[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فقط اینو بگیر عالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فقط اینو بگیر عالیه
سلام صد البته به اکثرسون کار کردم حتی برند های آلمانی ولی وسترن سرتره
Adata عالیه
ضد ضربه هم هست
2 تا ازش خریدم
فقط اینو بگیر عالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمونه اینو دو سالی هست دارم واقعا عالین
ضمنا نگهداری هارد خیلی مهمه مخصوصا وقتی به کامپیوتر وصله با کوچکترین ضربه بد سکتور میشه - در کل Adata مارک خوبیه و 2 ترا به بالا بگیر
ویرایش توسط ebrahim : 01-27-2017 در ساعت 06:31 PM
هاردای بوفالو هم عالیه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هم با توجه به نظرات کاربران هارد خوبیه
و مدل ادیتا 2 ترا
این مدل توی 1 ترابایت ها از همه بهتره
این واسه سازمان ارتش بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)