بزودی ...
بزودی ...
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
2580, ftsh, ghasemshah, Saber
سلام و خسته نباشید از شوهای دهه 60 زنده یاد جلال همتی چیزی دارید و همچنین موزیک ویدیومنارجنبون و زینو زینو ایشون که در نوروز سال 1377 تلوزیون ایران و جام جم خوندند رو هم بگذارید
سلام موزیک ویدیوی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]مرغ اسیر
لطفا کلیپ های قدیمی و از جلال همتی بیشتر بزارید ممنون
از بابت گذاشتن ویدیو اسیرم زنده یاد جلال همتی بسیار سپاسگذارم ویدیو کمیاب و عالی بود دستتون درد نکنه اگه میتونید باز هم از ان زنده یاد ویدیو های کمیاب بیشتر بگذارید ممنون
سلام به همه، دوستان تقاضایی داشتم ازتون ممنون میشم اگر براتون مقدور هست کمکم کنید🙏😊 میخواستم ببینم میتونید موزیک ویدیوی موج گیسو از شایان و ابرو میندازی بالابالا از آفو که هردو از شرکت ترانه هستند رو با کیفیت بالا بذارید برای دانلود؟ البته دوتا تاپیک دیدم اینجا از موج گیسو شایان که متاسفانه هردو لینکای دانلودش حذف شده بودن.. مجبور شدم برم از کانال یوتیوب شرکت ترانه دانلود کنم این دوتا موزیک ویدیو رو ولی خب چون من عاشق این موزیک ویدیوهام کیفیت بالاشونو میخوام! مال یویتیوب زیاد کیفیتشون خوب نیست😞 ممنون میشم اگر لطف کنید و کیفیت بالاشون رو پیدا کنید و بهم اطلاع بدید🙏😊 دست گلتون درد نکنه بامراما🙏🤠🌹
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)