با عرض سلام کسی از دوستان نسخه کامل این آهنگ رو داره برای دانلود. و اینکه خواننده این آهنگ کیه ممنون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض سلام کسی از دوستان نسخه کامل این آهنگ رو داره برای دانلود. و اینکه خواننده این آهنگ کیه ممنون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خیلی گزینه سختیه فقط مگه تو سرچ شانس بیاری
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ عالی بود من موندم چرا داریوش و ابی و معین معروف شدن وقتی ما همچین خواننده های توانمندی داریم.
سه ماه عید میگرم اگه تو رو به من بدن سه ماه روز میگیرم اگه تو رو به من بدن ترجمه قسمتی از آین ملودی بی نظیر.
راستش منم قطعه کاملش رو ندارم ولی مشتاقم پیدا کنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یافتم با یه سرچ ساده از شعرش...
ترک نیستم البته! ولی واضح میگن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم سایتشون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)