صفحه 15 از 15 نخستنخست ... 5131415
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 150

موضوع: فیلم های سینمای ایران ( با بالاترین کیفیت ممکن )

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen14214 نمایش پست ها
    سلام دوستان موزیک بارانی
    درخواست فیلم شیر توشیر رو با کیفیت خوب و بدون سانسور رو داشتم
    ممنونم

بازیگران
    پرویز کاردان ، فخری خوروش ، فرشته جنابی ، الهه الهی ، حمیده خیرآبادی ، مظفر سلطانی ، روح اله مفیدی ، علی محزون ، نعمت اله گرجی ، مینو ، شیده ، شهلا یوسفی ، شیرین زبانی ، کامبیز ملتی ، زانیچ ، هادی ، یداله شیراندامی
    خلاصه فیلم
    كبري (فخري خوروش)، كه پس از دوبار ازدواج ناكام به خانه ي برادرش بازگشته، به عقد رجبعلي صفري (پرويز كاردان) درمي آيد. كبري همان شب اول ازدواج رجبعلي را از خانه مي راند و رجبعلي به شهر ديگري مي گريزد و در مؤسسه اي مشغول كار مي شود. همسر (نادره) رئيس مؤسسه (علي محزون) دختر خواهرش ميترا (فرشته جنابي) را به عقد رجبعلي درمي آورد. ازدواج رجبعلي با ميترا، كه از شوهر سابقش دو بچه دارد، ديري نمي پايد. رجبعلي به خانه اي كرايه اي نقل مكان مي كند كه در آن دختري به نام زليخا با برادرش داش احمد (يدالله شيراندامي)، كه جاهل محل است، زندگي مي كنند. رجبعلي با زليخا كه قبلاً شوهر ديگري داشته است پاس سفره ي عقد مي نشيند. وقتي زن هاي رجبعلي از وجود هم با خبر مي شوند به جان رجبعلي مي افتند. او در حال فرار وارد خانه اي مي شود كه دختري دم بخت دارد، و با وارد شدن رجبعلي برادرش را خبر مي كند كه براي دخترش خواستگار آمده است.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

هر دو کیفیت متوسط هست
    ( 360 که نیاز به توضیح نداره ، 720 هم انلاین که دیدم توفیری نداش )

2. 10 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    فیلم دشنه لینک هاش همه پاک شدند، اگه ممکنه مجدد آپلود کنید، اگه نسخه شبکه منوتو رو داشته باشید که عالیه

با سپاس از از زحمات شما

4. کاربر مقابل از shakhenabat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shakhenabat نمایش پست ها
    فیلم دشنه لینک هاش همه پاک شدند، اگه ممکنه مجدد آپلود کنید، اگه نسخه شبکه منوتو رو داشته باشید که عالیه

با سپاس از از زحمات شما
    فیلم هایی که من گذاشتم دیگه نمیتونم مجددا آپلود کنم
    شرمنده

6. 2 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    آیا امکانش هست ،قیلم شب آفتابی رو مجددا آپلود کنید؟

8. کاربر مقابل از shakhenabat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط titanicc نمایش پست ها
    قیامت عشق فیلمی به کارگردانی و نویسندگی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ساختهٔ سال ۱۳۵۲ است.

خلاصه داستان

حسین آقا بزاز قبل از مرگ به آقا کمال (عزت‌الله انتظامی)، مرد پارسا و پرهیزکار، وصیت می‌کند که قیومیت دخترش گل رخ (فرشته جنابی) را بپذیرد.

tele35
    این کاربر خبری ازش نیست
    کسی خبر نداره؟

10. کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidha نمایش پست ها

کوچه مردها فیلمی به کارگردانی سعید مطلبی، نویسندگی فریدون گله و تهیه‌کنندگی عزیزالله کردوانی محصول سال ۱۳۴۹

خلاصه داستان :
    «حسن» و «علی» در دوستی پایدارند. «قاسم» مرد شرور محله برای رسیدن به خواسته های خود به ایجاد نفاق بین آن دو می کوشد. ورود«اقدس» به محله و دلبسته شدن حسن و علی به او یک ماجرای عشقی را رقم می زند.اما علی برای کمک به دوست خود حسن، پا روی عشق خویش می گذارد.حسن ناخواسته و ندانسته متهم به قتل شده و بدون آنکه خود بداند قربانی انتقام برادر مقتول می شود در حالیکه معشوق قدیم او نیز فریب خورده و او را به دام می کشاند. علی پس از روشن کردن حقیقت ماجرای قتل، متوجه خطری که دوستش را تهدید می کند شده اما دیر می رسد و تنها نظاره گر جان باختن دوستش می شود. دوستی که به شدت زخمی شده و در دقایق آخر زندگی از او تقاضای خواندن آواز مورد علاقه ی خود را می کند. حسن در آغوش بهترین دوستش دیده فرو می‌بندد

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 5

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 9

..
    .

12. 3 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    اگه امکانش هست لینکاشو درست کنید ممنون ♥

نقل قول نوشته اصلی توسط omidha نمایش پست ها
    ..
    .
    ha3an

14. 3 کاربر مقابل از ha3an عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    سلام دوست عزیز . اول تشکر میکنم بابت تمامی زحماتتون که شناسنامه قدیم و حفظ و در اختیار بقیه دوستان قرار دادید متاسفانه من دیر با شما اشنا شدم و از شانس بد من همه موزیک ویدئو های قدیمی و فیلمهای قدیمی منقضی شده اگه امکان داره یکبار دیگر هم موزیک ویدئو های قدیمی هم فیلمهای با ارزش قدیمی رو اپلود کنید تا کسانی که تازه با شما اشنا میشوند استفاده کنند چون حیفه که این همه زحمت جمع کردن ارشیو در دسترس دوستان قرار نگیرد . پر حرفی منو ببخشید . بازم تشکر میکنم

16. کاربر مقابل از kami5656 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    کسی از دوستان فیلم زنجیری رو ندارن آپ کنن ممنون میشم

18. کاربر مقابل از mohsen140 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ha3an نمایش پست ها
    اگه امکانش هست لینکاشو درست کنید ممنون ♥
    نقل قول نوشته اصلی توسط kami5656 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز . اول تشکر میکنم بابت تمامی زحماتتون که شناسنامه قدیم و حفظ و در اختیار بقیه دوستان قرار دادید متاسفانه من دیر با شما اشنا شدم و از شانس بد من همه موزیک ویدئو های قدیمی و فیلمهای قدیمی منقضی شده اگه امکان داره یکبار دیگر هم موزیک ویدئو های قدیمی هم فیلمهای با ارزش قدیمی رو اپلود کنید تا کسانی که تازه با شما اشنا میشوند استفاده کنند چون حیفه که این همه زحمت جمع کردن ارشیو در دسترس دوستان قرار نگیرد . پر حرفی منو ببخشید . بازم تشکر میکنم

والا امکان پذیر نیست
    اگه نسخه دیگه ای گیر اومد میزاریم

20. 3 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 15 از 15 نخستنخست ... 5131415

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)