[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تردید نکن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تردید نکن
الیاس بهترین نماینده و مشاور خرید محصولات اینترنتی
آقا اصن سیگیت نگیریا خوب نیست به هیچ وجه .. وسترن بگیر یا همون توشیبا
سلام من تخصصم همینه در زمینه کامپیوتر اگه کیفیت و سرعت و اطلاعات مهمه فقط وسترن دیجیتال وگرنه الباقی برندها یا ضد ضربه و یا ضد آب هستن حالا انتخاب باخودته در ضمن از زیر دستم رد شده یعنی تجربه کار باهشون داشتم
فقط adata بگیر ... بقیه آشغال تشریف دارن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اصلا هارد اکسترنال توصیه نمیشه
یه روز صب بلند میشی میزنی به سیستم میبینی هیچی نشون نمیده اونجاس که.............
دو تا خریدم. هر دو هم وسترن. کیفیتش هم عالیه. هیچ مشکلی هم نداشتم تا حالا باهاش. فقط وسترن پاسپورت بگیر که بتونی رمز هم بذاری روش.
اول یک ترا خریدم ولی بعدا مجبور شدم الان یکی دیگه دو ترا بخرم. چون من اطلاعات زیاد دارم. اگه اطلاعات زیاد داری بالا بگیر. یا دو بگیر یا بالاتر.
ولی بهر حال وسترن هم قیمتش مناسبتره هم کیفیتش خوبه.
ویرایش توسط madou : 01-27-2017 در ساعت 12:25 AM
دوست عزیز من هم وسترن یک ترا گرفتم واطلاعات ان از بین رفته وتو تهران چند جا بردم نتونستن کاری انجام بدن حالا با این زحمتها نمیدانم چکار کنم
کلاً در خرید هارد اکسترنال زیاد به اسم و رسم توجه نکن . هارد اکسترنال رو اگه از یه جای پدر مادر دار بخری که بهت گارانتی اصل بودن رو بدن ، مطمئناً ضرر نخواهی کرد.
من خودم قبلاً یه وسترن داشتم که زیاد دوام نیاورد.(البته فکر کنم جنس تقلبی بهم انداخته بودن چون هرجا اسم وسترن میاد همه ازش تعریف میکنن)
تابستون امسال دنبال یه هارد اکسترنال ارزون قیمت بودم . رفتم توی دیجی کالا و ارزون ترین هارد یک ترابایت شو سفارش دادم . خداییش از هارد قبلیم خیلی بهتر دراومده و تا الان آخ نگفته
اینم مدل هارد فعلی من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)