صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 54

موضوع: دانلود فیلم - تئاتر

نیمه فعال

نمایش ولپن به کارگردانی مهدی کوشکی سال 1390در سالن کارگاه نمایش به روی صحنه رفت. بازیگرانی همچون محمود آقازاده، حسین امیدی، داوود پژمان‌فر، عنایت خادم بشیری، یکتا خاقانی، سعید خمان، مازیار سیدی، آوا شریفی، آرش صباغ، امیرحسن طاهری در این نمایش ایفای نقش کردند. این نمایش که در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی جایزه اول کارگردانی و جایزه اول بازیگری را دریافت کرده است، پرفروش‌ترین اثر مجموعه تئاتر شهر تا پایان سال 1390 بود. نمایش ولپن در سی روز با 66 اجرا در سال 90 در سالن کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر جز نمایش‌های رکورد‌ دار این مجموعه با توجه به ظرفیت سالن، تعداد اجرا و میزان فروش نیز هست. نمایش «ولپن» نمایشنامه‌ای پُرکنش و پُرپرسوناژ است که کشمکش میان شخصیت‌ها و نوع روابط سبب پیش برد داستان و خلق لحظاتی دراماتیک در آن شده و در عین حال جذابیت بصری زیادی را رقم می‌زند. داستان در مورد فردی کلاهبردار به نام وُلپُن (به ایتالیایی: روباه) در ونیز است که می‌خواهد حقه‌ای جدید پیاده کند. در این میان، نزدیکان و طلبکاران ولپن که همگی به دنبال ثروت او هستند، در ماجرایی دیدنی درگیر می‌شوند. داستان با وجود کوچک بودن صحنه‌ی نمایش، حدود 15 بازیگر دارد که هر کدام نقشی اساسی در پیشبرد نمایش دارند و تقریباً همگی در صحنه حضور فعال دارند. در طول یک ساعت نمایش، صحنه‌ها و بازیگران به سرعت عوض می‌شوند و خستگی یک ثانیه هم به سراغ تماشاگر نمی‌آید. شوخی‌های نمایش وابسته یه یک عنصر و حیطه نیستند و گستره‌ی فراوانی دارند. نمایش هیچ دکوری ندارد به غیر از یک دیوار کوچک کاذب سفید. این دیوار نقش دیوارهای شناور ونیز و دیوار خانه‌ها را برعهده دارد و پیوسته در طول نمایش حرکت می‌کند

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 7 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

تئاتر ایرانی شکلک تاتر برگزیده سال ۱۳۸۳ است که دوباره با گروهی جدید به روی صحنه رفت و با استقبال بی نظیر مردم مواجه شد. فیلم تئاتر شکلک به کارگردانی کیومرث مراددی وبا بازی بازیگرانی همچون امیرجعفری، ستاره پسیانی، پانته آبهرام ونوید محمد زاده به روی صحنه رفت. داستان این نمایش حکایت زوج سنتی و میانسالی است که با دختر و پسر جوانی آشنا می شوند و با وجود تمام مشکلات و اختلافاتی که داشتند سعی می کنند به آنها کمک کنند ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. 8 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    ممنون دوست عزیز من تا حالا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نگاه نکردم دوماه شهرستان پیش مادرم هستم 10 تو کشتی رو اب زندگی میکنم اون دو ماه که هستم فقط خرید موزیک تا حالا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    اینجوری هم نگاه نکردم الانم تو کشتی تو دریایم به پیشنهاد خودت کدوم رو نگاه کنم که بهم بچسبه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidha نمایش پست ها

داستان
    درباره دو بیوه ناصرالدین شاه است که یکی طالب مضحکه قتل و دومی طالب شبیه قتل است و گروه نمایشی هم به دنبال جایی برای خوابیدن است که به ناچار سر از قصر شاهی درمی آورند. آنها به دنبال خواسته این دو بانو، مضحکه و شبیه قتل ناصرالدین شاه ...

تئاتر ایرانی شکلک تاتر برگزیده سال ۱۳۸۳ است که دوباره با گروهی جدید به روی صحنه رفت و با استقبال بی نظیر مردم مواجه شد. فیلم تئاتر شکلک به کارگردانی کیومرث مراددی وبا بازی بازیگرانی همچون امیرجعفری، ستاره پسیانی، پانته آبهرام ونوید محمد زاده به روی صحنه رفت. داستان این نمایش حکایت زوج سنتی و میانسالی است که با دختر و پسر جوانی آشنا می شوند و با وجود تمام مشکلات و اختلافاتی که داشتند سعی می کنند به آنها کمک کنند ...

نقل قول نوشته اصلی توسط abdola9060 نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز من تا حالا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نگاه نکردم دوماه شهرستان پیش مادرم هستم 10 تو کشتی رو اب زندگی میکنم اون دو ماه که هستم فقط خرید موزیک تا حالا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    اینجوری هم نگاه نکردم الانم تو کشتی تو دریایم به پیشنهاد خودت کدوم رو نگاه کنم که بهم بچسبه

این 2 تا رو ببین ، احتمالا خوشت بیاد ، بازم سلیقه ای هست ، نمیدونم . . .

7. 4 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

نویسنده: دونالد ماگولیز
    کارگردان: آیدا کیخایی
    بازیگران: نیکی کریمی، امیر دلاوری، بهناز جعفری، احمد ساعتچیان

خلاصه نمایش: داستان زندگی دو زوج که با هم دوست هستند و مشکلی برای یکی از آنها پیش می آید و برخود تک تک آدمها با این مشکل

9. 5 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اینقدر دوست دارم برم تئاتر ببینم ولی یه بار وقت نمیکنم یه بار حال ندارم و......
    وگرنه به نظرم خیلی کاره باکلاسیه

11. کاربر مقابل از D.SOL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

«ایوب آقاخانی» روایتی از زندگی شهید دکتر چمران را در قالب نمایش «تکه‌های سنگین سرب» به‌روی صحنه برده است. این نمایش در سال ۹۴ در سالن چهارسو تئاترشهر بخش‌هایی از شخصیت و داستان زندگی دکتر چمران را به تصویر کشیده است. در تکه‌های سنگین سرب شاهد نقش‌آفرینی «پیام دهکردی» در نقش دکتر چمران و «عارفه لک» هستیم. آقاخانی در توصیف مضمون نمایش خود می‌گوید: «‌تکه‌های سنگین سرب، زاویه‌ای متفاوت و مهجورمانده از یک نگاه‌اندیشه‌ورزانه به زندگی دکتر چمران را روایت می‌کند زیرا من معتقدم آثار هنری تذکره‌ای یا بیوگراف، در بسیاری موارد به این دلیل مخاطب خود را از دست داده‌اند که تولیدکنندگان آن، تأکیدهای غلطی برای پرداختن به شخصیت‌های مهم انتخاب کرده‌اند و همین امر موجب شده که نه زندگی آن شخصیت‌ها برای مخاطب جالب شود، نه اینکه کاری اثربخش تولید شود. این نمایش بزنگاه تعریف‌نشده، درست و بکری از زندگی دکتر چمران انتخاب شده که همین موضوع، رقم‌زننده جذابیت اولیه در این درام عاشقانه خواهد بود.» دیالوگی ماندگار از این نمایشنامه را در ادامه می‌خوانیم: «من ممکن است نتوانم تاریکی را از بین ببرم ... ولی با همین روشنایی کوچک فرق بین ظلمت و نور، و حق و باطل را نشان می‌دهم و کسی که به دنبال نور است، نور هر چقدر کوچک باشد در قلب او بزرگ خواهد بود.»

13. 3 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید

تئاتر خشکسالی و دروغ به کارگردانی محمد یعقوبی

سال انتشار : ۱۳۹۱ | مدت نمایش : ۱۰۶ دقیقه
    تئاتر خشکسالی و دروغ به کارگردانی محمد یعقوبی و بازی پیمان معادی، علی سرابی، آیدا کیخایی، باران کوثری در تاریخ آذرماهِ سال ۱۳۹۰ در تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه رفته است ..

سلام و تشکر از تاپیک خوبتون.
    ممنون میشم در صورت امکان لینک رو اصلاح کنید.

نیمه فعال

تئاتر خشکسالی و دروغ به کارگردانی محمد یعقوبی

سال انتشار : ۱۳۹۱ | مدت نمایش : ۱۰۶ دقیقه
    تئاتر خشکسالی و دروغ به کارگردانی محمد یعقوبی و بازی پیمان معادی، علی سرابی، آیدا کیخایی، باران کوثری در تاریخ آذرماهِ سال ۱۳۹۰ در تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه رفته است ..

نقل قول نوشته اصلی توسط CivilBoy نمایش پست ها
    سلام و تشکر از تاپیک خوبتون.
    ممنون میشم در صورت امکان لینک رو اصلاح کنید.

بفرما . . .

16. 3 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

نویسنده: گابریل گارسیا مارکز
    کارگردان: فرزاد امینی
    بازیگران: مهدی ابراهیم‌زاده، مهدی دوستی، مرضیه شاطرطوسی، مونا سهراب‌حقیقت، سحرناز عباس‌زاده، نیایش نهاوندی

داستان :
    « فلورنتینو» پسری از طبقه فقیر، شیفته «فرمینا» دختری ثروتمند می شود اما پدر دختر برای اینکه جلوی عشق آن ها را بگیرد، او را به جایی دور می برد و به ازدواجی بدون عشق مجبور می کند. فلورنتینو از آن به بعد، راهی غیر متعارف را در زندگی پیش می گیرد و تا زمان پیری منتظر فرمینا می ماند

18. 4 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)