دلم تنگ است
دلم میسوزد از باغی که میسوزد
نــه دیــداری
نــه بیــداری
نــه دوستــی از ســر یــاری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
گلهای جاویدان برنامه شماره یکصد و چهل و شش با اجرای « گلپا »
در مایه بیات ترک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط boro2faaz : 08-14-2019 در ساعت 08:58 AM
دلم تنگ است
نــه دیــداری
نــه بیــداری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
1366saeid, 2580, abk, alitak, aras47, darry20, ENSAN, erza697, ghasemshah, golpanafti, h1a20, jupiter1969, Pohlaknaz, safarrezaei, salahsal, snowyriver, Xman
گلهای تازه برنامه شماره یکصد و شصت و سه
با صدای « ایرج »
در دستگاه سه گاه
دلم تنگ است
نــه دیــداری
نــه بیــداری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
گلهای رنگارنگ برنامه شماره دویست و پنجاه و هفت با اجرای غلامحسین بنان ، مرضیه و عبدالعلی وزیری
در دستگاه چهارگاه - سه گاه - بیات اصفهان - ماهور
دلم تنگ است
نــه دیــداری
نــه بیــداری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
یک شاخه گل (برنامه ی شماره 463)
با صدای ایرج
کیفیت خوب
آواز : بخت باز آيد از آن در كه يكي چون تو درآيد (سعدی)
آهنگ : درویش خان
✅ دستگاه/مایه : ماهور
✅ نوازندگان : بدیعی/ملک.ج
✅ اشعار متن : نظامي گنجوي/عماد فقيه کرمانی
✅ گوینده : سرور پاک نشان
دلم تنگ است
نــه دیــداری
نــه بیــداری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
1366saeid, 2580, abk, alitak, aras47, ebi2014, ENSAN, ghasemshah, h1a20, hesam2010, safarrezaei, salahsal, snowyriver, Xman
برگ سبز (برنامه شماره 32)
کیفیت خوب
با صدای حسین قوامی
آواز : تا خبر دار ز سر لب جانان شده ايم(فروغي)
✅ نوازندگان : بديعي-شهناز-افتتاح
✅ اشعار متن : عطار-وحيددستگردي-نظيري نيشابوري-عراقي
✅ دستگاه/مایه : بیات اصفهان
✅ گوینده : سلطانی
دلم تنگ است
نــه دیــداری
نــه بیــداری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
نمیدونم چی بگم از اینکه بگم دستت درد نکنه گذشته واقعا سپاس و مشخصه که دلسوز موسیقی اصیل ایرانی هستید . ممنونم بازم ممنونم . فدات بشم
✅ اجرای خصوصی(پالایش)
✅ خواننده : محمدرضا شجریان
✅ همنواز : حبیب اله بدیعی
✅ شعر : گر درون سوختهای با تو برآرد نفسی(سعدی)
دلم تنگ است
نــه دیــداری
نــه بیــداری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
سلام وخسته نباشید یکی از صداهای زیبایی که در قبل از انقلاب فعال بود وبیشتر کارهای سنتی بزرگان موسیقی ایران رو به زیبایی هر چه تمام تر بازخوانی میکرد صدای زنده یاد جلال همتی بود اما متاسفانه بعداز انقلاب این صدا به انحراف کشیده شد و بجای خواندن موسیقی سنتی به سمت اهنگهای نازل شیش و هشتی رفت حال از شما خواهشی دارم اگر در ارشیوتان در قبل از انقلاب از زنده یاد همتی چیزی دارید برای ما بگذارید ایشون در قبل از انقلاب اهنگهای سنتی بیشماری رو اجرا کرده که متاسفانه دسترسی به انها نداریم ممنون
������برگ سبز برنامه شماره: 209
خواننده : شهیدی
آواز : دوستان شرح پريشاني من گوش کنيد (وحشی بافقی)
تصنیف/ضربی : نرگس غمزه زنش این همه بیمار نداشت (وحشی بافقی)
نوازندگان : یاحقی-شهیدی
اشعار : عطار-ظهوري-وحشي بافقي-عراقي
دستگاه/مایه : اصفهان
گوینده : روشنک
با کیفیت خوب
دلم تنگ است
نــه دیــداری
نــه بیــداری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
1366saeid, 2580, abk, alitak, aras47, ENSAN, erza697, ghasemshah, golpanafti, h1a20, hesam2010, jupiter1969, mahdi6262, nimaf, Pohlaknaz, reza1351, safarrezaei, salahsal, Xman
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)