دوستان عزیز adata در اصل برند نیست. هاردهای توشون معمولا توشیباست. جنس خوب هم داره ولی بوردهاشون چندان تعریفی نداره. باید خیلی مراقب باشید والا ممکنه سوکت کنده بشه. البته تجربه خودمو گفتم. از میان هارهای موجود منم از وسترن پسپورت (نه المنتس) راضیم. سیلیکون پاور و ای دیتا بیشتر روی باکس و عناوینی مثل ظاهر زیبا و ضد ضربه و مقاوم در برابر آب و لرز و .... کار میکنند.
راستش من شخصا زیاد از آداپتور خوشم نمیاد ولی اگه نیازی به جابجایی نیست از نظر قیمت به صرفه ترن. بهر حال هر هاردی بخری باید مراقب باشی ضربه نخوره. نوسان برق هم عامل مهمی در ایجاد بد سکتوره. از نظر امنیت هم هاردی بخر که امکان پسوردگذاری رو داشته باشه ولی مراقب باش خیلیها در اثر بیدقتی دچار مشکلات شدید شده اند و اطلاعات بسیار حیاتی رو از دست داده اند. مای بوک نداشته ام تا حالا نمیتونم نظر بدم.
با سلام بنده هارد adata مدل hd710 رو خریدم دوسال وصل کردم به تلویزیون شبی دو سه تا فیلم میبینم تا حالا هیچ مشکلی نداشته مارک خوبیه بین هارد موجود در بازار عالیه چند تا مدل داره تنوع رنگ بندی داره
یه نکته دیگه اگه میخواد واسه فیلم بگیرید بالای دو ترا بخرید چون من گرفتم الان آرشیو فیلم بیشتر از یک ترا شده مجبور یک هارد دیگه بگیرم بعد فرق یک ترا با دو ترا حدودا 100 تومنه ولی بخوای دوتا یک ترا بگیری باید 600 تومن هزینه کنی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)