سلام
گلهای رنگارنگ شماره 217 (استاد بنان ، کاروان مدت زمان 46 دقیقه ) رو با کیفیت عالی کسی داره ؟
چندین سال کل نت رو زیر و رو کردم ولی پیدا نکردم اگرم بوده باشه کیفیتش چندان مطلوب نبوده
سلام
گلهای رنگارنگ شماره 217 (استاد بنان ، کاروان مدت زمان 46 دقیقه ) رو با کیفیت عالی کسی داره ؟
چندین سال کل نت رو زیر و رو کردم ولی پیدا نکردم اگرم بوده باشه کیفیتش چندان مطلوب نبوده
با سلام خدمت تمامی دوستان
دوستان لینکها غیر فعال نیستن سایت در حال بازسازی هستش تا یک مدت دیگه که سایت درست شد میتونید فایلهارو دانلود کنید.. متاسفانه من فعلا همین مجموعه رو که از سی دی کپی کردم رو آماده ئر هارد ندارم .. اگر که درست نشد مجدد از سی دی براتون کپی میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلهای رنگارنگ برنامه شماره دویست و هفده
با دو اجرا از « غلامحسین بنان » ������������
در مایه دشتی - دیلمان
دوستان دست همتون درد نکنه ولی کیفیت ها معمولی بود .... ظاهرا فقط این کیفیت موجوده
انصافا عجب شاهکاریه میشه ساعتها بدون وقفه گوش داد و لذت برد
گلهای رنگارنگ برنامه شماره ۵۵۵ را خواهید شنید
با اجرای بانو الهه و گلپا
و همکاری علی تجویدی ، فرهنگ شریف و افتتاح
در دستگاه سه گاه
برنامه گل های صحرایی
شامل شش اجرا
از بانو آذر عظیما
شماره ها (3 . 5 . 6 . 8 . 45 . 60)
سلام من یه مجموعه تقریبا هفتاد ساعتی از برنامه گلها اعم از گلهای تازه و رنگارنگ و برگ سبز و یک شاخه گل با کیفی 128ولی تبدیل شده از ریل دارم بزودی اپلود میکنم همگی لذت ببرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)