صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوع: دریا در من کاری از شهیار قنبری (اختصاصی موزیک باران)

نیمه فعال

دریا در من کاری از شهیار قنبری (اختصاصی موزیک باران)

دانلود کتاب دریا در من اثری از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    (مجموعه ترانه ها)

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

دوستان عزیز بعضی وقتها خواندن متن ترانه میتواند در درک بهتر آهنگ کمک کند و در بعضی مواقع اکثر ترانه ها بر روی ملودی مفهوم اصلی خود را از دست میدن و هر خواننده یا اهنگساز میتونه با روش خود با ادای کلمات مفهومی اصلی رو برسونه مانند بیشتر اثار گوگوش یا داریوش و اکثر اثار قبل انقلابی چون از نظر موسیقی و آرایش سازها قدرت بیشتری داشتن بعضی مواقع هم کلا منظور ترانه سرا با نوع موسیقی عوض میشه البته تو اثار امروزی بیشتر مشاهده میشه.امّا دنیای ترانۀ و موسیقی احساسی هست و هر شخص به سلیقۀ و حال هوایه خود حتی فصلی که اثر رو میشنوه همه تاثیر داره تو درک اصل ترانۀ. خود من بیشتر این مثله احساسی میدونم گرایش شنونده به ادبیات

اگه بقیه دوستان هم نظری دارن میتونن بنویسن این کتاب از نظر ارزشی که داره اکثر آثار معروف [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو این کتابه

با تشکر از دوست عزیزم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برا عکس برداری از نخسه اصلی
    تصاوير پيوست شده

2. 14 کاربر مقابل از abdola9060 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    دوست عزیز.این نسخه اصلی نیست و پر از غلط های فرواوان.نسخه اصلی داخل کتاب عکس های زیادی داره.و چاپ u.s.aنه ایران

4. کاربر مقابل از Balangan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Balangan نمایش پست ها
    دوست عزیز.این نسخه اصلی نیست و پر از غلط های فرواوان.نسخه اصلی داخل کتاب عکس های زیادی داره.و چاپ u.s.aنه ایران
    شما چاپ آمریکاشو داری؟

نیمه فعال
    ممنون که تذکر دادی لنگه کفش در بیابان نعمت هست ولی میشه بگی نخسه اصلی رو از کجا میشه گیر اورد این همون نخسه هست که از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اصلیش رو کجا میشه خرید؟؟؟با کتابهای دیگه استاد اشتباه نگرفتیش

کاربر جدید
    دوستان عزی .در ایران فقط ۱نفر مسئول فروش این کتاب هدس.ولی هزینش فکر کنم یه مقدار بالاس

نیمه فعال
    دوستان عزی .در ایران فقط ۱نفر مسئول فروش این کتاب هدس.ولی هزینش فکر کنم یه مقدار بالاس
    چقدر بالاس یعنی بیشر 70تومان هست

کاربر جدید

هزینه کتاب 110 هزارتومن

نقل قول نوشته اصلی توسط abdola9060 نمایش پست ها
    چقدر بالاس یعنی بیشر 70تومان هست
    سلام
    هزینه کتاب 110 هزارتومن
    و میتونید با مراجعه به اینستاگرام استاد و تماس با خانم حسین زاده که مسول فروش اثار استاد در ایران هستند تهیه کنید
    ضمنا ادرس خانم حسین زاده ذر همون صفحه اینستاگرام استاد هست

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط abdollahimo نمایش پست ها
    سلام
    هزینه کتاب 110 هزارتومن
    و میتونید با مراجعه به اینستاگرام استاد و تماس با خانم حسین زاده که مسول فروش اثار استاد در ایران هستند تهیه کنید
    ضمنا ادرس خانم حسین زاده ذر همون صفحه اینستاگرام استاد هست
    اگه بخوایی همه کتابهای استاد رو بخری تخفیف نمیدن مثلا اگه همه شاعر بودن و اخزین غزل دریا در من و قدقن

حرفه ای
    سال 90 سفارش البوم دريا در من و همه البوماى شهيار رو دادم مبلغم واريز کردم ب دستم نرسيد.. کلى هم پيگيرى کردم اما انگار ن انگار.. فقط پولم رفت.. اولين بارى بود ک امکان خريد ازداخل اىران مهيا شده بود...

حرفه ای
    البته نسخه چاپ شده در ايران رو دارم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)