ثانیه اپلود میکنه
ولی سایتی مثه پیکو فایل این امکان رو نداره و نمیشه توش لیچ کرد (اپلود از سایت به سایتی دیگر)
و به خاطر سرعتی که نت ایران داره اگه بخوام تو پیکو اپ کنم نهایتا روزی بتونم یک یا دو ویدئو بذارم
واسه اینه که من گیر دادم به اپلود بوی...دوستان اگه سایت دیگه ای میشناسن که امکان لیچ داره و بهتر از اپود بوی هست بگن من بذارم چشششششششم
در حال حاضر 53 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 53 مهمان ها)