صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 21

موضوع: مرور کامل آثار رسمی استاد شهرام ناظری | لیست آثار؛ دانلود آلبومها؛ دانلود کاورها

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط AfshinShadow نمایش پست ها
    کیفیت 128 رو دارم، اگه لازم میبینین تقدیم کنم.
    سلام
    مرسی از شما
    ظاهرا این آلبوم فقط با همین کیفیت موجوده ممنون میشم ارائه بدید

2. کاربر مقابل از jahantotti63 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط jahantotti63 نمایش پست ها
    سلام
    مرسی از شما
    ظاهرا این آلبوم فقط با همین کیفیت موجوده ممنون میشم ارائه بدید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    از نصیحت کردنم پیغمبرانت خسته اند

4. 3 کاربر مقابل از AfshinShadow عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    البوم های ناموجود رو دارم ولی نه 320 البته با کاور اگه به نتیجه نرسیدید خبرم کنید البته چاووش سی دی نیست فقط کاسته که مجموعه بقیه هنرمندان ارثه سنتی هست که تبدیل کردم از روکاست با کیفیت خوب 192 میدونم که اگه 320 هم پیدا بشه شاید کیفتش از ماله من بهتر باشه ولی چک کنید چون هر کی گفت من سی دی اصل چاووش رو دارم دروغ گفته یا بهش چپوندن

6. کاربر مقابل از abdola9060 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط abdola9060 نمایش پست ها
    البوم های ناموجود رو دارم ولی نه 320 البته با کاور اگه به نتیجه نرسیدید خبرم کنید البته چاووش سی دی نیست فقط کاسته که مجموعه بقیه هنرمندان ارثه سنتی هست که تبدیل کردم از روکاست با کیفیت خوب 192 میدونم که اگه 320 هم پیدا بشه شاید کیفتش از ماله من بهتر باشه ولی چک کنید چون هر کی گفت من سی دی اصل چاووش رو دارم دروغ گفته یا بهش چپوندن
    درود دوست عزیز
    از این دو آلبوم
    Shahram Nazeri And The Dastan Group - 2001
    Shahram Nazeri Signs Shahnameh Kurdi - 2008
    اگر هر کیفیتی دارین، مرحمت کنین آپلود کنین

در مورد کاست چاووشی که در اختیار دارین، درست متوجه نشدم کدوم چاووش رو فرمودین؛ شماره کاست چندم چاووش منظورتون بود.
    اما اگر محبت کنین این کاست چاووشتون رو هم آپ کنین، قطعا خالی از لطف نیست؛ چون نسخه های باکیفیتی که از آلبوم های چاووش فعلا موجوده؛ آلبوم هایی ست که شرکت پرشیا رکورد منتشر کرده.

8. کاربر مقابل از AfshinShadow عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AfshinShadow نمایش پست ها
    درود دوست عزیز
    از این دو آلبوم
    Shahram Nazeri And The Dastan Group - 2001
    Shahram Nazeri Signs Shahnameh Kurdi - 2008
    اگر هر کیفیتی دارین، مرحمت کنین آپلود کنین

در مورد کاست چاووشی که در اختیار دارین، درست متوجه نشدم کدوم چاووش رو فرمودین؛ شماره کاست چندم چاووش منظورتون بود.
    اما اگر محبت کنین این کاست چاووشتون رو هم آپ کنین، قطعا خالی از لطف نیست؛ چون نسخه های باکیفیتی که از آلبوم های چاووش فعلا موجوده؛ آلبوم هایی ست که شرکت پرشیا رکورد منتشر کرده.
    پرشیا رکورد همه رو منتشر نکرده من مجموعه کاملش که مربوط به تمام خواننده ها میشه رو دارم شما کدوم رو میخوایی در ضمن پرشیا رکورد کارا رو پلایش میکنه که اگه یکم حوصله و علاقه باشه شما هم میتونی با یه نخسه کاست یا گرام این کار رو بکنی مثلا من اثار پری زنگنه و مینو جوان رو چون دوست داشتم به صورت گرام و کاست تهیه کردم و بعد رکورد استاندارد بعد پلایش کردم ...البته دوستی که کار مسترینگ میکنه بهم یاد داد شما میتونی با یه واکمن معمولی هم یه رکورد استاندارد خوب داشته باشی همه چی به کارت صدا بستگی داره
    در مورد سفارشتون هم رو چشم در اولین فرصت

10. کاربر مقابل از abdola9060 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط abdola9060 نمایش پست ها
    پرشیا رکورد همه رو منتشر نکرده ...
    اگر مجموعه کاست های چاووش رو با این کیفیتی که فرمودین و به صورت نوار کاست اورجینال در اختیار دارین، خب بسیار لطف بزرگی میکنین که مجموعه انتشار بدین؛ مخصوصا کاورهای با کیفیت از کاست ها که بسیار جالب میتونه باشه

اما در خصوص پرشیا رکورد: تا اونجا که از کاورهای منتشر شده این شرکت میشه برداشت کرد، مثل اینکه تمام ده آلبوم مجموعه رو منتشر کرده؛ کاورهاشون هم ایناست:

بعضی از آلبوم های پرشیا با کیفیت 192 در نت پیدا میشن

اما در خصوص چند تا شماره از مجموعه چاووش:

چاووش یک (بیاد عارف) - چاووش شش (سپیده) - چاووش نه (جان جان) که با صدای استاد شجریان هستند؛ موسسه شیدا هم منتشر کرده که در همین انجمن لینک با کیفیتشون هست.
    چاووش 10 (یادواره طاهرزاده) با صدای صدیق تعریف رو هم موسسه شیدا منتشر کرده که لینکی 320 ازش در این انجمن نیست، اگر این مورد رو دوستان در اختیار دارن، خواهشا به اشتراک بذارن.
    چاووش پنج با صدای خانم هنگامه اخوان رو هم یه نخسه تبدیلی از کاست استودیو خاطره موجوده که با بیت ریت 128 کیفیت مناسبی داره.

برای چاووش 2 - 3 - 4 - 7 هم اگر دوستان کیفیتی بهتر از پرشیا رکورد در دست دارن به اشتراک بذارن ممنون میشم.

اما چاووش 8 اگر حتی کیفیت پرشیا رکورد هم باشه بهتره از نخسه موجوده.

سپاس
    تصاوير پيوست شده
    • نوع فایل: jpg 1.jpg (9.0 کیلو بایت, 264 نمايش)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg (8.8 کیلو بایت, 258 نمايش)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg (7.0 کیلو بایت, 257 نمايش)
    • نوع فایل: jpg 4.jpg (10.4 کیلو بایت, 256 نمايش)
    • نوع فایل: jpg 5.jpg (8.2 کیلو بایت, 255 نمايش)
    • نوع فایل: jpg 6.jpg (37.9 کیلو بایت, 253 نمايش)
    • نوع فایل: jpg 7.jpg (38.6 کیلو بایت, 257 نمايش)
    • نوع فایل: jpg 8.jpg (9.8 کیلو بایت, 257 نمايش)
    • نوع فایل: jpg 9.jpg (38.5 کیلو بایت, 255 نمايش)
    • نوع فایل: jpg 10.jpg (35.0 کیلو بایت, 257 نمايش)
    ویرایش توسط AfshinShadow : 10-11-2016 در ساعت 03:40 AM

نیمه فعال
    اخرین چاووش 11از مجید کیانی هست که هنوز نزده حتما رو چشمم یه تاپک به اسم چاووش با اخرین کیفیت ممکن بازم میکنیم... میدونید من تو ارشیو خودم البومها رو مخصوصا البومهای سنتی رو به ورژن کاست و سی دی جمع میکنیم چون بیشتر هم ترک لیست و هم کیفیت حتی در بعضی موارد تاریخ انتشار و اجرا فرق داره من البوم داشتم یه اسم بوده کاورها شبیه هم سال انتشار همه چی سی دی 15 ترکت بوده البوم 7تا اکثر البومهای مربوط به دهه شصت که این مشکلات رو دارن ...

13. کاربر مقابل از abdola9060 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    دمی همدمی و همصحبتی در خلوت با « اقیانوس ناآرامِ » آواز

چه در هوای عاشقی از «حیرانیِ» روی ساقی بگویی ، چه با « مطرب مهتاب رو» مَحرَم شوی ، چه صدایی خوشتر از «صدای سخن عشق» به یادگار درگنبد دوار نبینی ، چه ازخجلتِ «گل صد برگ» پرده برداری ، چه از شعله هایِ تنورِ آوازت «آتشی در نیستان» افکنی ، چه «یادگار دوستِ» تو دردی باشد که به هزار درمان ندهی ، چه با «ساقی‌نامه» حدیث مستی را روایت کنی و از تُهمت هستی وارَهی ،چه پیام آور «کیش مهر» گردی یا شب و روز «بیقرار» بخوانی ، چه در دشتهای فراخ و «در گلستانه» پِیِ نور و لبخندی بگردی ، چه مسیحایِ جوانمردی شوی تا در هوایِِ بس ناجوانمردانه سردِ «زمستان» در بگشایی ، و پاسخِ سلامِِ چاووشی خوانِ قوافلِ حسرت روزگار ما را داده باشی و چه «نجوا» کنی ، چه حکایت «بشنو از نی» را به میان آوری ، چه از داغ دلِ «لاله ی بهار»کفنِ خونین برآری ، ، چه به همراه یاران پر شور «شورانگیز» هنگامه ای بیافرینی ، چه از تنگیِ هفت فلک به تنگ آیی و بر بال آواز «سفر به دیگر سو» کنی ، چه «آواز اساطیرِ» سرزمین‌ات را فریاد زنی ، چه آنگاه که توسنِ حماسیِ آواز را زین کرده و سِتَبر نشسته برآن بانگ برآوری : « زین دو هزاران من وما ای عجبا من چه منم/گوش بنه عربده را دست منه بر دهنم/چونکه من از دست شدم در ره من شیشه منه/ور بنهی پا بنهم هرچه بیابم شکنم » و چه «ناگفته» بگویی همه و همه همچون امواجی پُر خروش مرا با خود می بَرَد وکشتی وجودم را در شطِ شراب می اندازد و حال که مستانه‌ترین مِی را «رقصانه» در جامم می‌کنی پای‌کوبان از دو عالم بگذرم !

15. کاربر مقابل از alipopson عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

17. کاربر مقابل از alipopson عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    این آلبوم من ندیدم تو لیست باشه
    تصاوير پيوست شده

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)