سلام.چي شد عزيز خيلي وقته ديگه ويدئوي جديدي اضافه نميشه؟ما بي صبرانه منتظريم![]()
سلام.چي شد عزيز خيلي وقته ديگه ويدئوي جديدي اضافه نميشه؟ما بي صبرانه منتظريم![]()
سلام دوست عزیز
راستش دیگه اون انگیزه روز اول رو ندارم دوستان ماشالله میان دانلود میکنن و میرن و زورشون میاد یه کلیک رو تشکر بزنن.((چند نفر انگشت شمارن زیاد نیستن بیشتر بچه های اینجا معرفت دارن)) میان در خواست میدن اگه یه روز درخواستشون دیر بشه جوری حرف میزنن انگار نوکرشونیم ولی موقع تشکر کردن میشه سریع تو افق محو میشن..به هیچ عنوان عقده تشکر رو ندارم ولی اینجا تنها راهی که بفهمم بچه ها برای کارم ارزش قائل میشن همینه
تنها دلخوشی من و امثال منم همینه وقتی میبینم اینجوریه چرا الکی خودمو به زحمت بندازم
البته به هیچ وجه منتی نیس چون خودم دوست دارم این کارو،انجامش میدم ولی بعضیا هم واقعا کم لطفن
پرحرفی کردم ببخشید همتونو میخوام شدید![]()
دوستان عزیز تشکر شما نشانه شخصیت شما و باعث دلگرمی ماست
یک دنیا تشکر. این ویدیوهایی که زحمت میکشی میزاری بسیار نایاب هستن. دمت گرم......
نگیر از این دل دیوانه، ابر و باران را هوای تنگ غروب و شب خیابان را
اگر چه پنجره ها را گرفته ای از من
نگیر خلوت گنجشکهای ایوان را
بهار، بی تو در این خانه گل نخواهد داد
هوای عطر تو دیوانه کرده گلدان را
بیا که تابستان، با تو سمت و سو بدهد
نگاه شعله ور آفتابگردان را
تو نیستی غم پاییز را چه خواهم کرد
و بی پرنده گی عصرهای آبان را
سرم به یاد تو گرم است زیر بال خودم
اگر به خانه ام آورده ای زمستان را
بریز! چاره ی این عشق، قهوه ی قجری ست
که چشمهای تو پر کرده اند فنجان را ...
سلام دوست عزيز از زحماتي كه در اين مدت كشيديد ممنونيم ما هميشه قدردان زحمات شما عزيز و سرورمان بوديم انشال.. همه قدر شما را بدانند
باز هم تشكر![]()
ویرایش توسط mehranparva : 05-24-2017 در ساعت 10:19 AM
عزيزم ،هميشه نيمه پر ليوان رو در نظر بگيريد. فكر كنم ارزش داره بخاطر همون تعدادي كه قدرداني ميكنن ادامه بدين شايد بقيه هم ياد بگيرن.![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 113 مهمان ها)