1. چجوری میتونی
2. دوتا چتر
3. تمنا
4. دلتنگی
5. خاطره
6. چی شد
7. ساعت هفت
8. روبراه
9. نه نگو
10. حالم بده
11. بیا بیا
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 خطر بیا با من دعوا کن میلاد بپر پستو اب جارو کن امشب چندتا بچه خوشگل شکار کردم بیارم تو هم دست این هادیو بگیر بیار گلهای قالیو بشماره من الان میخوام برم حمام سفیدش کنم بکنم تو حلقت یه ساک آبدار برام بزنی .. تا من از حمام میام بیرون میدمت دست این خطر تورو یه وعده سیر ارضا بکنه تا من میام پر انرژی
نوشته اصلی توسط D.SOL حالا با این تخمی همکار شدی؟ واسه خودم متاسفم زندگی خرج داره باید پستو رو آب و جارو کنم ، وکالت کنم ... سخته ، سخت میدونی ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اینجا همه لواطین
نوشته اصلی توسط Hadi من الان میخوام برم حمام سفیدش کنم بکنم تو حلقت یه ساک آبدار برام بزنی .. تا من از حمام میام بیرون میدمت دست این خطر تورو یه وعده سیر ارضا بکنه تا من میام پر انرژی این رسولو میبینی؟ روزی 3 وعده به من میداد حالا دم دراورده.میلاد پر روش کرده
نوشته اصلی توسط Milik زندگی خرج داره باید پستو رو آب و جارو کنم ، وکالت کنم ... سخته ، سخت میدونی ... من خودکشیو به این همکاری ترجیح میدم
نوشته اصلی توسط D.SOL این رسولو میبینی؟ روزی 3 وعده به من میداد حالا دم دراورده.میلاد پر روش کرده مامور بودم و معذور ...
نوشته اصلی توسط sahand71 اینجا همه لواطین جاااااااااااااااااااااااا اااااااااااان بَبَم جاااااااااااااااااااااااا اااان بیا ببینمت
نوشته اصلی توسط D.SOL من خودکشیو به این همکاری ترجیح میدم کار من پاره کردن وقت بود نه چیز دیگه ای
نوشته اصلی توسط Milik مامور بودم و معذور ... برو نمیخوام ببینمت
نوشته اصلی توسط Milik کار من پاره کردن وقت بود نه چیز دیگه ای توبه کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن